Отговори
# 660
Милички дружки, благодаря ви за подкрепата! Kissing Heart
Скрит текст:
Слава богу, всичко е наред с племенницата ми, писа ни, подминал ги е, както обикновено, само нямат ток и е малко наводнено, важното е, че е добре! Ох, къде се премести това дете, всеки път се притесняваме ...
Айре Heart Eyes ама как позна само, че и днес няма да излъчат предаването Smile Да видим дали и на 13 ще стане Thinking
Нези, наистина си играят с търпението ни, но явно има някаква сериозна причина, не помня друг път такова нещо Thinking
Жаки, сцената в тоалетната на самолета наистина е култова, такава до сега не бях гледала Stuck Out Tongue Closed Eyes Особено този момент, изражението на стюардесата е безценно, всеки път се хиля Smile

Хубава вечер, дружки Hug

# 661
Фенче, радвам се! Гледам по телевизията, че на места е било много тежко положението и още не е отминало!

Лекичка, момичета! Hug

# 662
Здравейте Благодаря за споделеното
Фенче радвам се за племеницата Ама май там са свикнали не им е първото торнадо

# 663
Жаки Wink
Сега в Италия излъчиха сцената в самолета, която си е култова, а и как я изиграха Heart Eyes
има забавни коментари

стюердесата да си гледа работата, ние имаме намерение да правим бебе тук...

Нези Hands Plus1
и това се споделя днес
АЯ са с най-голяма печалба от продажби в чужбина

#aile #asdev #SerenaySarıkaya #kivanctatlitug Беше обявено преди, че сериалът е продаден за 600 хиляди долара на епизод, така че нетната печалба на сериала е 18 милиона долара за 30 епизода, голям успех 🏆

още една Башачка Heartbeat като го няма мъжа й.....

Фенче Kissing Heart, добре, че с Петя всичко е наред!!

....................
паралели в самолета
https://x.com/selvdem/status/1844439128181702670

и любим Кузей Heart

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 21:59 от Airra

# 664
Привет, момичета 🤗 🤗 🤗

https://www.instagram.com/p/DA8_K7SM2aD/?igsh=MWlmaXJkMnVhamtobg==

Момичета имам още малко работа и после ще се включа отново 🤗🤗🤗

# 665
Нези, Терзи, благодаря ви! Kissing Heart
Скрит текст:
В района на Тампа е доста зле положението, но казват, че имало по-малко поражения отколкото са очаквали, преди 2 седмици било още по-лошо. Горките хора ... да, свикнали са, в края на септември, октомври и ноември се случва често всяка година, но въпреки това е ужасно. Племенницата ми преди по- малко от 2 години се премести там, но вече преживя няколко, дори изхвърлени акули по улиците е виждала да се мятат. Преди това живееше в Уисконсин близо 10 години, там пък беше кучи студ зимата, във Флорида повече и харесва, въпреки ураганите. Добре, че живее далече от водата, там минават по-тънко винаги, някак ги заобикаля. Но, за този ураган наистина много се страхувахме, казваха, че от 100 години не е минавал такъв. Добре, че всичко премина. До следващия
.
Нези, благодаря ти за споделеното ! Мдаа, нашия сериал е супер успешен! Въпреки, че не го оцениха турците в Тотала, особено 2 сезон, навсякъде, където е излъчван по света печели нови фенове и рейтинга е страхотен, браво на екипа! Hands Clap Продължавам да им се чудя на вкуса, особено пък с такъв актьорски каст, невероятна огнена двойка и интересен сценарий Thinking

Айре Heart Eyes благодаря ти, мило! Kissing Heart Пу, пу, пу!
Благодаря ти и за споделеното!
Браво на АЯ! Лично за мен компанията на Керем Чатай винаги е правила едни от най- стойностните сериали. Нищо чудно, че получават международни награди няколко пъти.
Пепи Kissing Heart
Лекинка, дружки Hug

# 666
Аз приключих, да видим как утре ще стана за работа 😂 Пих кафе в 21 ч и сега не ми се спи 🫣

Фени, мойта най-добра приятелка от гимназията също е в Тампа, писахме си днес и те са добре, но вятъра е бил със скорост 180 км/ч.

Айре, да ти отговоря за колажа 😛 беше го публикувала в темата, когато разбрахме, че Серенай ще е партньорка с надпис, че и това си доживяла да сложиш Къванч и Серенай заедно 😂😘
Минали времена.
Сега всички сме доволни, че така стана.

От откъса на интервюто ми стана интересно, че Къванч ще се насочи и към документално кино.
Списанието вече са го пуснали в Турция. Аз ще си го поръчам от моята позната там, вие искате ли?

За предаването, мисля че много добре направиха, че не го излъчиха точно сега.  

И последно, снимките за Vouge  са направени със съдействието на тази агенция и Чарли Грей

Лека 🤗 🤗 🤗

Последна редакция: пт, 11 окт 2024, 01:52 от pe04

# 667
Добро утро, момичета! Coffee

#KıvançTatlıtuğ
Ново интервю за списание Vogue Turkey #VougeMan - октомврийски брой в сътрудничество с #Mavi

"Животът ме научи постоянно да произвеждам, че трябва да сваля кожата си. @kt фенове Сега, например, моето продуцентско и продуцентско приключение започва. Да участвам в продуцирани истории е нещо, което правя от години. Но сега искам да се насладя на удоволствието да произведа нещо от нищото".

