💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 38/

• 42 056
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
Благи, засега се предполага, че ще е гост, придружител на Хадисе.
Нещо както беше в Париж с Монтбланк (поне така си го представям). Иначе няма смисъл да пуска стори, че ще е там.

Мелис Сезан си е пуснала цял пост от Италия в Инстаграм  ( ще сложа само една снимка, че иначе ще е спам).

# 616
Честно казано искам Ханде да си партнира с Джан Яман. Фенките му във форума са готини и ще падне страшен купон.

Не са злобни и не слагат грозни епитети наляво - надясно. Sunglasses
Gift Heart

# 617
Лайк и от Бурак 😉

# 618
Миси, голямо си змийче значи…

Но има и много по-страшни змиички от теб Stuck Out Tongue Winking Eye

# 619
Коко, истината е такава ... Sunglasses Stuck Out Tongue Winking Eye

Stuck Out Tongue Winking Eye

# 620
Ханде не трябваше ли днес да е във Венеция?

# 621
  • Плевен / София
Честно казано искам Ханде да си партнира с Джан Яман. Фенките му във форума са готини и ще падне страшен купон.

Gift Heart

Последният му сериал не беше много успешен и след това започна да снима в Италия.
Здравейте момичета…

# 622
Здравейте! Flowers Hibiscus

Gift Heart

Това стана откакто се раздели с Керем. 🤣 Изведнъж на всички им изглежда добра партия за патроните. Красива, известна, талантлива, нищо че доста негативни неща изписаха. Сигурно и ние си имаме кусури. Но пък тема въртим без актуални сериали, с превод биха намазали покрай нас. Не мисля, че някой се кефи да гледа с автоматични субтитри.
Минали работи, не им се сърдим. 🤣

# 623
Зад кулисите Simple Smile
#Sımarık

Purple Heart

# 624
Летище Истанбул

# 625
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Sparkling Heart

Gift Heart

# 626
Здравейте, 🌞
Снимащият се Керем привлече вниманието на феновете си снощи.

Мнение на негов фен
 "Това беше легендарно. Благодаря на снимачния екип, на мениджърите на Керем и на самия него. Вие сте много мили и приятни хора."

Лайк от Керем за Мелис 😀

Хубав ден на всички! 😀

# 627
Инфо:
Първи епизод на Sen Çal Kapımı в Ютуб мина 55М+ Trophy

Gift Heart

Sparkling Heart

Малко спам Wink
Днес Devrim Özkan има рожден ден
Скрит текст:
2 септември 1998 г. (възраст 26 години)

Скрит текст:
Devrim Özkan ve Lucas Torreira

# 628
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

Докато започнат нови проекти Sunglasses /пък може и след това/ Stuck Out Tongue Winking Eye

8 епизод на Sen Çal Kapimi излъчен на 02.09.2020

Кратко съдържание:
Серкан пред всички обвинява Еда за откраднатия дизайн, тя е обидена и огорчена. Заедно с приятелките си ще доказва невинността пред Серкан, който, заради своята гордост, не може да й се извини и да каже „върни се“. Ферит се съмнява в чувствата на Селин, която не може да скрие задоволството си от новината за раздялата между Серкан и Еда. Става ясно, че само с помощта на Еда, Серкан може да реши спешно проблем, свързан с патента на дизайна.

Хаштагът на епизода:  "самоувереност"   (Гугъл)

Sen Çal Kapımı 8. Bölüm 1. Fragmanı

Sen Çal Kapımı 8. Bölüm 2. Fragmanı

Серкан пред всички директно обвинява Еда за откраднатия дизайн, вярва, че тя е единствената, която би могла да го направи. Разстроена, обидена и огорчена Еда му казва, че ако наистина вярва, че е могла да го направи, тя ще си тръгне и той никога повече няма да я види. Без колебание той й казва да си върви.

