Отговори
# 630
Момичета, може би утре ще качат нещо.
Айре, палчетата са стиснати! Положителните ни мисли са с теб! Hug

# 631
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря за споделеното!!!

Стискам палци!!!
Лекинка!!!

# 632
Добро утро, момичета! Coffee

Първо, да ви благодаря за всичко споделено....Благодаря! Kissing Heart
Киво е много хубав на последните снимки. Този човек, става все по-красив с възрастта....МЪЖКАР! Sunglasses
Страхотна осанка и излъчване има, ама че е хубавец...пу, пу, да не му е уроки! Flowers Four Leaf Clover

Измина една година от съвместната реклама на нашите любимци

Когато #TheFamily приключи в Италия., ще отидем в Съединените щати за началото на #LaFamilia .. Моят лъв и неговата лъвица все още не са приключили с пътуването в чужбина.

Айре, стискам палче и късмет! Flowers Four Leaf Clover

# 633
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

И сега какво ще излезе, че звездите си имат свои планове, новините трябва да се съобщят между 7.10  и 7.11 , леле направо не мога да повярвам 😛

Жаки, бях забравила, че рекламата са я пуснали на днешния ден, благодаря 😍.

Хубав ден ви желая 🤗🤗 🤗

# 634
Добро утро, дружки Hug

Благодаря ви за споделеното Айре Heart Eyes Пепи, Нези, Диве, Жаки! Kissing Heart
Айренце,
Скрит текст:
Стискам силно палци и се моля заедно с теб всичко да премине, с теб съм, знаеш!
Жаки, благодаря!
Ще каже някой от четящите темата сега, че му правим реклама на Къванч Smile Ами, че тя самата природа му е направила реклама, та ние ли няма да му направим Stuck Out Tongue Winking Eye Благодаря ти, че ни припомни рекламата със Серка миналата година, страхотни са!
Пепи Kissing Heart Ама баш навреме си ни споделила този колаж за потвърждение на горното Smile

Ще вземе да излезе права онази астроложка Thinking
Цитат
И сега какво ще излезе, че звездите си имат свои планове, новините трябва да се съобщят между 7.10  и 7.11 , леле направо не мога да повярвам 😛
Малко новини за "Семейство"
Цитат
В Италии с большим успехом идет показ сериала «Семья» с Серенай и Кыванчем ♥в главных ролях , очень много восторженных комментариев. Один из них от поклонника :
«В моей жизни было «до» и «после» с тех пор, как Аслан и Девин Сойкан приехали в Италию»

В Италия излъчването на сериалът "Семейство“ със Серенай и Къванч в главните роли върви с голям успех, има много възторжени коментари. Един от тях на почитател :
"Има "преди“ и "след“ в живота ми, откакто Аслан и Девин Сойкан пристигнаха в Италия“

Вярно е! В Албания дори има репортаж за сериала.

Цитат
Вчера, 5 октомври в Албания от 20:05 ч. по канала Tv Klan се излъчи премиерата на сериала на Ay Yapım “Семейство” със Серенай Саръкая и Къванч Татлъту в главните роли
https://vk.com/feed?z=video-42893472_456247469%2F829e5561964a28a … _-42893472_281166
Ей, най- после подходящ глас на актьора, дублиращ Аслан, напомня Кивовия.
Серка снима в НЙ.

Имайте прекрасен ден и успешна нова седмица, дружки Hug

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 10:50 от queen_fenka

# 635
# 636
Здравейте Благодаря за споделеното

Айре стискам силно палци Дано всичко мине добре

# 637
Момичета, благодаря ви Heart

явно, че утре ще е срещата на Мави

Нези, Жаки
Скрит текст:
изгледах Джентълмена с превода на Емили и много ми хареса!!
Чачо беше Hands Ok Hand Hands Plus1

