Отговори
# 600
Привет, дружки Hug

Пепи, опасна си Smile Kissing Heart  Знаех, че бяха много епитетите, ама чак за толкова не предполагах.
Цитат
601 са думите 😂😛 Толкова се ошашавих, че ги сложих на word  и там видях.
Дано наистина имаме шанс да видим тази снимка с нашето локумче, щом казваш, че споделя фотографа.
Диде, благодаря ти за прекрасните гифчета! Kissing Heart
Терзи Kissing Heart Страхотни снимки! Дано скоро видим и рекламата Hands Plus1 Все още тая много сромничка надежда отново да ги съберат със Серка, не може да не знаят, че ще предизвикат необикновен интерес след Семейство, ама едва ли Thinking

И днес няма новини, затова да си припомним нашият готин мафиот Аслан Heart

Имайте хубав ден, дружки Hug

# 601
Привет, момичета 🤗🤗 🤗

Пу, пу, да не им е уроки на Мави, но този път са се справили страхотно 👏.
Много ми харесват всички снимки, а и колкото и обработка да е направена на снимките Къванч е направо умопомрачителен. Дори не искам да правя сравнения, но може да бъде само за пример.

Фени, ами общата им реклама със Серенай има най- много гледания на ИГ страницата на Мави, после е последната с танцуващия Къванч.
От една страна ми се иска, от друга, мисля че за тях е по добре да са поотделно. И двамата ще имат нови проекти, хората трябва да ги приемат с новите им партньори, а не да се връщат към нещо, което беше прекрасно, но вече е минало. Виж за нов общ проект съм с две ръце.

Новини очаквам след 7 октомври 😛, нали така беше написала една астроложка, новите неща да се обявят между 7 октомври и 7 ноември. Шегувам се 😛

И все забравям, но много харесвам Къванч, когато си сресва бретона по този начин , от дясно на ляво.

Напомня ми от последните серии на Кузей.

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

# 602
Снимките на Къванч са страхотни! Heart Eyes
А това е новата реклама на Серенай за AKBANK

# 603
# 604
# 605
Аз се впечатлих от тези снимки.

# 606
Благодаря ви за всичко споделено, дружки! Kissing Heart
Значи ли, че чакаме реклама и от Blade ? Thinking Чакам ги с нетърпение, че кой знае кога ще го видим Thinking
Цитат
Усещане за радостна свобода във всеки дъх...
Освежете се с Blade Green Dream! Защото с #SmellGoodBlade е достатъчно

Цитат
Колекция Tip & Blue Edition
Нова първокласна синя визия за модерен, спретнат и стилен мъж.
Състои се от основни елементи от гардероба за стилни и спретнати мъже, определяйки се чрез стил.
Колекцията се отличава със своето качество, майсторска изработка, иновативни материи, модерни силуети и перфектно пасване.

Красавец си е бил винаги ашкъма ни, красавец си и остана, годините са нищо за него, дори става все по-привлекателен с възрастта Heart

На какъв колаж попаднах, сега са още по-красиви и двамата Heart

Лека, дружки Hug

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 00:10 от queen_fenka

# 607

Привет, момичета!! Hug
Благодаря ви за всичко споделено и новите снимки! Heart Decoration
Скрит текст:
имам си причина да не ми се пише особено Disappointed

много готино с Изк. И Blush

# 608
Привет

Първият епизод от видео поредицата „A New Edition of You“, водена от Kıvanç Tatlıtuğ и Mavi Edition, е на живо в YouTube канала на Mavi в неделя, 6 октомври.

Мъже, които винаги могат да бъдат в крак с новостите, винаги да търсят новото в себе си и да преследват страстите си, разказват своите истории в новото издание.

# 609
Терзи, мерси!

# 610
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Айре 😘
Терзи, благодаря 😍

Значи на 6 октомври ще чакаме първи епизод. Това означава, че ще има и втори 🤔

Не съм проверила дали го има това видео в you tube и дали има автоматичен превод. Интересно какво Къванч ще разкаже.

А, дали ще има отделна реклама сега се питам?

Хубав ден, момичета 🤗 🤗 🤗

# 611
Привет, дружки Hug
4 октомври – Световен ден на усмивката😊
Усмивката не е просто изражение на лицето, тя е цяла енергия, която може да промени настроението не само на вас, но и на хората около вас.😊
Най-сладките усмивки - за всички нас! Heart

Благодаря ви за споделеното Пепи, Терзи, Айре Heart Eyes Kissing Heart
Терзи, страхотна си! Kissing Heart
Цитат
"Нова версия за теб“
Водещ Kъванч Taтлъту и Mavi Edition.

"В новото издание мъже, които винаги са в крак с времето, които винаги търсят нещо ново в себе си, които следват своите страсти, ще споделят своите истории за нови версии на себе си.
Готови ли сте да споделите тяхното вълнение и да измислите своя нова версия?“

Снимките бяха организирани от Kъванч Taтлъту и Mavi Edition и бяха модерирани от опитен журналист и телевизионен водещ Али Туфан Коч...

В неделя, 6 октомври, първият епизод на "A New Version of You“ ще бъде пуснат в YouTube канала на Mavi.
Пепи, как няма да има реклама, ще има, разбира се! Дано да има и пресконференция, освен това предаване за марката. Искам Киво да сподели какво предстои да прави! Дано познаеш, че ще е на 07. 10!
Пепи, Айре Heart Eyes благодаря, прекрасни са! Kissing Heart

# 612
усмивки, които зареждат Heart  Heart  Heart

Hug Nature Stars

# 613
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Наистина като по поръчка дойде това видео с много усмихнатия Къванч.
Има страхотни фенове, които са направили много снимки от видеото.

В една от руските групи /Планета Къванч/ са и посочили кои са гостите, с които ще разговаря Къванч.
Фени, не мога да кача линк, но направих скрийншот, ако не я намериш да ти пратя на лични да преведеш? 🤔

По раздвижват се нещата този месец, но той и без това си е месеца на Къванч и Айра 😍

Хубав ден, момичета 🤗 🤗 🤗

# 614
Добро утро Благодаря за споделеното

Мужчины, которые всегда могут оставаться в курсе последних событий, всегда ищут в себе что-то новое и преследуют свои увлечения, рассказывают новые истории.
Готовы ли вы присоединиться к их волнению и подумать о своем собственном новом выпуске?

Ведущими выступили Киванч Татлытуг и Mavi Edition, а модератором - опытный журналист и телеведущий Али Туфан Коч, среди них на съемках были дек;
Ахмет Онур, основатель Коллективного дома, Аликан Акдемир, первом в Турции водном заведении, Али Гранит, генеральный директор Can Publications, Берке Имамоглу, загородный менеджер Storytel, Джем Белюкбаши, молодой талант Formula, Дженк Дебенсасон, основатель и шеф-повар Arkestra, популярной в наше время продуктовой лавки, Энис Халли, основатель 500 Emerging Europe, Серен Дал, соучредитель журнала KEIN magazine, Зухал Мьюзик 3.В нем представлены девять вдохновляющих мужчин с такими именами, как менеджер поколения Умур Сунгурлу.

Воскресенье октября, 6 октября, ”Новое твое издание" выходит в эфир на MAVI канале YouTube со своим первым эпизодом.

Общи условия

Активация на акаунт