Енгин: Щом толкова не вярваш на това момиче, защо тогава се сгоди за нея? Еда няма никаква вина, сигурен съм като в името си. Според мен и ти знаеш това. Докато те гледа, очите на момичето горят.
Серкан: Нейните очи винаги са такива. Бъди сигурен, че няма нищо общо с мен.
Енгин: Наистина ли мислиш така?
Серкан: Така е. Ако мен ме нямаше в живота й, щеше да е по-щастлив човек. Бъди сигурен.

Сейфи страда за Еда, недоволен е от пъстъпката на Серкан, знае, че той не е лош човек, няма лоши намерения, но Еда въобще не заслужава това, обиди човек като ангел, тръгна си с насълзени очи. Айдан е съгласна с него, но само не може да разбере, кога Сейфи е успял толкова да се привърже към цветарката. Докато се опитва да спаси Серкан от нея, тя вече и него е примамила. Сейфи й напомня, че преди дни Еда е държала ръката й.

Пъръл отива при Селин, разказва какво се е случило, Серкан пак е вдигнал голям скандал. Но този път така се е нервирал...Няма да повярва, кого е обвинил в кражбата...Еда.

Селин: Серкан е нарекъл Еда крадла?
Пъръл: Еда каза, че ако наистина мисли така, тя си тръгва. И Серкан й каза да си върви.
Селин: Зарязала е Серкан? Сигурно е много ядосана. Разделили са се. Не мога да повярвам.

Пъръл: Ами според мен е така. Защото след всичко това как може Еда да се върне.
Селин: Ами ако има капка гордост, няма да се върне, разбира се. Понякога хората забравят гордостта си, когато става въпрос за Серкан. Значи са се разделили? Защо се радвам на това, Пъръл? Кога станах такъв човек?

Еда е разказала за случилото се на Мело и Фифи, толкова е ядосана, готова е да отиде в онази къща и да руши, Фифи е готова да отиде с нея, Мело ги успокоява.

Разсъждават как дизайнът може да е попаднал в ръцете на Каан, трябва да проверят всичко. Ще намерят виновника. И този Серкан Болат ще дойде на крака. За Еда е приключено със Серкан Болат. Но първо ще го накара да си плати. Да си плати за това недоверие.

Идва Джерен, за изненада на Мело и Фифи, двете с Еда се отделят, за да говорят насаме

Айдан:... Каквото и да е станало...Да видя, така да се отнасяш с една жена, ме нарани много, Серкан. Това, как унижи пред всички човека, когото наричаш своя годеница. Ти не си такъв човек.
Серкан: Мамо, бих реагирал точно така към който и да е любим човек, който заради безотговорността си е провалил толкова важен проект.

Айдан: Въобще не мисля така. Към никой друг не би реагирал така. Добре, вкара някак това момиче в живота си. И сега показваш към нея чувствителност, която нито един път не съм виждала. И изкарваш болката си на нея. Според мен помисли за това.

Вечерта Серкан разхожда Сириус в квартала на Еда, седи на стълбите и си спомня подаръка, който тя му даде предишната вечер. Тя вече му липсва. Тръгват, но Сириус забелязва Еда и се опитва да отиде при нея, но Серкан не я вижда, дърпа го и се отдалечават.

Сутринта Еда отива да върне пръстена на Серкан, Айфер разпитва Мело, тя разказва за случилото се. Серкан казва на Еда, че е крадла, така ли? Серкан Болат, годеникът? Айфер е бясна. Мело се изнизва, но на излизане съобщава, че Каан ще дойде вечеря, нали й е казала, да го доведе.

Еда: Дойдох да ти върна пръстена.
Серкан: Еда, нека пръстенът остане у теб. И без това не вземаме подарени пръстени.
Еда: А ние не носим пръстени от мъже, които ненавиждаме.
Серкан: Еда, не прави това. Не го сваляй.
Еда: Защо?

Серкан: Защото...Сега хората ще започнат да говорят. Ще има слухове/клюки, няма нужда от това. Затова ми позволи да намеря изход, после ще ти съобщя.
Еда: Не ме уведомявай, нека Лейля да ми съобщи. И повече не искам да те виждам, Серкан Болат.

Еда си тръгва,  Айдан я кани да поговорят, на кафе. При Серкан пък идва ядосаната Айфер. За добро ли е, случило ли се е нещо с Еда?

