Отговори
# 645
Елате на себе си!! Истанбулската конвенция ще ви запази живи, да! Казваме това от години. Оттам вече начертахме пътната карта за себе си. Казахме да се оттегли законът за бездомните животни! Казахме да спрете всички видове насилие!! Има само едно правилно нещо по тези въпроси и какво трябва да се направи е ясно!! Някой да каже нещо, да не може да го каже, да го изрази правилно или да го изрази неправилно и непълно, не променя и не може да промени самата истина. Не съм политическа личност, може би е правилно, може би не съм и активист, но това не означава, че не се интересувам от самата истина като емоционално същество по природа, особено като жена, и че не правя нищо и не чувствам нищо, и че оставам безразлична. Намираме се в период, в който изречените думи ни отвличат от истинската цел, където постоянно търсим други теми, за да излеем гнева и разочарованието си. Дори разбирам това. Сега съм ядосана и нетолерантна към всичко. Но не можем да излеем целия си гняв за тях, като бълваме кръв по някого, като увеличаваме лошото, грешното и непълното. Трябва да увеличаваме и увеличаваме това, което е добро и правилно. Проблемът произтича точно от това. Ние също искаме да унищожим това, което е добро. Когато дойде времето, ние казваме това, което не сме могли да кажем досега, като го насочваме към една единствена цел и всичко е свършено. Остатъкът остава само върху хората, които са набелязани. Това изобщо не е от полза за истинския проблем!! Проблемът не е в мен или някой друг... Въпросът не е да пишем на дъската, че той е направил това или не е направил онова в социалните медии, нека не го забравяме. Проблемът е, че всичко, което се казва, е неадекватно и безсмислено... Нямаме къде да говорим, няма къде да нараним вече... Не бива да забравяме причините, които ни карат да чувстваме това и ни правят толкова беззащитни!
Сега искам да бъда част от конкретна промяна, движение. Работя и се стремя към това. Не защото моята обществена идентичност го изисква, а защото чувствам, че това е задължително като дете на тази страна.
Защо и как страхът може да ме накара да загубя това, което имам в ръцете си? В такъв период какво значение има, когато всеки ден се случва толкова много смразяващо кръвта, чисто зло? Мислите ли, че мога да публикувам пост, слоган, да кажа няколко думи на подкрепа и да продължа ежедневието си? Не мога... Всъщност намирам това за по-фалшиво. Страхът сега е страх да изразиш себе си, да бъдеш свободен, да бъдеш добър и щастлив, да живееш свободно, от правото на живот... Точно както нищо няма смисъл без тези основи, няма смисъл да говоря, без да ги възстановим за мен. Това е епохата на действие.

Серенай от Х Simple Smile

# 646
Момичета, вижте какво ми попадна.
Зад камерата на снимката за постера на "Aile". Толкова са сладки! Heart Eyes

# 647
Нези, това е първата обща снимка, на която видяхме Къванч и Серенай и аз бях в шок, защото всичко очаквах, но точно това ме завари абсолютно неподготвена.

Лека 🤗🤗🤗

P.S. Айре, помниш ли този колаж?😘

# 648
30 - Heart Финал

+ Heart Heart Heart

Лека нощ!

# 649
Привет, дружки Hug

Нези, Диде, благодаря ви за превода на думите на Серка Kissing Heart
Нези, благодаря за споделеното за филма, и аз го усетих по същия начин. Забравих да напиша колко ми хареса  Чаго с тази прическа във филма Hands Plus1 И много хубава двойка бяха с Ебру.

И аз с любопитство ще чакам да споделиш усещанията си за филмите на Къванч. Изгледай ако искаш първо " Сънят на пеперудата", той е по-стар, сниман е лятото между двата сезона на Кузей Гюней. Беше първия турски филм номиниран за Оскар, но естествено не спечели. Но, пък беше оценен от зрителите и получи няколко награди.
Жаки Kissing Heart
Диде, страхотни гифчета! Hands Clap
Пепи, Айре Heart Eyes благодаря ви за споделеното! Kissing Heart
Айре Heart Eyes благодаря ти за линка, този превод е супер! Two Hearts
И какво, изглежда, че отново не е имало предаване снощи ? Аз не съм го търсила, но гледам, че никъде не се споделя  нищо за него, явно отново е отложено Thinking

Нищо ново не открих, освен това:
Цитат
Kъванч е номиниран за титлата "Най-добър актьор в телевизионен сериал/филм за 2023 г.“ на церемонията на наградите на Галатасарайския университет EN AWARDS

Имайте хубав ден, дружки Hug

# 650
Привет, момичета! Hug
Много се радвам, че сте от тези, които са харесали филма и Чаатай! Kissing Heart
Ре, аз нали се включих по-късно и не бях я виждала. А ти всъщност защо беше в шок?
Фенче, благодаря за препоръката!
С него ще започна.
Само да си довърша Fi. Нещо закъсах, защото сайта, от който гледах, от няколко дни не тръгва...
Стигнах до 16 епизод и не мога да продължа... Но " Сънят на пеперудата"ще е следващия. Тъкмо ще запълня времето до новия проект на Чачо. Wink
Хубав ден ви желая!

