Отговори
# 615
Терзи, благодаря 😍  

Айре, а тук има превод на видеото.

https://www.instagram.com/reel/DAspFUHIN0j/?igsh=MTBkMG1jd2UzajhvNA==

Днес само задачи поставям 🫣❤️

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 10:37 от pe04

# 616
Привет, дружки Hug

Айре Heart Eyes Пепи, Терзи, благодаря ви за споделеното, снимките и кивчетата! Kissing Heart
Ето и превода:
Цитат
От MAVI
Мъжете, които винаги могат да бъдат в крак с най-новите събития, винаги търсят нещо ново в себе си и преследват своите страсти, разказвайки нови истории.
Готови ли сте да се присъедините към тяхното вълнение и да помислите за собственото си ново издание?

Водещи бяха Kъванч Taтлъту и Mavi Edition, а модератор беше опитния журналист и телевизионен водещ Али Туфан Коч, сред които на снимачната площадка бяха Ахмет Онур, основател на Collective House, Аликан Акдемир, собственик на първото водно заведение в Турция, Али Гранит, главен изпълнителен директор на Can Publications, Берке Имамолу, управител на Storytel, Джем Белюкбаши, млад талант на Formula, Дженк Дебенсасон, основател и главен готвач на Arkestra, популярни в нашето време на щанда за храна, Енис Хали, основател на 500 Emerging Europe, Серен Дал, съосновател на списание KEIN, Zuhal Music 3. Включва девет вдъхновяващи мъже с имена като мениджъра на поколението Умур Сунгурлу.
Е, кажете ми откровено, не изпъква ли като бяла лястовица наш ашкъм сред всички тези известни мъже ?

Зная , че е въпрос на вкус, но аз поне винаги имам това усещане, когато го видя на снимки сред други мъже, пък били те дори и негови колеги харесвани от мнозина други жени. Ми какво да направя, някак ми бледнеят всички пред него, съжалявам, но никой друг, дори и сред уж най- красивите звезди на Холивуд  до ден днешен не ме е накарал да забравя накъде бях тръгнала, когато зърнах съвсем случайно ашкъма за пръв път на екрана през далечната 2009 г. Stuck Out Tongue Winking Eye

Пепи, вярно е, че се пораздвижиха малко нещата, дано така да продължи не само през този месец, а и занапред.
Stuck Out Tongue Closed Eyes ох, как ме разсмя! Не се притеснявай, това е професионално изкривяване, нямаме вина, и аз така раздавам задачи вкъщи, по навик  Stuck Out Tongue Winking Eye
Цитат
Днес само задачи поставям
Честит празник! Днес е Международния ден на учителя! Flowers Bouquet
Имайте хубава събота, дружки Hug

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 11:30 от queen_fenka

# 617
Привет, момичета! Hug
Бих определила Къванч като хубаво отлежало вино- става все по-харизматичен с годините!

Желая ви прекрасен уикенд! Blush

# 618
Нези, благодаря ти ! Kissing Heart
Но, бих казала, че по-скоро с годините става все по-привлекателен. Защото харизмата си е по рождение, или я имаш или нямаш в себе си, и да, именно тя най- много привлича хората. Но, в съчетание и с красиви черти вече се превръща наистина в обезоръжаващо оръжие!
Лично мен от самото начало ме впечатли най- вече погледа му, силата на очите му привлича неудържимо, буквално хипнотизира! Heart

# 619
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря за новостите и споделеното!!!

Къванч е марка!!! Къванч е еталон!!! Къванч е Къванч!!!
Вече никакви холивути и оскари не могат да ме впечатлят.
Имаше един лаф - Кой разбира - тук се спира!!!

Приятни занимания, дружки!!!

# 620
Привет момичета! Hug
Благодаря ви за споделеното Flowers Hibiscus
Нези, Диве Hands Plus1, Терзи
Фенче Kissing Heart Hands Plus1
Цитат
Е, кажете ми откровено, не изпъква ли като бяла лястовица наш ашкъм сред всички тези известни мъже ?
задаваш риторичен въпрос Wink

да му сложа едно 🧿

Пепи, понеже е ден на учителя, ще приемем задачките с усмивка Stuck Out Tongue Winking Eye
моят превод изобщо не е дословен, пък и с тези бързи суб-ти.... но се постарах да напиша за какво става на въпрос в общи линии.
Цитат
За последните 33 години, Мави стана първата марка, която ви идва наум за въвеждане на иновации в Турция. Мави също вдъхновява с историите си за самообновяване.
Мави работи с Къванч Татлъту вече близо 15 години и отвори една напълно нова страница с нoва колекция, която се казва  Edition. В няколко епизода, нашите герои са мъже, като най-важен герой е Къванч . В градския ни начин на живот, как може да съдействаме на мъжете да се обличат удобно и с качествени дрехи? Както знаете Мави е водеща марка в ежедневното облекло като стил и качество. Как може да обновим себе си? ние създадохме тази нова колекция без усилия, за да бъдем уверени в себе си, като качеството е на първо място. Колекцията New Edition вдъхновява успешни мъже от различни сфери на живота- има артисти, атлети, предприемачи, бизнесмени, които имат различни истории, но могат да повлияят на останалите мъже. Те могат да се обличат удобно и стилно в ежедневието. Ще бъдем заедно на тази среща.  

тая комбинация не е много спортна....усеща се промяна.

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 16:01 от Airra

# 621
Айре 😘😘😘 благодаря ❤️

Фени, сигурно е професионална деформация, ама цяла седмица пазя леглото и отвътре ме напира 😂😂😂
Честит празник и на теб 😍❤️😍

От изброените мъже единствено съм виждала това момче

Турски състезател във Формула, от страницата на Мави често го поздравяват и от там знам за него.

