Продължителна температура при бебе.

• 463
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте! Бебето ми е на 13м,. На 16.07  и поставиха ваксина МПР. Всичко беше наред, но в събота ( 20.07)вдигна температура- 38.2. В понеделник веднага отидохме на преглед и изписа шуслерови соли, др хомеопатични и имуностимулиращи. В сряда отново отидохме на преглед , защото температурата продължаваше. Пуснахме ПКК и СRP - в норма , само левкоцитите бяха понижени- 4.6 G,L.  Лекарката каза вирус. От четвъртък сутрин температурата варира сутрин - 36.8, следобед  - 37. 5/6. В петък отново отидохме на преглед и отново пуснахме изследвания всичко наред , само левкоцитите са спаднали на 4g/l. И др лекарка каза вирусна инфекция. Вече е събота и температурата си продължава, вече 7 дни. В понеделник съм запазила час за друг преглед . Случвало ли се и на други дечица? Вече незнам какво да направя и започвам да мисля за най лошото! Cry

# 1
Пуснете кръвна картина с диференциално броене. Възможно е и вирус да кара.

# 2
  • Terra incognita
Вероятно е от ваксината, не се паникьосвайте толкова.

# 3
Е, как ще е от ваксината 3 дни по-късно? Rolling Eyes Най-вероятно бебето се е заразило точно в кабинета при педиатъра. Щом температурата пада, значи е към оправяне. Не се филмирайте излишно.

# 4
Точно мпр може да даде реакция мисля до 10 дни беше.
Така че или е от ваксината или някое вирусче.

Общи условия

Активация на акаунт