Отговори
# 585
Фенче Heart това е предаване ще е за различни запомнящи се герои от сериали.
В първа част освен Кенан И участват Октай К,Бинур Кая,Илкер Калели ,Дениз Чакър и още някои имаше ,но ги забравих и всички са гледали сцените на запомнения от зрителите герой. Нали и аз така мислех и си спомням ,че тогава имаше спор ,че може да е е Керпедена с това замъглено почесване точно ясно си е Езел / Йомер. И винаги като го видя този момент си казвам:
Дидсън колко са младии и зелени всички визирайки Хакан Курташ ;д Heart
Пепи оздравявай бързо! Всичко около мен е болно иншаллах да
подмине поне мен ,че и аз ги лепя като гербова марка.

# 586
Привет, дружки Hug

Диде Heart, ами дано тогава се случи да поканят Киво, той има не една запомняща се роля.
Пепи, благодаря ти за споделеното! Kissing Heart Как си днес ? Дано си по-добре! Hug
Серка заминава за НЙ да снима 3 сезон на " Благодаря, следващия "

За наш ашкъм новини няма Smile

Имайте хубав ден, дружки Hug

# 587
Привеет!! Hug

Пепи, наистина впечатляващи имена сред тези, които са били пред обектива на този фотограф. Hands Thumbsup
https://www.instagram.com/charliegraystudio/
снимките с Къванч са били в Лондон

https://www.instagram.com/p/DAlTFmxN_0y
чакам с най-голям интерес интервюто!

Фенче Kissing Heart, мерси за споделеното!
Цитат
Винаги съм знаела, че този , който отвори вратата на фара беше Езел, сега бат Кеньо лично го потвърди Hands Clap
въобще не се сещам за кой момент говориш....от посл. серия ли е?

......................

Айле в Бразилия от 21 окт. по HBO Max Latam

хубав ден!!

Последна редакция: ср, 02 окт 2024, 11:33 от Airra

# 588
Здравейте, момичета! Hug
Ето и новите снимки на Серенай за Mavi.
Много ми харесва новият и външен вид!

Желая ви хубав ден и много скоро да има новини за Къванч!

# 589
Айре Heart Eyes благодаря ти за споделеното! Heart Eyes Киво кога успя да отиде до Лондон за снимки ? Thinking Много професионално са направени, голям майстор е този известен фотограф! Hands Clap
Цитат
въобще не се сещам за кой момент говориш....от посл. серия ли е?
Да, финалната серия, последната сцена в Езел Hands Plus1

Вай бе ... само на какво попаднах ВК, дружки! Не успях да разбера коя е тази много голяма Кивова фенка, но буквално ме изуми, толкова невероятно много определения не съм чела за нито един човек досега! Евала, забележително богат речников запас! Доста време ми отне превода, наистина Smile
И Киво със сигурност щеше да ахне, ако можеше да я прочете! Stuck Out Tongue Winking Eye

