Отговори
# 570
# 571
Благодаря за всичко споделено! Heart

25 Simple Smile

# 572
Добро утро, момичета 🤗 🤗 🤗

Диве, Диди, благодаря за споделените красоти 😍.
Докато не излезе още информация за новия проект ще се връщаме назад, но има и защо.
Ето една снимка от времето на "Хайде, сине" , която лично аз виждам за пръв път.

Терзи, благодаря за статията. Интересно защо са се подсетили за "Сънят на пеперудата" след толкова години 🤔.

Ето и от мен една статия.

https://www.instagram.com/reel/DAh8IPNIOAM/?igsh=MW1sb2dqNGlzczViaA==

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

Башак е фен на тази дама 😛

# 573
Привет момичета Hug
благодаря ви за споделеното!!
да побутна темата, че сме отишли на 2 стр.
както Къванч го няма, така и ние си имаме разни причини да ни няма....
но да е здраве!!

Цитат
Терзи, благодаря за статията. Интересно защо са се подсетили за "Сънят на пеперудата" след толкова години 🤔.
и аз това се чудих, като е на корица на това списание, а е писано за СП Thinking
в интервюто с Башак, тя говори само за работата си.
а Последното ...пък няма нищо общо с ромком.
на мен работата на режисьора ми хареса, но със сигурност трябва да го гледам скоро пак.

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 23:24 от Airra

# 574
Привет, дружки Hug
Благодаря ви за споделеното и красотите! Kissing Heart
Ама какъв ромком ги гони някои Stuck Out Tongue Closed Eyes
Прекрасна Серенай! Two Hearts В тренда е.

И този месец свърши без никакви новини ...

Дано пък октомври да ни зарадва!

Лека вечер, дружки Hug

# 575
Здравейте

https://x.com/Telemundo/status/1840790102936608881

ОПАСНО съперничество    Две жени с противоречиви чувства   🤯 Преживявали ли сте подобна история? 😳 Четем ви. 👇 La Familia, вторник, 22 октомври от 22:00 ч./9c по Телемундо.

# 576
Привет,
на 1 октомври, световния ден на кафето Blush

Нека новия месец да е здрав, успешен и да ни донесе хубави новини и нови снимки!! Flowers Four Leaf Clover

Heart Exl

Aслан на италиански.....
https://x.com/barbi_purple21/status/1840915544888742205

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 16:23 от Airra

# 577
Привет, дружки Hug

Донеси ни новини! Hands Pray
Терзи Kissing Heart
Айре Heart Eyes Kissing Heart Ето и от мен тогава, да са ни тамам

Но от телевизията разбрах, че днес бил и международния ден на музиката Thinking
Та, един поздрав от мен с най-необикновената и ненадмината легенда в рок музиката Heart

Леле, как ми липсват само тези двамата ...

Имайте хубав ден, дружки Hug

# 578
Здравейте Благодаря за споделеното

https://www.instagram.com/p/DAk26TRtoMD/?img_index=1

Животът ме е научил, че трябва постоянно да произвеждам и да свалям кожата си. Сега например започва моето производствено и продуцентско приключение. Участието в създадените истории е това, което правя от години. Но сега искам да се насладя на удоволствието да мога сам да произведа нещо от нищото.“ #KivancTatlitug, с вечния си дънков външен вид в #Mavi и новото издание на историята в живота му, ще бъде в броя на #VogueMan за октомври 2024 г. много скоро.

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 12:25 от dterziiska

# 579
Брех аз съм имала празник да ми е честит и на всички ценители на кафето. Heart

26 еп.

# 580
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Октомври дойде с прекрасни снимки 😍

И така Къванч стигна до своята снимка номер 100 в ИГ 😛

А страницата на Vogue Turkey  изглежда така в момента.

Хубав и усмихнат ден и месец, момичета 🤗🤗🤗

Аз хванах нещо, вирус ли, ковид ли 🤔 отивам да се лекувам.

