💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 38/

• 41 822
  • 735
  •   1
Отговори
# 720
# 721
    Пуснаха още нови снимки на Ханде

# 722
    Да изпишем ли темата, че да посрещнем Керем на червения килим в нова?

Flowers Hibiscus

# 723
    Прекрасна Heart

# 724
    # 725
    От всички рокли, с които Ханде е била на събития. Тази ми е топа, на топа, на топа. Прекрасна е.

# 726
    Стори от Ханде

Малко взе сякаш да "пресолява манджата" ( лично мнение)

Последна редакция: чт, 05 сеп 2024, 12:49 от tina-latina

# 727
    Инфо:
    "По този график червеният килим, на който ще участва Керем Бюрсин, ще започне в 19.30 часа (бг.време)."

Wink

# 728
    Flowers Herb Добър ден, момичета  Heartpulse
     Щастлива съм да видя Ханде в любимата ми Италия, Венеция и стилното и вписване в духа на Града на летящия лъв
    Няма да коментирам красотата на Ханде, великолепието на бижуто, стилната рокля ...

ще се опитам да, Ви представя Венеция в нейния дух, извън общо приетите клишета и как професинално е подходила Ханде за да се впише, засияе в този ярък италиянски град, служещ като етикет.
    И така ВЕНЕЦИЯ /Градът на летящия лъв/
    Наричат я La Serenissima /Пресветла/. Така първоначално визинтийците титулували венициянския управник - дожда. Но това прозвище буквално означава - ведра и спокойна. Венеция и нейната лагуна са включени в списъка на световното културно наследство на ЮНЕСКО. От Х в. Венеция е сред водещите търговски, политически и военноморски сили в Енропа. Тук се раждат велики личности - Антонио Вивалди, Томазо Албиони, Клаудио Монтеверди, Марко Поло, Тициан, Каналето - това е част от дълг списък. Венеция успява да израстне от слабо заселена лагуна в един от най-големите световни центрове на морската търговия през Средните векове.
    Емблеми на града :
    Базиликата "Сан Марко" - фасадата е богато "инкрустирана" със статуи. Готическия вход - Порта дел Карта. статуята е на дожда Франческо Фокати. Ще подмина описанието на множеството зали, картини, фрески - споменавам, Ви само  Алената зала, залите на картата, на щита, на компасите, на философите, на жребия в които са работили десетки художници, след които Тициан, Веренезе, Тинторето. Прочутия "Рай" на Якопо Тинторето

Сто път го набирам ... бях, Ви писала за галено наречиния от веницианците "Каналацо" лъскавия воден змей - Канале гранде, за замъка "Ka' g' Opo" - /Златния дворец/ в който така професионално се е вписала Ханде! Ханде, израстна - ГОЛЯМА СИ!!

Толкова исках да, Ви разкажа повече, но ... завършвам с думите на Анри IV "Ако не бях крал на Франция, бих искал да съм дож на Венеция"

Последна редакция: чт, 05 сеп 2024, 13:34 от Yassy_N

# 729
    Нови кадри

# 730
    # 731
    Тези две снимки са ми фаворит.  Много ми харесват.

# 732
    Здравейте момичета!!
    Гледам и се радвам на красотата на Ханде,  няма по красива  Туркиня от нея, възхищавам се на едно прекрасно създание ,стойка  рокля и бижута!! Съвършенство!! Радвам се за нея, момиче с добро сърце и упорит труд!!
    Много целувки на всички и хубава и успешен ден!!

# 733
    Наистина Ханде е прекрасна.

Още кадри от посрещането на летището.

# 734

Общи условия

Активация на акаунт