Цитат
Пронизващ поглед, ослепителна усмивка,
слънчев, стремителен, реактивен, решителен,
чувствен, удивителен, умопомрачителен,
ярък, внимателен, фатален, привлекателен,
искрен, готин, честен, страхотен,
силен, правилен, достоен за всички чудеса,
стилен, шик, супер популярен,
смел и забавен, жизнен и привлекателен,
горещ, желан, прекрасен, дългоочакван,
бурен, весел, безкрайно нов,
примамлив, необикновен, безгрижен, интелигентен,
смел, звезден, съзвучен и горд,
майсторски, чист, вълшебен, деликатен,
жив, любезен, съвсем не помпозен,
тръпчив, мелодичен, вдъхновяващ, кипящ,
творчески страстен, целенасочен,
приказен, завладяващ, вълшебен, даряващ живот,
взискателен, блестящ, завладяващ звездите,
лечител на рани и играещ с любов,
стоплящ с милувка, често грешащ,
величествен, грандиозен, скъп, сериозен,
далновиден лидер и завиден младоженец,
малко ревнив, значим, учтив,
мощен, непобедим, спиращо дъха щастлив,
истински приятел, брилянтен готвач,
достигайки до звездите, вземащ пленници мимоходом,
непринуден, щедър, загорял, всемогъщ,
авторитетен, автентичен, комуникативен, прагматичен,
страстен, присмехулен, упорит, вежлив,
от древните легенди епичният герой -
свиренето е брилянтно, мъжеството не е детско,
дамаска тояга и военна броня,
борец и победител, пазител на родината,
хладно елегантен, обезоръжаващо приятен,
страстен, влюбен, изкусителен, зноен,
усмихнат, гостоприемен, доволен от съдбата си,
Самонадеяно хитър, смел, дързък,
опияняващ, сърдечен, свеж, безгрижен,
мистериозен, непокорен, живописен, ученолюбив,
талантлив, зашеметяващ, романтичен, съблазнителен,
божествен, невероятен, просто възхитителен,
велик, благословен, очарователен, незабравим,
прекрасен, опитен, сръчен,
отзивчив, изгарящ, пламенен, ефервесцентен,
храбър, рискуващ и готов за подвизи,
издръжлив, емоционален, понякога екстремен,
непоколебим защитник, пъргав футболист,
въздушен, мъдър, отрезвяващ, чувствителен,
безценен, чист, луксозен, сияен,
щастлив, дипломатичен, сърдечен, мелодичен,
земеоткривател и златотърсач,
способен, добре поддържан, природно надарен,
ентусиазиран, пърхащ, губещ главата си,
изискан, вълнуващ, всичко разбиращ ,
прост и сложен, изключително надежден,
горещ, ветровит, измамен, щедър,
страстен хусар, сладострастен ловец на жени,
грижовен, отдаден, срамежлив, лоялен,
пикантен, мистериозен, убедителен, стремителен,
коварен изкусител, господар на харема,
напорист, не изменящ, много свободолюбив,
суров, силен, борбен и мирен,
напомпан, девствен, екзистенциален,
престижен, агресивен, годен, спортен,
небрежен, бурен, коректен и стоманен,
мощен, недостъпен, неразгадаем, приятелски настроен,
запален рибар, с втвърдяване на блокадата,
своеволен, пищен, лекуващ душите ни,
несравнимо танцуващ, пламенен, флиртуващ,
обожаван, очарователен, бунтуващ се срещу лъжата,
суеверен, привлекателен, зашеметяващ, брилянтен,
горчив, скъпоценен, развит, милостив,
благодарен, задълбочен, безразсъден и лъчезарен,
брилянтен, експлозивен, искрящо-откачен,
различен от другите, свикнал към похвали,
безупречен, тактичен, неземен, красив,
апетитно вкусен и изкусен в любовта,
фантастичен, искрящ, завладяващ всички по света,
приказлив, благоухаещ, хипнотичен, възпламеняващ,
ароматен, вълнуващ, болкоуспокояващ,
неуниващ оптимист, излъчващ радост,
първокласен, модерен, светски, благороден,
волев, внимателен, идеален, невъзможен,
спонтанен, забавен, виден и красив,
вездесъщ, магичен, колосално магнетичен,
любознателен, душевен, игрив,
известен любимец, известен сърцеразбивач,
делови, енергичен, хумористичен, фееричен,
опияняващ, неподкупен, понякога недостъпен,
жизнерадостен и весел, открит и мил,
завладяващ, не скучен, уникално интересен,
ненатрапчив, импулсивен, естествен, креативен,
златен, лечебен, откровен, изключителен,
запалителен, неописуем и напълно предвидим,
шокиращ, възприемчив, закачлив и избухлив,
добродушен, отличен, мускулест, примерен,
Властелинът на пръстените, крадец на сърца,
носен на ръце, знаменито свистящ стремглаво,
впечатлителен, гостоприемен, експресивен, проактивен,
темпераментен, индивидуален, интимен, уникален,
размирник, спасител от всички беди,
необичаен, впечатляващ, рицарски галантен,
атлетичен, бърз и без капка стиснатост,
неподражаем, сладък, неуморим спортист,
безкористно трудолюбив и амбициозен,
невероятен, общителен, скромен, ослепителен,
проспериращ, уязвим, привързан, прекрасен,
зашеметяващ, страхотен, необикновен,
великолепен, уверен, изпитан във времето за сила,
неустоим, провокативен, но съвсем не заядлив,
сензационен, опиянен от любов.
впечатляващ, вълнуващ, гласуващ за любов,
сладък глас, опияняващ, право в сърцето раняващ,
необикновен, остроумен, представителен, интелигентен,
неизчерпаем, любим, необходим, авангарден,
вдъхновявайки всички, украсявайки света със себе си,
непринуден, проницателен, ненадминат, изобретателен,
екстравагантен, мечтателен, ироничен, прекрасен,
феноменален, луд, вечно млад,
алтруистичен, мъничко егоистичен,
ловък авантюрист с голяма сръчност,
приятелски настроен, икономичен, постоянен,
самоотвержен, красноречив, смущаващо противоречив,
самодостатъчен, сексапилен, доблестен, любящ,
интелигентен, късметлия, разбиращ, летлив,
запалим, брутален, опияняващ, секси,
умен, съобразителен, необходим, с добро чувство за хумор,
аристократичен, дяволски артистичен,
невъобразим, вдъхновяващ, непокорен, привлекателен,
професионален, свободен, ефективен, забавен,
пакостлив, неуловим, почтен, незаменим,
и разбира се, моят много, много, много любим!

Нези, благодаря ти мила, дано! Hands Fist
Серенайка е страхотна! Heart
Да се насладим на сладкия глас на ашкъма, че ще го забравим вече Smile

Хубава вечер, дружки Hug

Последна редакция: ср, 02 окт 2024, 17:23 от queen_fenka

# 590
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Фени, глътнах си граматиката 😲
За пръв път виждам такова чудо 😍👏👏👏 Днес цял ден спя, предполагам от лекарствата, но сега напълно ме събуди 😛

Според мен снимките за Vouge са снимани, когато Башак качи тези снимки от летището, а после нямаше никакво продължение, макар че тя публикува снимки по принцип от техните пътувания, но сега мистерия е разкрита.

Mavi  ще се окажат най-късметлийската марка.

Миналата година общата реклама с Къванч и Серенай е пусната на 6 октомври, така че тази или другата седмица може да имаме и видео.
Отново много се смях на първите реакции, когато се разбра, че Серенай ще бъде партньорка на Къванч.
Да видим сега Къванч като продуцент кого ще избере.🤔

Хубава вечер, момичета 🤗 🤗 🤗

# 591
Нези, благодаря, и на мен много ми харесаха новите й снимки! Hug и тя самата като визия!
Фенче Kissing Heart, мерси за труда ти по превода, ама за мен това е луда работа Scream
Пепи, да и аз си помислих, че тогава са ходили!
бях предположила Лондон, ама на гости на сем. Апълтън.

Къванч е написал коментар на фотографа

Беше страхотно да работим с теб, Чарли. Очаквам с нетърпение да работя отново с теб. сложих в рамка снимката, която направи със сина ми. наздраве Ще се видим в Лондон🍺

CHARLIE GRAY: Ще се видим скоро!

...........................
еееех да можеше да видим снимката с Курт Ефе.....