Еда и Серкан говорят за случилото се съответно с Айдан и Айфер. Айдан не е съгласна Серкан да крещи на Еда, а Айфер е много ядосана на Серкан, че нарича Еда крадец, след като й е обещал, че няма да нарани Еда.

Серкан и Еда настояват, че другият е виновен за ситуацията, и всеки очаква извинение от другия. Щом е така, да стоят далече един от друг, този годеж приключи. Преди да се разделят, Айдан и Айфер си разменят "любезности".

В къщата Еда, Фифи и Джерен  изготвят план как да намерят и хванат крадеца на документите.

Серкан беснее в офиса, не е доволен от работата, ядосва се и се кара на всички. Еда си тръгна, старият Серкан Болат, кошмарът на Лейля, се е завърнал.

Серкан иска проверка на всички документи, свързани с дизайна, но става ясно, че без Еда това не може да стане, получила е пълномощно....Тоест, без нейният подпис...

Серкан: Ще направим така. Звънни на Еда. Разбра ли? Подпис, нотариус и каквото има там. Ще разговаряте, ще уредиш това с нея и тази работа ще приключи. Ясно?
Енгин: Не можеш да й звъннеш, нали?

Селин е говорила с американците, за тях е неприемливо, отказали са поръчката, но тя е помолила за малко време...Утре пристигат в Истанбул. Имат 24 часа да разрешат проблема с патента. И да подготвят всичко. Еда е създала голям проблем.

Селин: Как си след вчерашния ден?
Серкан: Може ли да не говорим по тази тема? Може да говорим по работа, но...Имам нужда малко да се разсея.

Селин предлага да поработят навън, Серкан е съгласен. Но преди да излезе се отбива при Енгин, отново пита дали се е свързал с Еда. Енгин се шегува, че Еда много му липсва, звъни отново, пред Серкан. Този път Еда се обажда.

Трябва да подпише няколко документа, дали са й пълномощно за патента, а фирмата, купила дизайна е дала много малко време, за да уредят въпроса. Може ли да дойде в офиса, да подпише. Еда отначало отказва, но заради Енгин ще отиде, но само ако Серкан няма да бъде там.

Ферит търси Селин за обяд, нея я няма, иска да й напише бележка...намира прибраната от нея бележка от букета, с посланието от Серкан. Звъни на Селин, разбира, че в момента е със Серкан. Във връзка с работата...

Джерен идва в офиса заедно с Еда, за морална подкрепа, но се оказва, че не е необходима. Всички служители се радват да видят Еда, особено Лейла.

Джерен търси човека, който е дал договора на пресата, иска среща с журналистката Фатма, Пъръл чува всичко, настоява Джерен да съобщи на Селин, по-опитна е по тези въпроси, ще е добре и за нея, ако и Селин отиде. Джерен не е съгласна, журналистката ще каже източника си, няма какво друго да се обсъжда. Но според Пъръл ще е добре Селин да вземе решение.

Селин и Серкан обядват. Както е наредил Серкан, Лейля го уведомява, Еда е пристигнала в офиса. Пъръл пък се обажда на Селин, съобщава за уговорената среща на Джерен с журналистката. Пътувайки към мястото на срещата, Селин се обажда на Ферит, пита дали Каан е говорил с журналистката, да не ги намесва. Той му звъни отново, Каан не отговаря, разхожда се с Мело, уговарят се за вечеря в къщата на Айфер вечерта.

Лейля: Еда, г-н Серкан се върна.
Еда: Какво? Лейля, не искам да го виждам. Какво ще правим?
Лейля: Скрий се, докато го разсейвам, ще избягаш от другата страна.

Лейля: Г-н Серкан. Какво имате тук? Може би трябва да се преоблечете?

Серкан тръгва към кабинета на горния етаж, да вземе душ и да се преоблече.

Серкан: Дошла си.
Еда: Дойдох, мислейки че те няма. Тръгвам си.
Серкан: Еда, ще почакаш ли? Може ли да поговорим за 5 минути?