# 581
Излезна първи епизод от тази поредица Кенан И е неин гост и разказва гледайки сцените за Езел.Разбира се,че се споменава и за героя на Киво - Секиз.Който иска може да изгледа видеото.
До колкото разбрах от програмния профил в Х ще има и втори сезон.Иншаллах да поканят и Къванч да говори за някой запомнящ се герой.
Кенан говореше с голяма милота за проекта.Особено ми хареса сравнението ,че може да е имал сериали с още по добър успех като рейтинг ,но Езел е Езел.

# 582
Пепи, дано не е Ковид, бързо да се оправяш!! Flowers Four Leaf Clover
Терзи Hug
ами супер изненада, корица на списание, фотосесия, интервю!!

за разнообразие, от мен така...

Диде, мерси!!
няма начин Кенан да не говори така за Езел, това си е сериал легенда, за много фенове и за турската дизи индустрия. Но от неговите хитове, повече харесвам Карадай!!

Фенче Kissing Heart, 1 окт. бил ден на много неща! благодаря за поздрава!
https://www.radioveselina.bg/news/7588/1-oktomvri-svetoven-na-de … feto-poezijata-i-

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 14:19 от Airra

# 583
Терзи, благодаря ти! Kissing Heart Ехаа, пожелах си новини днес и воала, ето я първата! Надявам се да не си останем само с нея, де Smile
С нетърпение ще чакам да преведат всичко, каквото е споделил Къванч пред списанието, когато излезе! Успехи в продуцентската му работа и чакаме интересен проект ! Heart

Пепи, бързо да се оправяш! Flowers Four Leaf Clover Надявам се да е само настинка, тези резки промени в температурите до това водят, при нас е слънчево, но от вчера духа силен леден вятър, който те пронизва, ако си с по-тънко яке. Вчера се излъгах по слънцето, но днес взех мерки Smile
Диде, благодаря за споделеното! Kissing Heart Не вярвам Киво да вземе участие във втората част, въпреки, че направи запомнящ се образ все пак беше само гост звезда, по-вероятно е да говорят с някой от останалите главни герои.

Носталгия ме обзе, докато гледах сцените от сериала във видеото, това за мен е най-добрата роля на Кенан. Не помня преди Езел някой друг негов сериал да е имал по-голям успех Thinking Карадай е също много добър, но и за мен Езел си е Езел, изгледах го на един дъх, а Карадай така и не го догледах след смъртта на малкото момченце. Все се каня да го догледам и си оставам само с намерението. Винаги съм знаела, че този , който отвори вратата на фара беше Езел, сега бат Кеньо лично го потвърди Hands Clap
Айре Heart Eyes вярно, че много международни празници имало днес Smile Благодаря ти, че отбеляза поздрава ми Kissing Heart
А сега малко музика и от другия ми ашкъм! Heart

И едно стихотворение в чест на Денят на поезията

Хубава вечер, дружки Hug

# 584
Момичета, аз много се впечатлих от фотографа, Чарли Грей.Вижте какви звезди е снимал. Събрах ги в колажи.

Бях забелязала, че Къванч почна да го следва, ако не ме лъже паметта още по време на снимките на Последно повикване за Истанбул в Ню Йорк, но сега видях, че и той следва Къванч и Башак.
Последно Къванч беше на корица на списание през април 2022г. Очаквам дълго интервю, малко повече конкретика за бъдещите планове на Къванч, още много хубави снимки, а ако пуснат и видео от снимките зад кулисите направо ще си бъде бонус.

Фени, благодаря за видеото с поезията и Къванч, това ми е едно от най-любимите. Бях го гледала с руски превод и знам стиховете. Но Къванч е толкова сладък, когато забрави думите 😍

Ето още едно с рецитиращия стихове Аслан.

Днес докато чаках при личната си четох от старите теми / два часа и половина, какво да правя 😂/, но утре ще пиша.

Дани 🤗😍

Диди, а дано се сбъднат твоите пожелания.
Айре, много ми хареса твоя вариант 👏

Вирус съм хванала, но около мен сега какво ли няма 😢

Лека, момичета 🤗🤗🤗

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 23:30 от pe04

Общи условия

Активация на акаунт