Последна редакция: ср, 02 окт 2024, 18:13 от Airra

# 592
Пепи, благодаря ти за споделеното! Kissing Heart
Дано наистина пуснат скоро рекламата! Да има какво да обсъждаме, а и да оплакнем малко очички Smile
Цитат
Фени, глътнах си граматиката 😲
За пръв път виждам такова чудо 😍👏👏👏 Днес цял ден спя, предполагам от лекарствата, но сега напълно ме събуди 😛
Нали ? И аз така зяпнах, когато видях що думи е наредила Smile Е, имаше известни повторения, мисля, че ги  прескочих, ама то няма как да запомни какво вече е казала Stuck Out Tongue Winking Eye
Преди малко във фейса прочетох следното във връзка с тези снимки:
Цитат
2.10.24 Сутрешен отговор от Къванч до английския фотограф Чарли Грей за фотосесията:
"Беше страхотно да работим с теб, Чарли. Очаквам с нетърпение да работя отново с теб. Поставих в рамка снимката, която направи със синът ми. Бъди здрав! Ще се видим в Лондон!“
Сега знаем къде точно е било семейство Татлъту, когато Башак публикува снимки от летището на 12.09 и че има сладка снимка на Курт Ефе с баща му и майка му в къщата на Татлъту!

Айре Heart Eyes ами луда работа е, съгласна съм. Но, жената има забележително богат речник, заради това споделих с вас това словоизлияние.
Повтаряме се с превода, но няма да трия. Дано сподели снимката с Курт Ефе Киво! Hands Pray

# 593
Здравейте Благодаря за споделеното Фенче благодаря за превода Как може толково хубаво подбрани думи за патрона
Пепи бързо оздравяване
Серенай за новия си дом

https://www.admiddleeast.com/story/turkish-actress-serenay-sarik … xe-sanctuary-loft

SerenaySarikaya❤️‍🔥 от световноизвестното списание за архитектура AD Близкия Изток
„За мен домът ми има тиха елегантност, парти атмосфера и в същото време имам чувството, че съм в моята безопасна зона посещение за първи път.”

# 594
Фенче, луда станах!!! Как се е сетила за толкова много епитети?!
На това му се вика луда фенка! Grinning
Една рускиня, която обикаля по сетовете на сериалите и публикувала това Инстаграм стори от Измир.

Дори си е хапнала пилаф с кетчуп.
Ама в следващото стори написа,че било много гадно.
Joy

# 595
https://www.admiddleeast.com/story/turkish-actress-serenay-sarik … xe-sanctuary-loft
 С гугъл
Домове
Домът на актрисата Серенай Саръкая в Истанбул е кинематографично, Индустриално-лукс светилище
"Обичам да усещам хаоса на града, докато съм уютен на мястото си", казва турската звезда за изкусно проектирания си пашкул от бреговете на Босфора.
от Pratyush SarupФотография от Зига Михелчич и Ибрахим Озбунар
1 октомври 2024 г.
Актрисата Серени Саркаяс У дома в Истанбул е кинематографичен индустриалено светилище Серени Саркая в стоманена кухня в...
Ретро-футуристична кухня от неръждаема стомана дава тон за дома в таванско помещение на турската актриса Серенай Саркая в сърцето на Истанбул. Саракая носи рокля на Жакемус с обеци Bvlgari B.zero1.Стилист: Мербла елтем; Грижа и грим: Onder Tiryaki; интериорен стайлинг: Onur Eraybar; продуцент: Malaika Naik

Когато става въпрос за новия й дом в Истанбул, турската актриса Серени Саркая знае точно какво иска: Място, където може да пусне косата си далеч от светлината на прожекторите.
Изображението може да съдържа Серени Саркая

Дори скептиците знаят ключовите личностни черти на Zodiac signsзодиите: Девите са придирчиви, Скорпионите могат да ужилят и без значение колко забавни са Ракът във външния свят, нищо не бие една нощ. "Моята къща е моята черупка, а когато съм в черупката си, се чувствам в безопасност", казва Саркая, истински Рак, чието любимо пътуване е това, което води у дома. "Аз се нулирам много лесно, когато се върна, оставяйки целия хаос навън."

Желанието на Саркая за частен оазис е разбираемо, като се имат предвид изискванията на нейната кариера, която процъфтява след ролите си в два телевизионни сериала, Фи и Сахмаран, я тласнаха към световна известност. През 2021 г. тя стана първият посланик на Блгари в Турция. Намирането на убежище в сърцето на Истанбул, в квартал, оживен с ресторанти, кафенета, базари и исторически сгради, не беше за нея нищо друго освен истинско чудо.
По-добри за нюй-злоустер

Серени Саркая в своя тавански стил в Истанбул дом, облечена в обеци Bvlgari B.zero1.