Еда: За жалост понякога няма логика, нито отговор, особено, ако сърцето...
Серкан: Сърцето ти...довърши си изречението. Еда, искам да ти вярвам. Но за да се доверя...
Еда: Нужни са ти доказателства. Трябват ти доказателства, че не съм го направила. Ще намеря това доказателство. Ще ти го донеса. И повече няма да виждам лицето ти, Серкан.

Селин отива при Еда, надява се да е разбрала в какво състояние е Серкан заради нея. Серкан е марка. И тя е неговият PR мениджър

Еда: Невероятно романтична си. Сега ми е ясно защо сте се разделили.
Селин: Внимай с думите си. Заради теб в момента имаме много голям проблем.
Еда: А, сега ми стана ясно. Разполагаш само с това. И реши да удряш с него. Но не се притеснявай, не съм дала нищо на никого. И скоро всички ще го разберете.
Селин: Надявам да стане така.

Селин: Добре ли си? Сигурен ли си?
Серкан: Да, Селин. Защо питаш едно и също?

Селин: Серкан, познавам те от дете. И предполагам как ти влияе това, което стана с Еда. И знам, че няма да ми кажеш. Но позволи, нека бъда до теб. И знай, че ще съм. Знаеш, само едно обаждане и ще дойда.

Щом вижда Еда , Серкан веднага се отдръпва от Селин, тръгва, настига Еда на изхода.

Серкан: Какво ще стане с проекта за голф-клуба? Там си ландшафтен архитект. Какво ще стане? Ще изоставиш ли хората, които ти се довериха?
Еда: Не се притеснявай, няма да изоставя работата си. Ще изготвя подробен доклад, ще обясня всичко и ще го дам на г-жа Идил. Става ли? Няма връщане назад, Серкан Болат. Не искам да те виждам.

Фифи се обажда на Еда. Успяла е да вземе записите от нотариалната кантора от деня на тяхното посещение при нотариуса. Никой не се е приближавал до тях, нищо не е изпадало от папката.

И ателието, изработило полилея е затворило, но тя е разбрала, че директорът се е срещал с мъж на улицата, взели са дизайна от него. Висок, мургав, красив, с лека брада, да се огледа, може да е някой от офиса.

Еда: Ами като казваш красавец...Серкан е тук. Но той не е тъмнокос. А други красиви мъже...Не.

Еда подписва последните документи и си тръгва. В холдинга Ферит чака Селин. Къде е била, защо непрекъснато мисли за онзи офис, дори не му се обади какво става със журналистката. Да не се извинява, за Бога, стига вече. Казвал го е и преди...Ако е щастлива със Серкан...Селин отрича, няма такова нещо, просто проблеми в работата. Ферит няма да се прибира тази вечер, ще остане в хотела, ще помисли малко, става ли?

Обажда й се Серкан, пита за конкретно досие, тя не е готова, ще остане в офиса тази вечер, да го довърши. Серкан се прибира в къщи, предлага да отиде и тя, да работят заедно.

Еда е в цветарницата, изготвила е доклада за предаването на ландшафния проект за парцела, Серкан ще съжалява, че няма да работи с нея. Нека само да отхвърли обвиненията, нищо друго не иска. Джерен е при нея, споделя за странното, съмнително поведение на журналистката и Селин.

Еда: И Селин ли беше там? Джерен. Може ли Селин да е свързана с изтичането на нашето Споразумение със Серкан в пресата?
Джерен: Мисля, че е така, но не мога да го докажа.

Еда е решила да занесе Доклада на Серкан още сега, не иска да чака до сутринта. Нека да види колко бързо го е направила, нека не мисли, че е работила до сутринта. Според Джерен не е нужно да доказва нищо на Серкан, просто си измисля причини, за да го види, нали? Предупреждава я, да не прави нищо прибързано и импулсивно.

Мело води Каан на обещаната вечеря с Айфер, Фифи ги наблюдава тайно, идва и Ердем. Той с изненада разпознава Каан Карадаа, големият противник, даже враг на Серкан Болат.

