💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 38/

• 41 894
  • 735
  •   1
Отговори
# 90

Лайк от Ханде за Баръш

# 91
Добър вечер момичета,  и аз да се включа в красивите снимки на Ханде и Бъръш!! Страхотни като партньори,  дано филма да има голям успех, вярвам че ще има и двамата са много добри актьори!! Чакаме  да излезе!!
Хубава вечер!!

# 92
Шарън Стоун пусна актуализация и разказа как е получила насиненото око
„Здравейте на всички, знам, че бяхте толкова притеснени как съм получил насинено око и мисля, че трябва да знаете: Бях в куп различни хотели в различни страни и се събудих посред нощ, за да направя нещо дребно, и не разбрах къде се намирам и ударих лицето си в гранитния под! Не, никой не ми е направил нищо и да, добре съм и си прекарвам страхотно тук и ме посрещат чудесно, където и да отида. То вече минава (сваля си очилата), блести прекрасно. Трябваше да видите какво направих с този мраморен под... Благодаря много на тези, които се тревожеха за мен, аз също се притеснявам за вас. Благодаря ви! "

Шарън Стоун явно е претърпяла инцидент в Бодрум,  защото окото и е синьо.

Sparkling Heart

# 93
Стори от Керем

# 94
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 95
Здравейте,  🌞

Малко по- късно Керем пусна стори, че и той е там заедно с двете - Гюнфер и Ярен, както и фризьора си Ерджан.

Стори на Керем

Хубав ден на всички 😀

# 96
Забранили са Инстаграм в Турция. Лошо. За Русия разбирам, но турците... Не, че някой е спрял да използва забранените социални мрежи. Да видим, как ще се развият нещата.

Снимки от Богатшкия син. Явно ще е много цветно и мащабно. Ще ни пренесат в друга епоха

Снимка на Баръш от филма.
И в него ще има много красота Simple Smile
"Един от малкото моменти, в които успях да се изправя.
Сценаристката
"Не бъди несправедлив към себе си, моля те"

И един изваян Керем. Направо на Кен ми прилича.

# 97
Лоша новина е това,  че Инстаграма в Турция е блокиран. Събитието довечера може да премине на "тъмно", което никак не е добре за нас като фенове...

# 98
Днес Керем е бил активен в Х (Туитър):

Wink
"Хадисе коментира вчера снимките на Керем за L’officiel в публикацията на Инан в Instagram"

# 99
Събитието започва в 20ч европейско време, което май означава 21 ч турско? Но не съм сигурна 🙄

# 100
Зад кулисите на рекламата на марката Emotion, чийто бранд посланик е Ханде Ерчел
https://x.com/Handemiycan/status/1819376279407276185

Sparkling Heart

# 101
Нови/стари на Ханде(сякаш с тези “чудни” обувчици беше в Япония)

# 102
Инфо:
"#MelisSezen беше забелязана в търговски център Zorlu онзи ден. Актрисата каза: „Снимките на новия ни филм „#SonofARich“ продължават. Вършим страхотна работа с #Kerem Bürsin. Освен това си почивам и дойдох да пазарувам.“ Актрисата спечели възхищението на феновете си със стилния си шопинг мол стил в бяло. Привлече вниманието с ведрото си и усмихнато държание, красотата на красивата актриса без грим не остана незабелязана.

Скрит текст:

Simple Smile
Лайк от Ханде за съпругата на Баръш Гюпсе

# 103
Ново за Ханде:

https://netizenschoice.com/vote-asian-celebrity-of-the-year-2024/

Еда и Аслъ Hug

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 19:32 от Cocodoggo_mom

# 104

Общи условия

Активация на акаунт