💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 38/

• 41 923
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
  • София

Керем и Барбарос Тапан на Златните глобуси, Турция.

Sunglasses
https://goldenglobes.com/board-of-directors/barbaros-tapan/
Барбарос Тапан
Барбарос Тапан е член на Златен глобус от 2016 г. и е основател и президент на Дните на турския филм и драма в Холивуд. Спортните и развлекателни репортажи на Tapan се появяват в различни медии от турското ежедневно издание за спортни новини Fanatik, CNNTurk, до турската телевизионна мрежа TRT и Kanal D. Tapan става американски представител на най-голямата медийна компания в Турция, Demiroren Media Group през 2000 г. В момента той пише за всекидневника Hurriyet на Demiroren Media, продуцира телевизионни предавания за BeIN Media-Turkey и в момента работи като американски редактор на списанието Skylife на Turkish Airlines. Често признаван за изключителното си отразяване във филми, Тапан беше награждаван всяка година от 2018-2020 г. от Асоциацията на журналисти от развлекателната индустрия в Турция.

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 16:07 от Dilemi

# 181
Честита внучка, Линде! Да е здрава и много радост да носи на цялото ви семейство! Revolving Hearts Каката ще изпита различни емоции и чувства, но вярвам в момента е много развълнувана.

Дилеми, тази седмица без епизод ли сме? Blush

# 182
  • София
Дилеми, тази седмица без епизод ли сме? Blush

Епизод 5 на SCK е излъчен на 12.08.2020. Не разбрах причината, отложен е със седмица. Спазвам графика, така че преговор в понеделник!  И ще бъдем в Анталия. Smiley "Средиземноморските вечери карат човек да си губи ума! " Heart Eyes

Последна редакция: ср, 07 авг 2024, 08:48 от Dilemi

# 183

Благодаря, сега вече разбрах 😘

# 184
Линде, честито! Жива и здрава да ти е! Heart

Дилеми, заради Курбан байрам имаше пауза.Blush

Марги, заради преговора ни Дилеми ли започна да ни четеш пак? Или и преди ни четеше, просто си мълчеше. Grinning Като ми се появяваш така 1 път месечно и не мога да преценя следиш ли обстановката. Grinning

Гости, къде си? Страница 13 Ill

# 185
Здравейте, прекрасни момичета!
Линде, честито!

Добре дошла на малката Теа. Да е здрава, щастлива и много обичана! Да ви дарява с радост и любов!

Момичета прекрасни! Като няма какво да донеса, само ще благодаря! С вас съм информирана и спокойна 😃

Приятна вечер!

# 186
  • София
Огромни благодарности на всички вас момичета за прекрасните пожелания. Дано да преживеете същите емоции от раждането на един нов член на семейството.
Марги, каката е толкова развълнувана, че преминава през различните емоции на своите чувства. От въпроса: "Нали ще продължавата да ме обичате", до заканата: "Само някой да закача малката ми сестричка, ще си има работа с мен".  Купонът е на макс...   

А по нашата тема, чета и не мога да възприема, че вместо турците да се гордеят с такъв широко скроен човек, като Керем Бюрсин, те не спират да му търсят недостатъци. Сега пък турският му език бил с американски акцент. Защо е това бе хора? Светът е широко отворен за всички, премахват се граници, всеки може свободно да избира, къде да живее и работи, само комшиите са се капсолирали и не могат да излязат от своята ограничена обрита и зле разбрана цивилизация. Нито е важно с какъв акцент ще говорим, нито как ще си държим ръцете. Когато не харесваме даден човек започваме да му търсим кусури навсякъде. Керем е израсъл в САЩ и всички виждаме, как се държат там американски актьори на церемонии по награждаване. Какво ли не сме видяли. Но това не е попречило на известните им личности да са признати, независимо от това дали са с нестандартно сексуално ориентиране, дали са чернокожи, от китайски произход, дали са прекалено екстравагантни и ексцентрични. Погледнете само един кандидат президент като Доналд Тръмп как се държи. А ние се чудим на Керем.  Само при комшиите тези неща им правят впечатление. Керем създава положителен имидж на Турция в света, носи слава, пари и популярност, а не получава това, което заслужава. Явно няма да бъде признат в тази страна, нищо че той я нарича родина. И добре направи на последната церемония като я нарече "тази страна". Заслужават си го.

И да разведрим малко обстановката с една любопитна новина.