Фифи и Ердем се присъединяват към компанията, от разговорът става ясно, че Каан вече е идвал в къщата, Мело го е черпила с лимонада, все още помни вкусът й.

След вечерята Мело и Айфер го изпращат. Мело е много доволна, беше много романтично и сладко, нали?

Айфер: Мело, ще ти кажа нещо, но много ще ми се ядосаш. Скъсай с този тип.
Мело: Защо? Тоест...Смеехме се, забавлявахме се, много добре си прекарахме.
Айфер: Доверявайки се на интуицията ми, без да имам и най-малкото доказателство, но в този мъж всичко е фалшиво.

Ферит изчаква Селин в колата си, следи я и кара след нея до дома на Серкан. Обажда й се по телефона, ще си дойде тази вечер, тя къде е? С Пъръл е, иска да си събере мислите.

Селин: Не мога да повярвам, че Звезда е толкова здрава, нарълно възстановена.
Серкан: Нали? Наистина съм възхитен от търпението й. Дава вдъхновение.
Селин: Серкан, колко си се променил. По рано беше невъзможно да се чуят такива думи от теб. Все едно има два различни Серкана – преди и след Еда.
Серкан: Интересното е, че и Енгин каза нещо подобно. Аз обаче не виждам разлика.

Селин: Наистина ли скъсахте с Еда? Пъръл каза нещо подобно.
Серкан: Не знам, така изглежда.
Селин: Знаеш ли...Беше ми много трудно да се разделя с теб. Тоест, обичайки те.
Ферит: Според мен, трябва да видим това заедно.

Селин: Но това беше добър урок за мен. Може би раздялата с Еда ще бъде добър урок за теб. Не знам, може би ще е от полза.
Серкан: Как така?
Селин: Не знам, Серкан. Ферит е невероятен човек. Много се старая да изградя нов живот с него. Логиката ми казва, че трябва да бъда с него. Тоест, той е правилният човек за мен.

Серкан: Но?
Селин: Но...Но не знам, кое е правилно.
Серкан: „Послушай логиката си“. Това ли казваш, че си направила?
Селин: Какво стана, защо се засмя?

Серкан: Ами, ако се вслушам в разума си...Ти си най-логичната жена за мен. Но ако ти се всушаш в разума си...Най-умният избор за теб е Ферит. И какво ще правим? Ще се вслушаме ли в логиката си?
Селин: Еда и ти...Кой от вас се е вслушал в здравия разум?
Серкан: При нас не е разум.
Селин: А какво е тогава?
Серкан: Може ли да работим вече?

Ферит и Еда се връщат към колите си и водят разговор за това, което са чули. Ферит споделя, че много обича Селин, знае, че е разумният избор за нея, дори и да не го иска, той наистина я иска. Това не е много разумно, но...Чул, че Еда и Серкан са се разделили, много е разстроен, съжалява. Еда иска да знае дали Селин е тази, която е изнесла договора в пресата. Ферит признава, че той е снимал договора и го изпратил на Каан. За забавление, но пък той го е изпратил на журналистката. Моли Еда да не казва нищо на Серкан, грешката е негова, не иска да навреди на Селин, тя е излъгала Серкан заради него и Серкан никога няма да й прости за това.
Разделят се, Еда оставя папката с Доклада за ландшафта в колата на Серкан.

Еда си почива в парка, вижда Серкан и Сириус, опитва да се скрие, но, разбира се, Сириус я открива.

Серкан: Еда...Постой 5 минути с нас, на Сириус му липсваш.
Еда: И аз се затъжих за теб, Сириус. Много ми липсваш. Какво има, тук съм, ето. Наистина трябва да тръгва. Довиждане, Сириус.
Серкан: Ех..Не й каза „ Не си тръгвай!“, Сириус.

Сутринта 4-те приятелки обсъждат Каан.

Мело: Значи този Каан...Толкова е зациклил на тема Серкан, че за да му навреди би направил всичко по силите си, така ли? Тоест, този Каан...Запознава се с хората уж случайно, после ги кара да го обикнат...После ги използва, след това ги захвърля...

Мело осъзнава, че Каан я е набелязал и сближил с нея, за да е в близко до Еда и Серкан, признава на Еда и момичетата за връзката си с него. Тя е много разочарована и разстроена, че Каан я е лъгал и заблуждавал през цялото време и че тя е причината дизайните да бъдат откраднати и Еда и Серкан да се разделят. Серкан и Каан може да си заминат, но те винаги ще са заедно, нали? Тя се извинява многократно и Еда  й прощава.

Серкан намира плановете за озеленяване на голф игрището на капака на колата си и разбира, че Еда трябва да е била там предната вечер.

Серкан: Сейфи, видя ли Еда?
Сейфи: Не, виждате ли същото като мен?
Серкан: Ти какво виждаш?
Сейфи: Един самотен мъж.

Серкан отива в магазина за цветя, за да говори с Еда, харесва дизайна и дори й казва, че е създала нещо магическо.

Серкан: Еда , много държа ти да поемеш проекта. Не ми отказвай, просто ела с мен.
Еда: Няма да дойда, поне не сега.
Серкан: Ако не сега, кога?
Еда: Скоро, когато ти докажа колко несправедлив беше с мен. Ще дойда така, че ще ти се иска никога да не си ме познавал.

Каан е разкрит, Фифи и Мело отиват в офиса му, за да се опитат да намерят доказателството,  Еда да докаже на Серкан, че е невинна. И успяват! Фифи го упоява, намират в телефона му снимките, Фифи изпраща подробна информация с доказателства на Еда.

Серкан: Виж, Еда, това не е свързано с теб. Свързано е с мен. Не мога да се доверя на никого. Затова търся доказателства. Ти беше права. Беше права, думите ти бяха верни. Не са нужни доказателства, за да вярваш на някого. Трябва да се, довериш, независимо от всичко. Вярваш му , каквото и да става. И аз... Аз ти вярвам.
Еда: В самото начало трябваше да кажеш „Еда не може да направи такова нещо“. Засегна гордостта ми, унижи ме, наказа ме. Но това...Това ме обиди много, Серкан. Каан го е направил. Измамил Мело като неин приятел, влязал в къщата и снимал. Тук са имейлите, снимките, направени от телефона му. Всичко е тук. Всичко свърши, Серкан Болат. Никога няма да се върна. Сбогом.

И още:
Скрит текст:

-   Пъръл и Джерен пристигат пред дома на Енгин, но той се е възстановил, няма нужда от превоз. Пъръл и Джерен си разменят „любезности“, Енгин е объркан от разговорът между двете, казва, че има работа и тръгва.

-   Ферит се опитва да бъде добър годеник, грижи се за Селин, подпитва за причината за посещението на Пъръл предишната вечер, въпреки че е чул всичко. Селин не му казва истината. Обажда й се Пъръл, Джерен ще идва в офиса, ще се занимава с въпроса с репортерите, разпространили новината за договора.

-   Ферит се обажда на Каан, моли го да говори с репортера, тази работа не трябва да ги засегне, особено Селин, излъгала е Серкан заради него. Серкан никога няма да прости подобно нещо. Каан го успокоява, ще го уреди. Но в последно време репортерката не отговаря на обажданията му. Каан прави запис на разговорът си с Ферит.

-   Сейфи е много разстроен от поведението на Серкан към Еда. Той си взема рядък почивен ден и отива в къщата на Еда, нея я няма, но той прекарва следобеда в готвене и разговори с Айфер. Идва и Ердем, моли да остане при тях, в къщата известно време.

-   Джерен уведомява журналистката Фатма, че ако не разкрие източника/информатора си, самата тя ще отговаря за намеса в личния живот на клиента й, Серкан Болат. Каан не се обадил на Ферит, Селин се присъединява към срещата на Джерен и журналистката Фатма, точно преди тя да съобщи източника си. Селин подхвърля да уредят въпроса без съд, чрез смс предлага на Фатма да каже, че е намерила документа в боклука, ще й платят колкото поиска. Джерен не й вярва, нека да си помисли, давайки й новината, лоши хора са я въвлекли в тази история, защо сутринта е звънила, казвайки, че знае източника, вижда промяна в поведението й. Станало ли е нещо? В такъв случай ще се видят в съда.