# 651

Благодаря ви за споделеното, преводите, гифчетата! Hug
Фенче Kissing Heart, той Къванч я спечели тая награда за 2023 г. /има видео на 1 стр/ и се чудих защо повтарят пак за нея , а от ИГ им са постнали това вчера.
https://www.instagram.com/p/DA3lIwbtgT0/
от Мави направо се излагат....Head Band сигурно е снимана срещата и ще трябва да я пуснат по някое време. не че ми е толкова важно, ама малко да раздвижат Кивовите фенове.

Нези, определено ги харесах!!
а ти почни със Сънят, после Хайде бе сине, накрая Фестивалът, по хронологичен ред, както ги е снимал. Blush ако имаш проблем с видеата ми кажи.
Пепи, тоя колаж не съм го виждала.
.......................
тук са им броили парите от реклами на турските актьори.
https://www.odatv.com/medya/kivanc-tatlitug-ve-demet-ozdemirin-r … uklatti-120066645

хубав ден!!

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 13:31 от Airra

# 652
Благодаря за споделеното - преводи,гифчета и снимки

https://www.instagram.com/p/DAscQG_NK3U/

Мъжете, които винаги могат да бъдат в крак с новостите, винаги да търсят новото в себе си и да преследват страстите си, разказват своите истории в новото издание. Готови ли сте да споделите тяхното вълнение и да помислите за собственото си ново издание?

Първият епизод от видео поредицата „A New Edition of You“, организиран от @kivanctatlitug и Mavi Edition, е на живо в YouTube канала на Mavi в четвъртък, 10 октомври.

# 653
Добро утро, момичета, с един много хубав микс  между Къванч и Серенай!

Желая ви прекрасен ден! Hug

# 654
Добро утро, дружки Hug

Нези Kissing Heart Hands Plus1
Айре Heart Eyes съжалявам, че съм донесла стара новина, но не помня всичките му награди, освен най- престижните, те са сигурно вече към 40 някъде Thinking

Терзи, благодаря! Kissing Heart Хади този път вече наистина да го излъчат Smile
Нищо ново няма, писна миии
Искам най-после да се узнае нещо повече за новия проект на хамелеона ни, кога ще започнат снимките, на коя платформа ще е, много ли пък искам ?
Скрит текст:
Освен всичко ужасно се притеснявам за племенницата ми, която живее във Флорида. Снощи си писахме, чакаха да видят какво ще се случва, дано отново ги е заобиколил урагана както преди 20 - на дни Hands Pray
Имайте хубав ден, дружки Hug

# 655
Привет!! Hug

Очаквам следващото съобщение от Мави да е за 12 окт. Mr. Green
Нези/благодаря, че минаваш през темата ни Kissing Heart/ и аз попаднах на клипчето, много е готино!!
ето в пълния му вариант> https://x.com/banassgetir/status/1844068435388727451

Фенче Kissing Heart, мисля, че много искаш на този етап. Wink KBT така са се покрили....
Дано да се раздвижат събитията покрай работата на Къванч. Flowers Four Leaf Clover Но точно такъв сериал не се прави лесно, трябват костюми, специални локации, места за снимки. актьорския състав отделно.
а наградите и аз вече не ги помня, сега като правя новата тема трябва да търся инфото за новите, които ще добавям.
Скрит текст:
Дано с племенницата ти всичко е наред Flowers Four Leaf Clover
като гледах клипчета от Флорида..... бях Scream

хубав ден!!

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 13:32 от Airra

# 656
Фенче, стискам палци! Дано всичко да е наред!!! Толкова е страшно!
Хайде, дано днес вече да го качат този разговор в YouTube,  стига са му променяли датата!
Aйре-:hugs:

# 657
Преди малко гледам, че пак са променили датата Laughing
https://www.instagram.com/p/DAscQG_NK3U/
Цитат
Първият епизод на видео поредицата „Ново издание на теб“, домакин на @kivanctatlitug и Mavi Edition ще бъде излъчен в YouTube канала на Mavi в неделя, 13 октомври.

# 658
Grinning Eee,това вече е несериозно! Играят си с търпението на феновете!
Ново от рекламата на Серенай (от Х)

# 659
Сцената в банята в самолета винаги ще ме убива ...култова!

Общи условия

Активация на акаунт