Обичам тъмните, уютни места. За мен беше много важно, че домът ми се чувстваше като мой храм.
Серени Саркая

Разположен в модернистична сграда на европейския бряг на Босфора, този мрачен, индустриално-луксозен пашкул е невдъхновяващ клъстер от стаи, когато актрисата първоначално разглежда имота. "За мен беше много важно, че домът ми се чувстваше като мой храм; някак си обичам тъмни, уютни места, но когато видях къщата за първи път, беше съвсем различно", спомня си тя. "Също така виждам колко перфектно може да бъде."
Изображение може да съдържа архитектура сграда къща жилища Staircase Завод Handrail Бенч и мебели

Замяната на старото U-образно стълбище със спирална алтернатива отвори двете нива, създавайки скулптурна връзка между долния и горния етаж.
Изображението може да съдържа Серена Саркая Възрастен Лице На Закрит Интериорен Дизайн Мира Синука Фосетин Завод и Саксия растение

Саркая в кухнята, облечен в костюм на Академия и пръстен на Divina pavе, Divina malachite и обеци Divina, всички от Bvlgari.

Саркая привлича Енис Каравил, половината от истанбулското дизайнерско студио Sanayi313, за да реализира визията си. "Серенай беше специфична за това, което търсеше - максималистични и драматични елементи на един ведър фон - и тя напълно се приведе в съответствие с нашата идея за проекта", казва Каравил. "Нейните предпочитания към отворените и течащи жилищни пространства повлияха на цялостния дизайн." Чрез премахването на стени и окачени тавани, той обединява пространството, разкривайки изключително високи стаи и структурни колони, които създават обем, подобен на таванско помещение, който сега се отваря към изпълнен със светлина двор.
Домът на Серени Саркая в Истанбул: 7 дизайнерски идеи, които ще обичаме да крадем
Изображението може да съдържа Серени Саркая Растение Саксия Растително растение Микрофон стол и мебели

Палитра от дърво, бетон, стомана и лъскаво черно носи спокойствие в домашния офис на Саркая. Тя носи дънки Mavi и New Cabochon висулка и пръстен, B.zero 1 пръстен и Divina паве пръстен, всички от Bvlgari.

Всеки човек в очите на обществеността ще ви каже, че трябва да раздели живота в това, което е частно и това, което може да се споделя, а домът на Серени Саркая е предназначен да достави в това отношение. Свързана с поразително спираловидно стълбище, горното ниво е нейното работно пространство, предназначено за фитинги, срещи и сътрудничество с екипа й; на долния етаж е мястото, където актрисата пуска косата си надолу.

Не знам защо, но бях обсебен от идеята да имам всичко останало обикновено и само този диван като моя знак - почти като произведение на изкуството в средата на къщата.
Серени Саркая
Изображението може да съдържа Серения Саракая Възрастен човек диван мебели архитектура сграда къща жилища и стълбище

Търсенето на герой от актрисата доведе до поръчков двустранен диван в леопардов принт, който обединява пространството с отворен план. Саркая, облечен в рокля на Aya Muse и маншети B.zero1 от Bvlgari.

"Исках да бъде моето собствено пространство, моята жилищна площ", обяснява Саркая за последното. "Когато планирахме тази част от къщата, казах на Енис: "Искам приятелите ми да дойдат тук, да сготвят нещо в кухнята, да правят музика и да му се наслаждават както аз". В резултат на това това ниво е замислено като многофункционално пространство, закотвено от голям двустранен диван, който е тапициран в дързък леопардов печат. "Не знам защо, но бях обсебена от идеята да имам всичко останало и само този диван като моя подпис - почти като произведение на изкуството в средата на къщата", казва тя. "Веднага щом се прибера вкъщи, се озовавам на него."
Изображението може да съдържа вътрешен дизайн вътрешен дизайн лампа стол мебели осветление бюро и маса

Маса за суета, направена с помощта на дърво, спасена от стара черноморска къща в зоната за преобличане на горния етаж.