Hug Nature Stars

# 638
Привет, дружки Hug

Диде, Терзи Kissing Heart
Айре Heart Eyes благодаря! Kissing Heart Значи днес ще бъде предаването, супер. Ще има какво да обсъждаме Smile
И аз снощи видях, че го има с бг. буквички Джентълмена. Сигурно е същия превод, за който говориш.
https://ok.ru/video/8366502120087
Нези, Жаки, и аз изгледах този дълбоко емоционален филм Hands Plus1
Скрит текст:
Зная, че със сигурност няма да бъде разбран и харесан от всички, но на мен определено ми хареса. Филмът се води мисля романтичен, но историята изобщо не е плитка и евтина, каквато може да очаква човек, съдейки единствено по описанието му, а дава емоционално, провокиращо силно послание за скрит, но реален свят, филм, който те кара да видиш някои неща от различна гледна точка. Трогна ме детската история на Сайгън, ужасяващата самота на богатите по - възрастни жени, човешката страна на хората, и жени и мъже, които се обръщат към проституцията ... И в този филм се засяга темата каква огромна отговорност носят родителите за правилното или неправилно формиране на детската личност. Отново ще си го изгледам и с бг. буквички, заслужава си гледането. Браво на Чаго, че и той като Къванч избира проектите си със сърцето си, и двамата са актьори, които държат да показват това, което ги е развълнувало като хора, независимо дали ще се хареса на всеки.
Харесва ми Серка с новата прическа.

Имайте прекрасен ден, дружки! Hug

# 639
Здравейте, момичета! Blush
Айре, Фенче, много ви благодаря за коментарите! Hug
Скрит текст:
И на мен филма също много ми хареса.
Той получи и доста критики, обаче.
Знам, че хората са различни и възприемат нещата различно.
Живеем в свят, в който истината се  замита под килима и се набляга на  фалшивото представяне на безупречен, съвършен човек. Има крещящо лицемерие, адресирано особено от хора, които не признават провалите си и не измерват обективно собствения си живот. Те обикновено най-яростно критикуват.
Мисля, че всеки човек трябва да види този филм чрез собствените си вътрешни усещания .
И браво и на Чаатай, и на Къванч, че не се страхуват да избират проекти, които крещят за проблемите в съвременното общество.
Сернай е много красива, но изглежда уморена. И това е обяснимо, като се има предвид, че току-що се е върнала от Ню Йорк.

И понеже, знам, че я харесвате, слагам превода, който направих на интервюто с нея.

Предварително се извинявам, че не е перфектен!
Скрит текст:
Бихме искали да поговорим за Адана.
Разбира се филмовия фестивал премина чудесно.
За вашите снимки се говори много. Какво ще кажете за фестивала и за журито?

Серенай:За мен беше за първи път, с жури, което много обичам, беше приятно изживяване.
Беше като споделяне на една и съща среда с хора, за тяхното виждане за киното и научаване на нови идеи,  беше много приятен процес за мен.
Много обичам Адана, мина много хубаво.

От къде идва любовта ти към Адана?  Заради храната ли?

Серенай: Много работих в този град.
 Работех упорито и някак работата ми винаги свършваше там.
Имаше момент, в който кръвта ми кипна, почувствах, че е от там.
Намирам се в момент, в който се чувствам като оттам, не знам откъде идва това.

Поканихте списание в дома си. Какво ще кажете? Това беше за първи път, толкова лично. Вашия леопардов диван е страхотен и цената му е страхотна.

Серенай: За цената мисля, че има някои много непоследователни и странни неща, написани за това. Разбира се, те не отразяват истината.
Но наистина за първи път правя такова нещо, имам предвид,че построих къща за себе си. А и архитект Ениз е много добър в тази област и затова решихме да  участваме в такова списание.
Щастлива съм у дома, но също така ми е малко неспокойно, защото не обичам да разкривам такива неща за личния си живот.

Искам да ви попитам и нещо конкретно. За микрофона, защото се говореше много за него и за това,че пеете в свободното си време.

Серенай: Това е едно от специалните неща, които правя за моите приятели.

Ще излязат ли композициите?

Серенай: Не, те не са мои.

И веднага да питаме-не сме виждали
 г-н Мерт. 

Серенай: Повярвайте ми и аз не съм го виждала, но това е защото усилено работя.
Той винаги е някъде, аз съм някъде и аз не съм го виждала.

Знаеш, че сватбите започнаха да идват една след друга на вашите приятели.
Какво ще кажеш на приятелите си, които ще се женят?
И да кажем какво мислите по тези въпроси?

Серенай:  Пропуснах сватбата на двама души, които обичам.
Една от тях е Мерич, моя наистина скъпа приятелка, те са хора, които много обичам.
Не бях тук на сватбата, бях в чужбина.
 Какво да кажа, ако те  искат да завършат връзката си  по този начин, това е страхотно, разбира се!
Всичко, което трябва да направим, е да празнуваме и да го споделим.
Но аз нямам такива планове в близко бъдеще.

Много се говори и за косата ви, изглежда много добре,между другото, но ще кажете ли нещо?
Нов проект идва, доколкото разбрах.
Що се отнася до вас, вече сте направили един, но...