-   Сейфи си е взел отпуск, Айдан се чувства самотна, обажда се на Алптекин. Той е много зает, но ще се опита да се върне по-рано. И наистина се връща. Айдан е подготвила хубава маса, споделя с него за излизането си от портата с помощта на Еда, може да опита отново с него. Казва му и за откраднатия дизайн, момичето може да е постъпило безотговорно, но не е от тези, които биха се продали. Алптекин е съгласен, не познава Еда добре, но не изглежда способна на такова нещо.

-   Джерен и Енгин разговарят за Серкан и Еда. Еда не се чувства добре напоследък, според Джерен. Чувства се разочарована, гордостта й е наранена. Но в тази история губещият е Серкан. Защото Еда оказва голямо влияние върху живота на хората, ако щеш с искреността си, или с красотата или енергичността си. Така е, съгласява се Енгин, Еда е чудесно момиче. Пък и откакто си тръгна, в офиса цари пълна скука. Край тях минава Пъръл, Джерен предлага да Енгин да прекарат с Пъръл малко време заедно, ще им организира среща. Посещение заедно на Изложение по архитектура.

-   Алптекин прави изненадващо посещение в компанията на Серкан, за да пие кафе с него. Серкан определено е объркан от това. Вижда дизайна, харесва му. Избърсал е праха от китарата, да не би да е решил да свири отново? .Хубаво е понякога да правиш промени в живота си. Каквото или който и да е причината за това, не бива да взема прибързани решения по този въпрос. Баща му споменава Еда, не бива да се бърка, но да обивинява това момиче, и то в кражба... Променят се. Серкан, майка му, Алптекин. Всички се променят. Това момиче ги променя. Има такива хора...Проникват в някакво общество и променят много неща. Това е важно. По отношение на работата, Серкан има силна интуиция, да я използва и за Еда. Да видим каксво ще му каже.

Марги, Hug

Това беше от мен днес, до следващия епизод!

Лек ден, лека седмица! Grinning

# 629
Тина, много ти благодаря за разяснението. Аз от писаното разбрах, че едва ли не е новото лице на Лексус и се зарадвах, че ще има нови реклами и фотосесии. Нищо, де, не е късно и това да стане, а и ще го видим с костюм (надявам се)

Никога не съм чела темата на Джан Я, той май не изгаря от желание да снима в Турция.

За злобните фенки да си призная, че ги разбирам. И аз имам един "любимец", с когото не искам Ханде да снима, но пък честно казано изобщо не му следя изявите и кариерата. Това, което ме изумява в хейтърите, не само на Ханде, а изобщо е, че следят всяка крачка, всяка снимка, всяка изява.
Аз уж съм фенка, но ето, бях забравила за рекламата, която снима Ханде, обаче се оказа, че една от активно плюещите я във форума я помни. Е, добре, де! Не те кефи-бездарна, благодарение на богатия си любовник постигнала нещо си, меркантилна и (по ваш избор си допълнете) защо я следиш с такъв хъс?! Това е въпрос, на който не мога да намеря логичен отговор. Не само я следиш, но и не пропускаш възможност да я наплюеш. Такава загуба на енергия. Никога не бих се занимавала с неприятни хора, както и не чета неприятни потребители. Научих се, когато влизам в някоя тема да гледам в ляво за никовете първо и като видя от "любимките" скролвам бързо. Grinning

За баръшките няма какво толкова да жалим. Може пък,  не всички да я мразят толкова Ханде, а и е само филм, ще мине и ще замине JoyJoy и ще дишат спокойно. Е, освен, ако новината за новия проект на Баръш не е сериал с Ханде Joy Тогава ще ми е много мъчно за тях.

Дилеми, сигурно и 10 години да минат от края на сериала няма да ми омръзнат твоите резюмета на всеки епизод Heart

От всички качени снимки на Ханде, тази ми харесва най-много

Общи условия

Активация на акаунт