Изображението може да съдържа мебели закрито легло Стая Стая и легло за балдахи

Завеси от пода до тавана очертават спалнята на Саркая, пропивайки пространството с романтична вибрация.

Искам приятелите ми да дойдат тук, да сготвят нещо в кухнята, да правят музика и да му се наслаждават, както правя аз.
Серени Саркая

От едната страна на дивана е спалнята, демаркирана с завеси от пода до тавана, служещи като гъвкави разделители на пространството, вместо традиционните стени. "Това ни позволи да подобрим пространствената и визуалната взаимосвързаност и с полупрозрачната тъкан да създадем усещане за интрига, перфектно улавяйки атмосферата на филма, която искахме да постигнем", обяснява Каравил.
Изображението може да съдържа вътрешен интериорен дизайн Кухненски завод Подов стол Мебели Трапезария маса и кухненски остров

Поръчковите шкафове от неръждаема стомана създават облика, усещането и функционалността на професионалната кухня.

Венсистер с поръчкови кожени тапицирани столове, кухнята от неръждаема стомана е сърцето на дома.

Ретро-футуристична кухня в отби неръждаема стомана от главата до петите държи съда от другата страна. "Серенай си представяше това пространство като оживено място за събиране, където тя може да забавлява приятели", казва дизайнерът. "Тя също така изрази желание да има известни готвачи, които да готвят за гостите си, така че постигнахме визията и качеството на професионална кухня." Контрастиращи елементи като кожени тапицирани столове, облицовани с пепел, стени и лъскав черен под омекотяват суровата му, индустриална привлекателност. Накланянето на шапка към мултикултурната душа на Истанбул, антикварните и винтидж находки от пазарите по света добавя още един слой изтънченост.
Изображението може да съдържа Sink Sink Faucet Indoors и интериорен дизайн

Вдъхновена от безкрайните стаи на японския художник Яйой Кусама, стаята за прах беше облечена в огледала за сюрреалистичен ефект.

"От моя гледна точка къщата ми има тиха елегантност, парти вибрация и в същото време се чувства като в моята безопасна зона", казва Саркакая. "Харесва ми, когато приятели идват на гости за първи път и казват: "Това е толкова Серени!"

Последна редакция: ср, 02 окт 2024, 19:45 от dterziiska

# 596
Терзи, благодаря ти! Kissing Heart
Харесва ми къщата на Серенай Hands Plus1 Ако покани КБТ на гости, Киво може да и сготви Smile
Нези, благодаря ти за споделеното! Kissing Heart Е, а де ? И аз това се запитах, направо неизчерпаем извор, мислех си, че няма да има край Smile Ама и тази, дето е яла пилаф с кетчуп заради сериала е не по-малко луда де! Stuck Out Tongue Closed Eyes
Къванч с нищо не показа, че му е гадно, може пък и да му е харесало, той нали сподели, че опитва всякакви неща. А  и Серка си го ядеше с видимо удоволствие, аз обаче за нищо на света не бих пробвала, както и пица с ананас Stuck Out Tongue Closed Eyes

Лека вечер, дружки Hug

# 597
601 са думите 😂😛 Толкова се ошашавих, че ги сложих на word  и там видях.

Айре, мисля, че няма никакъв шанс да видим тази снимка, за която Къванч говори. Пак прегледах ИГ на фотографа, видях че пуска и зад кадър видео. Дано имаме късмет и ние.

Хареса ми дома на Серенай, но този диван.... толкова не харесвам всякакви тигрови, леопардови и подобни десени. Но това си е нейния дом. За сметка на това ми хареса, че има хубави цветя.

Лека, момичета 🤗 🤗 🤗

# 598
# 599
Здравейте

Общи условия

Активация на акаунт