Сега искам да бъда част от конкретна промяна, движение. Работя и се стремя към това. Не защото моята обществена идентичност го изисква, а защото чувствам, че това е задължително като дете на тази страна.
Защо и как страхът може да ме накара да загубя това, което имам в ръцете си? В такъв период какво значение има, когато всеки ден се случва толкова много смразяващо кръвта, чисто зло? Мислите ли, че мога да публикувам пост, слоган, да кажа няколко думи на подкрепа и да продължа ежедневието си? Не мога... Всъщност намирам това за по-фалшиво. Страхът сега е страх да изразиш себе си, да бъдеш свободен, да бъдеш добър и щастлив, да живееш свободно, от правото на живот... Точно както нищо няма смисъл без тези основи, няма смисъл да говоря, без да ги възстановим за мен. Това е епохата на действие.
Серенай от Х

Финал

И много хубава двойка бяха с Ебру.

сигурно е снимана срещата и ще трябва да я пуснат по някое време. не че ми е толкова важно, ама малко да раздвижат Кивовите фенове.
ако имаш проблем с видеата ми кажи.

Привет!!
Но точно такъв сериал не се прави лесно, трябват костюми, специални локации, места за снимки. актьорския състав отделно.

Eee,това вече е несериозно! Играят си с търпението на феновете!