Серенай: Косата ми е така от дълго време, какво да говоря.
Ето за, "Кой дойде и кой мина" в първия сезон не го направих, защото имах и други споразумения за реклама и бизнес през сезона и  затова трябваше временно решение.
A  сега нямам какво друго да правя, освен "Кой дойде и кой мина" и затова спокойно я подстригах.
Току що завършихме 2 сезон и започнахме 3 ти  и ще бъда така известно време.

На кого приличаш с тази различна прическа? Вашият стил ли е?

Серенай: Всъщност това  не е нещо, от което съм много далеч.
Всъщност, тази коса е такава, малко напомня за детството ми и се радвам.

Знаете какво е в дневният ред на страната.
 Г-н Гюрбен  имаше туит. Не знам дали го видяхте? Какво ще кажете?

Серенай: Няма да кажа нищо за това.
Не искам, мисля, че всички страдат много от всичко, което се случва.
Вероятно всеки се опитва да изрази болката си чрез средства, с които работи.
Не мисля, че има нещо насочено към мен, така че няма да кажа нищо, благодаря ви много.

Имената се сменят- Айше стана Нарин, после Лейля
Но лошият късмет за турските жени и съдбата никога не се променят в Турция.
Какво ще  кажете?
Искам да кажа, преживяваме дни, в които кръвта ни наистина се смразява.

Серенай: Предполагам, че вече няма много какво да се каже по темата, защото, както казахте, това се случва  непрекъснато.
Преживяваме неща, които никога няма да преживеем и всичко това за много кратък период от време.
Няма какво повече да се каже по този въпрос, мисля, че трябва вече нещо да се направи сега.
Има някой, който е свързан с това, всеки да си върши своята част от работата.
Той го прави, но аз също правя всичко, което трябва да направя за себе си.
Проучвам какво трябва да направя, къде мога да го намеря?
Мога да бъда част от това, да се опитам да се справя с това.

Как се чувствате в Турция като жена, след тези събития?

Серенай: Ако си спомняте, вече имах подобен инцидент, с фен, който ме тормозеше много дълго време.
Това са проблеми, които ме безпокоят от известно време.
Но както казах, решението е наше.
Можем да направим решението индивидуално. Но това не е нещо, което може да доведе до нещо.
С други думи, по тези въпроси са взети сериозни решения и са въведени сериозни практики.
Трябва да се вземат решения, да се прилагат сериозни практики, да се налагат сериозни санкции.

Една от тях е напускането на Истанбулската конвенция.
Какво мислите?

Серенай: Наистина нямам какво да кажа, аз съм жена.
И като жена гледам на това от по- емоционална страна.
Гледам го отстрани, причините  могат да са хиляди.
Има защо, но резултатът е важен сега, само резултатът означава нещо сега. Благодаря ви, благодаря ви много!

# 640
Привет Hug
Фенче Kissing Heart, Нези Hug
Скрит текст:
много хубави коментари за филма Hands Plus1
тези като мен, които харесват психологически драми ще го гледат с интерес.
имаше и доста смислени диалози.
бих написала нещо и аз, но в момента не ми се пише.....
преводът на Емили е този, не е автоматичен
https://videa.hu/videok/film-animacio/zpMyNwrRoXMod2lK
Тя преведе и Терзи.

Благодаря за интервюто със Серенай!!

това ми попадна в ИГ, мисля, че важи за Къванч и Чаатай!

Нези, ако имаш време погледни филмите на Киво- Хайде бе сине, Сънят на пеперудата, Фестивал на влюбените.

и това от Еле с АИ
страхотен викинг Wink Heart Eyes

Последна редакция: вт, 08 окт 2024, 14:24 от Airra

# 641
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Благодаря ви за споделеното и специално на Нези за превода. Само мога да предложа какъв труд е това.

Айре, няма информация от колко часа ще е предаването. 🤔

Момичета, ако намерите линк, моля, сложете. Нещо се затрупах с работата и няма да имам време да търся 😍

Хубав ден ви желая 🤗🤗 🤗

# 642
Айре, благодаря! С удоволствие ще ги погледна. Предполагам, че ще ги намеря.
Ре Hug

# 643
Нези, на първата страница са.

# 644
Нези, аз ги гледах и трите...не ги изпускай! Аз бях много впечатлена, особено от "Сънят на пеперудата" и "Фестивал на влюбените".
Ще ги харесаш, те са за ценители като теб, не са за всеки!

Последна редакция: вт, 08 окт 2024, 19:04 от jackie.

Общи условия

Активация на акаунт