ВАРНА - да обсъдим ресторантите- 6

• 27 034
  • 241
  •   1
Отговори
# 225
  • Deutschland/HE
Хотелът им е от скоро, преди имаха само 2 или 3 къщички. Аз съм ги посещавала отдавна, храната беше вкусна, но не е гурме.
Имат ли още коне? Преди отглеждаха коне Липицанер.

# 226
В сайта им пише, че имат коне и предлагат конна езда. Благодаря ви за мненията.

Другият месец тиймбилдингът ни от работа ще бъде там и ми беше интересно дали ресторантът предлага богато меню или е тип "шопска салата и за основно свинска/пилешка пържола с гъбен сос", с други думи балкан турсит експириънс.

След като го посетя ще пусна едно мнение/ревю тук.

# 227
  • In transit
От сайта на Салла: "Настаняване

Salla Estate предлага настаняване единствено като част от дегустационен пакет „Премиум“.
Пакетът включва разходка до лозовите масиви, посещение на конната база (с възможност за езда срещу допълнително заплащане), представяне на нашето производство и дегустация на три вина с домашно приготвен хляб, сирене и кашкавал.
Вечерята е включена в пакета и се провежда по предварително изготвено меню. Ресторантът не работи на свободна консумация (à la carte) и не се предлагат индивидуални поръчки извън менюто.
Менюто включва сезонна салата, месо, приготвено на пещ, домашен хляб, напитки и десерт.
Пакетът включва нощувка в двойна стая и закуска с топли мекици и конфитюр.
Цена:
87 € / 170,16 лв на човек
Деца до 13 години:
28 € / 54,76 лв
За резервации и информация: 0894 387 571"

# 228
От сайта на Салла: "Настаняване

Salla Estate предлага настаняване единствено като част от дегустационен пакет „Премиум“.
Пакетът включва разходка до лозовите масиви, посещение на конната база (с възможност за езда срещу допълнително заплащане), представяне на нашето производство и дегустация на три вина с домашно приготвен хляб, сирене и кашкавал.
Вечерята е включена в пакета и се провежда по предварително изготвено меню. Ресторантът не работи на свободна консумация (à la carte) и не се предлагат индивидуални поръчки извън менюто.
Менюто включва сезонна салата, месо, приготвено на пещ, домашен хляб, напитки и десерт.
Цена:
87 € / 170,16 лв на човек
Деца до 13 години:
28 € / 54,76 лв
За резервации и информация: 0894 387 571"

Да, това го видях, но просто исках да чуя някое реално мнение, тъй като и ревютата в google са доста полюсни.

# 229

Да, това го видях, но просто исках да чуя някое реално мнение, тъй като и ревютата в google са доста полюсни.

Преди две години ходихме. Храната беше точно това, което пише- -домашна, сезонна, изключително вкусна и в големи количества. Никакви завъртяни неща - домашно сирене, домашен кашкавал, домашна туршия (беше февруари), топъл домашен хляб. Страхотно беше. Дано сега с новия хотел да не са се променили нещата!

# 230
  • София
Здравейте,

в темата ми бяхте препоръчали едно местенце с прясна риба и добра кухня. Намираше се някъде над Свободния университет. Имаше стъпаловидна градина. Масите бяха с изглед към морето.
Нито се сещам името, нито адреса. Дали някой ще ми помогне, макар описанието ми да не е много детайлно.

Приемам и други предложения.
Приятна обстановка, добра хигиена, прясна храна. Риба, миди да има задължително, гледка към морето.
"Немо" на Морска гара ни харесва, Craft-а, Riva. Да добиете представа какво търся.

# 231
Ривиера?

# 232
Вероятно за Дантон говорите, на Трифон Зарезан? Макар че там за хигиената не съм съвсем сигурна…

# 233
  • Варна
Обаче пък готвят вкусно.

# 234
На Дантон някой ходил ли е тази година? Ходила съм няколко пъти и все едно мизерно ми се е струвало.....особенно на вън.
Някой друг ресторант освен Кабакум Турския, можете ли да ми предложите. Искам да сме на Ален мак или плаж Кабакум.

# 235
# 236
На Кабакум в комплекса на Дънката - Ла Мер - има приятен ресторант

# 237
  • София
Хммм, може би е Дантон, поне по снимките.

В Ла Мер ходихме. Беше доста приятно.

Отзиви за More на Аспарухово? И за Amore?
Търся вкусно суши, но да има и други възможности, че не всички от компанията харесват суши, и да има гледка.

Знам, че претенциите са много, но пък предложенията в темата са били всяко лято добри.

На Кабакум се наложи инцидентно хранене, и попаднахме на някакво заведение "Глобус" (дано не бъркам името). С такова нежелание влязох, но пък ме изненада семейството, което го държи отскоро. Вкусна храна и много добро обслужване, но си е за съвсем непретензиозно хапване.

Последна редакция: нд, 12 юли 2026, 19:03 от missence

# 238
И в Аморе, и в Море в Аспарухово ходихме преди няколко месеца и беше всичко вкусно.

Иначе ние често посещаваме Море в Св.Константин и сме доволни.
Храната ни харесва, гледката. Персонала е любезен.

# 239
В Ла Мер как са цените в ресторанта?

Общи условия

Активация на акаунт