Есра Билгич е започнала връзка с диджей Фарук Сабанджъ, братовчед на Хакан Сабанджъ. Двойката е била забелязана от журналисти на излизане от ресторант преди два дни.
Много апетитни и харесвани ще се окажат младежите от фамилия Сабанджъ...

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 20:40 от БлагаВест

# 187
Мики, не можеш да ми хванеш спатиите Joy
Срам ме е да си призная, но чета по диагонал - когато имам време, желание или съм в добро настроение; когато патроните са ми харесали на мероприятие или в реклама, знам всички снимки, видеа, подробности ще ги открия накуп или пък просто като ми липсвате идвам да видя дали сте тук, присъединил ли се е още някой... И така Hug

Ех Линде, наистина, огромна е радостта от появата на нов член в семейството. Отблизо наблюдавам реакциите на моята племенница и подозирам при вас ще е същото - щом вече задава въпроса дали ще продължите да я обичате, ясно ми е😅

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 22:18 от Margarita N.

# 188
Керем има нов пост в Инстаграм

# 189
Инфо:
Според данни на AdbaTv Ханде е в списъка на най-популярните актриси в социалните мрежи.
▪️ #HandeErçel е на  2-ро място в седмицата от (30 юли до 5 август)

Gift Heart

Wink

# 190
Благи, ама хич няма да нужда от благодарности.
Мили момичета, може Ханде да е бездарна и какво ли още не, не ми се занимава да ви изреждам, вие си знаете. Ама това не значи, че фенките ѝ сме глупави Grinning
Не мога да разбера защо пишете такива глупости за Ханде на друго място и после ни “навестявате” тук. Не е темата ни да не върви без вас. Човек(лично аз) влизайки в този форум се залъгва, че ще разпуска по този начин, ще бяга от негативните емоции, включително интриги… ама уви, интриги и двуличие навсякъде, дори и тук!
Не случайно наричаме Мики/Поли “домакиня”, защото чувстваме това място като дом и искаме да е изпълнен с приятни емоции и без излишни злонамерени към любимците ни хора!

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 21:30 от Cocodoggo_mom

# 191

Една от трите двойки успя ( останалите две - Ханде и Керем; Алп и Айча засега се провалиха..)

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 21:42 от tina-latina

# 192
Текстът на последния пост на Керем в инстаграм.

Нова снимка от поста му

Коко, не се ядосвай за глупости, 13та страница не ти влияе добре. Grinning
Съвет от мен: четенето по други теми във форума и разни групи във фейсбук влияе зле на вашето здраве! Grinning

# 193
Да, наистина няма нужда от благодарности. Даже напротив!
Няма нужда от такива включвания, успяваме да си преведем и донесем в темата всичката информация, която касае актьорите, които ни вълнуват, както и въпросното интервю, но понеже знам, какво време отнема един превод затова благодарих. Интересно защо се натрисаш в тема на актриса, за която имаш толкова негативно мнение? Няма лошо, имай си го, но не се включвай при нас.
Скрит текст:
Сега всички журналисти лансират Ханде по всякъкъв начин всекидневно.
 Сега в момента тя е на дневен ред постоянно в Турция и естествено компанията в която  е Баръш и компанията която снима филма се възползваха от това. Хората ще го гледат филма естествено от любопитство, но това не означава, че е добър филм.
Последният сериал на Ханде беше доста критикуван за играта и.
 И спрян естествено за нисък рейтинг.
 В днешно време да започне сериал в Турция заради красотата на двама души  и защото двамата актьори  говорят един за друг хубави неща е обречен на провал.
Турците са много странна публика, забелязала съм това
колко стойностни сериали са
спирални заради нисък рейтинг.
Това, че журналистите  и списания  лансират Ханде, защото  е гадже на момче от най-богатата фамилия в Турция, не означава, че и хората  в Турция я харесват нея и проектите и.
Ханде успя с тази връзка да вземе всичко от славата която си е мечтала. Всичко което не успя да вземе от другите си любовни връзки сега го получи.
Корици на списания и то в някои по няколко пъти 
през  годината, реклами от бижутерски, парфюмните фирми в Турция и арабските страни и още много други продукти, канена на запад на червения килим като рекламно лице на тези фирми, но не и за играта и на актриса  в филм или сериал.

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 21:58 от Бл@гуна

# 194
Линде, честита да е малката ви принцеса! Нека пътят ѝ е изпълнен със светлина, красота и щастие! Hug

Общи условия

Активация на акаунт