"Постоянно търси нов "ъпдейт". Той качва нови таланти, учения и опит в себе си при всяка възможност. Той готви, гмурка се, мисли за разработване на нови проекти, прекарва време със семейството си; той става едно с природата. Той казва, @kt_fans „Аз съм в моя зрял и най-динамичен период“ в нова фаза от живота му. Той има още много нови проекти и области, в които да се развива. Тази година обаче е още една година на Kıvanç, в която той ще опита ръката си в продуцирането и ще прави документални филми"

# 668
Добро утро, дружки Hug

Пепи, много се радвам, че твоята приятелка е добре. Малии, те са били баш в окото на урагана Добре,че всичко премина!
Аз искам списание, ще съм ти много благодарна, но този път не като подарък, олмаз! Тъкмо ще имаме повод отново да се видим Kissing Heart
Жаки, благодаря ти! Kissing Heart Хмм, това за документалните филми е интересно Thinking
Ще се разбере, а сега да се насладим на любимата ни двойка Heart

И поздрав от мен с любима песен Heart

Имайте хубав ден, дружки Hug

# 669
Благодаря ви за споделеното!! Hug Hug

11 октомври, международен ден на момичетата

# 670
Привет, момичета 🤗 🤗 🤗

Жаки, благодаря за превода на част от интервюто. Надявам се скоро да го имаме цялото и да разберем повече подробности за бъдещите планове на Къванч.

Айре, и аз си бях харесала този колаж 😍 Много талантливи деца, но от тези фаворит ми е дъщерята на Зейнеп от Сблъсък /забравих и името 😭 в сериала/.  
За пръв път чувам за международен ден на момичета. Малко информация.

https://www.trt.net.tr/bulgarian/sviat/2017/10/11/svietovien-die … michietata-825070
Парадоксът в случая е, че една от държавите, която го е предложила е Турция, а всички събития, за които четем последния месец са потресаващи.

Фени, утре ще питам дали ще стане за списанието, че и днес ми беше много натоварено.

Поклон, пред паметта на Кирил Маричков 😢

Лека, момичета 🤗🤗🤗

Последна редакция: пт, 11 окт 2024, 22:51 от pe04

# 671
Добро утро, момичета! Coffee

Нашата Башак, хич не е съгласна, че има по-красив от Киво....сладурка!
Акаунт в списание публикува новина за избирането на Арън Тейлър-Джонсън за най-красивия мъж в света с въпрос дали има някой, който възразява срещу това решение? Башак й отговори с думите: „Да, аз съм“ и изпрати снимката на Къванч 🤣

# 672
Хубава събота!!

Жаки, мерси Blush
това са й отговорили на Башак

красавеца с Брад Пит

Пепи Hands Plus1
и аз съм за малката Айлин от Сблъсък!!

едно клипче с момичетата
https://www.instagram.com/p/DA_6vAeokTr

Фенче Kissing Heart
Цитат
Хмм, това за документалните филми е интересно Thinking
само документални филми ни липсват, хич не ми е интересно Wink
според мен се има впредвид, че гангстера Недждет е бил реална личност Thinking
ох, аз не се чудя на вкуса на никой....

3 години от тая снимка в Карс Revolving Hearts

........................
протести срещу ужасно убийство на много кученца

Последна редакция: сб, 12 окт 2024, 13:29 от Airra

# 673
Здравейте Благодаря за споделеното

Башак

https://www.instagram.com/p/DBBXimsuZvS/

interview in front of Gebze Municipality during the protest against the slaughter of street animals that happened in #Gebze yesterday .

https://x.com/KT_Fans/status/1845056289442762777

Последна редакция: сб, 12 окт 2024, 14:15 от dterziiska

# 674
Привет, дружки Hug
Жаки, благодаря, джанъм Kissing Heart
Разсмя ме с най-красивия мъж в света Stuck Out Tongue Winking Eye Да, симпатяга е, но чак пък красавец и то най-големия айде молА ви се Stuck Out Tongue Winking Eye Та и аз като Башак не съм съгласна с този избор Hands Plus1 Сигурно има и по-красиви мъже от нейния Къванч по света / аз все още не съм видяла такъв обаче Stuck Out Tongue Winking Eye /, но точно пък този олмаз! Smile
Дори не бях чувала за него, но се поразрових в гугулето и разбрах, че е британски актьор, който ще е новия Джеймс Бонд Stuck Out Tongue Closed Eyes Трудно ми е да си го представя чисто визуално в тази роля, но щом са го избрали може пък да става, не зная, никога не съм го гледала.

