Нези, още сутринта видях хубавото кафе, което си ни поднесла, но чак сега имам време да ти благодаря 😍 Разкош 👍
Серията снощи не само започна да разкрива миналото на Недрет, но и миналото на Хюлия. За мен момента с взимането на Аслан от Недрет и думите на Юсуф, "Недрет е права, ти не ставаш за майка" са момента, в който изгубих вяра, че Недрет е добър човек, а имах големи очаквания за нея първоначално.

Това е момента, който според мен определя не само отношенията между двете жени, но и развитието на техните характери. Няма причина на този свят, която да оправдае отделянето на дете от майка му. Лошото е, че едната манията за контрол така я е завладяла, че вече не е в състояние да прецени какво причинява на собствените си деца./ По време на онлайна Ваня или Алинка бяха качили една много интересна статия на тема контрол и ако имам време ще я потърся/ и най-лошото е, че както вече писах, че Хюлия постъпва с Лейла, така както са постъпили с нея.
Недрет толкова е завладяна от мисълта за отмъщение, че няма да се спре пред нищо. Сега ми направиха впечатление думите й " ще те изтръгна от сърцето на всеки, който обичаш".
И двете са толкова в плен на миналото, че въобще не искат да разберат какво бъдеще чертаят за децата си.
Неше е не по-малко паталогичен случай. Нези, тя страда от биполярно разстройство и затова са тези нейни реакции, които изглеждат егоистични.
И нея любовта я е "убила".
Както вече писах и трите са убити от любов.
Много верни бяха думите на Недрет, че голямата болка на Хюлия, е че е избрала грешния мъж. Същото важи и за нея, Илияс, който с писмо и съобщи, че не може да бъде с нея и Неше, изоставена от нейния съпруг.
Аслан обаче реши да се бори до край, за да заслужи любовта на Девин, защото без нея голямата му мечта да има любящо семейство нямаше как да се осъществи.
И на двамата много им се събра, Девин искаше малко спокойствие, а при Аслан освен семейството идваха и другите свързани с бизнеса.
Междудругото точно в снощната серия беше момента, когато Аслан обясняваше на новите наематели, доведени от Бедри, че знае как печелят парите си. След излъчването на тази серия на дригия ден в Турция арестуваха известно семейството, занимаващо се с подобна дейност и всички тогава свързаха ареста с думите на Аслан 😂 та се наложи от продукцията да правят опровержение.
Новина, която видях сега, че Берен ще снима филм на есен, време е вече да излезе и някаква информация за Къванч.
Хубава вечер, момичета 🤗🤗🤗
Добре дошъл, август! 

Ами трябва да снима Берен повече, поне филми, щом не иска сериали, защото има нужда, за мен поне не и се отразява добре бездействието и последните няколко години. 

Сума ти актьори/си видях как си почиват на морето, само от нашите хора следа йок!

Мога да го чакам Киво с месеци, дори с години с нов проект, случвало ни се е, стига от време на време КБТ да ни радват със снимчици както едно време.