Айре, нормално е да разширяват постепенно стила и типа на дрехите. Мисля, че въобще не може да става за сравнение какви са били като марка преди 15 години и сега. Не знам в колко държави имат магазини, но дрехите им са много хубави и качествени. А с двете си водещи звезди, Къванч и Серенай успеха им е безспорен.

# 622
Честит празник мили настоящи и бивши учители Бъдете здрави

Благодаря за всички преводи,гифчета и споделено

https://vk.com/askkivanctatlitugrussia?w=wall-211747652_41885

Перевод делала сама, не судите строго🥰

Последние тридцать лет в Турции,первое, что приходит на ум, когда дело доходит до инноваций Бренд Mavi. Только инновационный децил, процесс самообновления и речь идет о постоянном обновлении. Он вдохновляет нас своими историями. Янине около пятнадцати лет, попутчик Кыванч Татлытуг. Это открывает страницу для совершенно новой инновации, принимая название коллекции,
издание, серия чатов, которую мы создали с помощью linam из коллекции лучшее и вне. Мужчины ни с того ни с сего наши герои. Конечно, самый большой наш герой Кыванч. Это что нам нужно с изданием? Это предложение или два. Позвольте мне сказать вам. В этой аккуратной жизни мужчинам комфортно в новой жизни, одежда, качественная одежда.
Как мы можем руководить? Мы взорвали голову. Ты знаешь в готовой одежде, в повседневной одежде Mavi.
Десятый бренд. Это также ведущий бренд мужской одежды. Каждый то, что мы сделали, находится в центре. Удобная одежда вокруг нее мы обеспечиваем качественную, чистую осанку, частую осанку.

Что мы можем надеть на них?
Как мы, можем ли мы продлить?
Мы можем создать новый Mavi цвет. Вот такой без усилий, давать уверенность в себе, место, где качество находится на переднем крае мы поместили коллекцию в колышек. Во время работы после этой коллекции это может быть источником действий для нас, твоя жизнь другая. Из их aqigs, тот, кто является bagaris, который мыслит нестандартно, Йенликель, Тарки с Дурустаром это может быть весь источник вдохновения. Аудитория этого издания мы собрали его под крышей. Это В толпе есть искусство, есть спортсмены, бизнесмены, есть предприниматели. У них разные истории. Это для людей, которых они могут носить комфортно в Mavi от жизни, как только они его наденут они могут быть, каждый синий , тот, где они могут отразить качество времени. Мы вышли с моим дизайном и теперь это для этой встречи, мы также вместе на запуске.
Если вы хотите, разговор - это Давай поздороваемся. Скажем так, давайте зайдем, давайте узнаем. Все мы Ракслар. Я также позавтракал в Чегме. Айс. Когда дама говорила мне, я спросил, что мы скажем? Я этого не делаю, меня есть экскурсия.

Так что ты делаешь? Ты рискуешь. Это не известная вещь. Сказать это и здесь я хочу. Да, Шеф-повар или да, что-то одновременно Я хочу услышать. Друг друга если мы возьмем их профессии на неделю это так? Могу сказать, что новое издание точно такое же. Да, ясно. Ты становишься богаче по мере наклона. Я никто, так что я чувствовал себя завершенным.

📌Видео из Твиттер Mavi— Первый эпизод видеосерии «A New Edition of You», ведущими которого являются Кыванч Татлытуг и Mavi Edition, выйдет в прямом эфире на YouTube-канале Mavi в воскресенье, 6 октября.

В новом издании свои истории рассказывают мужчины, которые всегда идут в ногу со временем, всегда ищут в себе новое и следуют своим увлечениям. Итак, вы готовы к новому изданию?

# 623
# 624
# 625
Пепи, Терзи, благодаря! Kissing Heart Нали казват, че бивши полицаи, учители и алкохолици няма Smile
Ох, бее, как му стоят дънките самоо ...  И как не, с това тяло! Прекрасник! Heart Eyes

Диве Smile
Цитат
Имаше един лаф - Кой разбира - тук се спира!!!
Страхотни кивчета, благодаря ти! Kissing Heart

Айре Heart Eyes добре сложи синьо оченце, че много го хвалих днес Stuck Out Tongue Winking Eye
Цитат
задаваш риторичен въпрос Wink
Е, нали знаеш - на вкус и цвет товарищи нет Smile А нашия вкус е ясен, затова сме тук Hands Plus1

Лека, дружки! Hug

# 626
Добро неделно утро, момичета 🤗🤗🤗

Изтрих си поста 😭 затова сега накратко.

Да вършим каквото имаме, че днес в 17 ч. имаме среща с Къванч 😍

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 627
Привет, дружки Hug

Пепи, благодаря! Kissing Heart  Аз не успях да гледам, ти гледа ли го предаването ?

Много се надявам, че ще има реклама и пресконференция след нея.

Хубава вечер! Hug

Последна редакция: нд, 06 окт 2024, 21:52 от queen_fenka

# 628
Скрит текст:
aз няма да мога да съм активна много....
ако искате ми стиснете по едно палче Hands Pray
не видях къде или дали изобщо излъчват тая среща....

Hug Nature Stars

# 629
Фени, нищо не можах да открия. Влизах в канала на Мави, гледах в ИГ, нищо. Направо се съмнявам, че са го излъчвали.
Поне някои от страниците щяха да пуснат някакви откъси, но нищо.

В информационните страници, които следя се споменава за инцидент, който е станал с някаква жена и отново има призиви за ненасилие срещу жените, мисля си, че това може да е причината. Ще се разбере.

Айре, застъпихме се ❤️
Стискам палци и дано всичко е наред.❤️🧿
Една усмивка за кураж 😍

Общи условия

Активация на акаунт