На мястото на Башак обаче бих споделила снимка на Киво в костюм, за да е равностойно сравнението. Не, че и с дънки и фанелка пак не ми е по-готин от този къдрокоско, де Stuck Out Tongue Winking Eye
Пепи, и да не стане със списанието, няма проблем. Поне за теб дано успее да вземе! Hands Fist
Да почива в мир Кирил Маричков! Не го харесвах особено като певец, но пък като музикант и композитор написа страхотни песни за групата.
Абсолютно! Нямам думи ...
Цитат
Парадоксът в случая е, че една от държавите, която го е предложила е Турция, а всички събития, за които четем последния месец са потресаващи.
Ама пък и ние в каква държава живеем Полицай насилва 15 годишно момиче и още не му е предявено обвинение Rage
Айре Heart Eyes ми къ ? Smiley

Че то от самолет се вижда кой е по-готин Smile Дори Брад, който е с близо 30 години по-възрастен / този бил на 34 / ми харесва повече Smile
Ааа, има много интересни документални филми, а Киво вярва в доста каузи, но и аз не искам да продуцира такива, де. Възможно е този превод да се отнася за филма за Недждет Thinking
Много ми хареса колажа с момиченцата- партньорки на Къванч! Като визия ми е най-сладко момиченцето, което играеше дъщеря му Дениз , но като партньорка и аз съм като вас с Пепи за Айлин, невероятно талантливо дете  Heart
Е, като няма какво ново да ви споделя, ще започна със спомените от архива, видяло се е Smile
Един коментар още от времето на Сблъсък, който много ми хареса! Не се ли сещате веднага за Аслан и Девин ? Smile
Цитат
Вярвам в докосването. За мен това е единственото нещо, което не може да бъде изиграно. Не думите, не постъпките, дори не погледите... Докосванията. Чрез тях може да се изрази всичко: потребност, загриженост, нежност, желание, страст. И сега не говоря за горещи прегръдки, пръсти преплетени в косите или силно обхващащи врата в порив на страст. Не. Говоря за такива леки и интимно докосвания, които правим интуитивно, непрекъснато търсейки се един друг с ръцете си навсякъде... обиране на косите с върховете на пръстите, поправяне на дрехите, изтриване на сос от устните, прегръщане на нечии коленe, намирайки покой в това, поставяне на главата на нечие рамо, чувствайки опора, крепко стискане на нечия ръка, казвайки с цялото си същество „аз съм тук“. Тук не може да има никакви усложнения, никакви игри, никакви поводи и причини... Само всепоглъщаща потребност от един конкретен човек, която е утолима само чрез това ваше взаимно привличане, вечното търсене един на друг, неподлежащата на подтискане нежност, топлината, вкуса на устните и някаква първородна близост, коятo изпълва целия живот с невериятни откровения, поместващи се в едно единствено докосване от любимия човек. "Да обичаш означава да искаш да докосваш“...
И коментар на любима дружка, която отдавна не ни е посещавала и която го преведе:
Цитат
На всяка дума си представях Киво и превъплъщенията му във всяка една роля - никой не го прави дори приблизително толкова добре, колкото той! Отвътре му идва всеки един жест, всяко едно докосване. Мисля си, че той по принцип е един много деликатен и нежен мъж, изпитващ огромно уважение към жените, което винаги проличава. И никога не е избирал роля (не мисля и че ще избере), в която трябва да се проявява насилие или жестоко отмъщение към жени (независимо от очевидно неоправдано и необяснимо за мен високите рейтинги на такива сериали).
И коментар на американка, от времето на излъчването на "Курт Сеит и Шура" по Нетфликс:
Цитат
"Сеит... този, който ме привлече още декември 2017. Обожавам този мъж и начина, по който изпълнява ролята на Сеит. Обичам този мъж и неговото умение да се насълзява, когато трябва и ако това не ви трогва, не знам какво би ви трогнало. Може да ви привлече само с погледа си, който показва различните емоции по-добре от всеки друг актьор. Може да ви привлече с изражението си, което винаги се променя, в зависимост от емоцията на героя в даден момент. Може да ви привлече, когато отвори уста и започне да говори, било то романтично, силно, ядосано, наранено, Къванч го прави най-добре! Може да ви привлече с начина, по който се облича, начина, по който вдига ръце, оправя яката си и разтърсва рамене така, както никой друг. Може да ви привлече, когато се възкачва на кон, било то с помощта на стремето или просто с дългите си крака, премятайки се на коня само със сила. Може да ви привлече с целувката по носа, по челото, по бузата, целувката по устните - толкова нежна и деликатна, толкова романтична!!!
Най-добрият актьор, когото съм виждала! Обичам светлината, с която сияе отвътре, която не съм виждала у никой друг актьор. Притежава дар от Бога и го използва толкова добре! Няма значение какво прави, прави го най-добре. Работи усърдно върху героите, които пресъздава. Дори бе казал, че спи само 4 часа на ден и се упражнява пред огледалото. Каза в интервю, че независимо какъв е героя му, било то в научно-фантастичен, екшън, комедиен или романтичен сериал или филм, трябва да покаже любов. Хората искат да виждат любов и това за него е много важно."
Терзи Kissing Heart
Имайте хубава вечер, дружки Hug

Последна редакция: сб, 12 окт 2024, 19:27 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт