Отговори
# 555
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Айре, загадката е разкрита 👍

Нови снимки от Мави.

Направо ме е яд, че в момента не съм в Истанбул.

Липсва ми повторението на Семейството 😢

Диди, благодаря за прекрасните гифчета 😍

# 556
Привет, дружки Hug
Благодаря ви за споделеното Нези, Диди, Пепи, Айре! Kissing Heart
Пепи, аз не съм убедена Smile
Цитат
Айре, загадката е разкрита 👍
Айре Heart Eyes не знам Kıvanç Tatlıtuğ Fans от къде черпят това инфо, но не вярвам, че Сонгюл на кръщенето на детето си ще се облече по този начин, направо като булка, и че за 10 дни Кивовата коса ще порасне толкова много, нищо, че бързо му расте Smile

Не знам, аз си мисля, че тази снимка е още от преди да започне Семейство, и то не само заради косата, толкова по-отпочинал изглежда сега. Та и аз мисля като теб, че е от времето на снимката, която ти сподели Thinking

Нейсе, няма чак такова огромно значение, де Smile

Интересно, дали ще го поканят Киво от Верисимо ? Thinking Италианките се молят да го направят, поканиха и Неслихан и Мелиса Памук, а отдавна даваха сериала им, защо не ? Пък той дали ще отиде, вече е друг въпрос Smile
Страхотен ни е, MAVI boy Heart

Хубава вечер, дружки Hug И на мен ми липсва повторението на Айлето по тв- то, нищо, че мога да си го гледам по всяко време на флашка ...

Последна редакция: чт, 26 сеп 2024, 21:12 от queen_fenka

# 557
Фенче Kissing Heart, прословутата снимка не е от преди 10 дена/написах превода буквално./, а тогава е излязла в нета, не се знае кога е било това кръщене...... / спирам по темата Wink/
А Kıvanç Tatlıtuğ Fans е много в час и си е енциклопедия за Къванч. има си начини да се сдобива с инфо.
за Верисимо, в момента дават Черна любов в Италия, Неслихан и Мелиса гостуваха на предаването, и двете бременни и то с момчета Blush
Нищо чудно и Къванч да е получавал покана, има 3 успешни сериала по Ит. тв, ама той е малко тежък Wink

сега са тук с Айле

с дублаж
https://x.com/hofattounsogno_/status/1839382508410171802

Пепи, мерси за Мави снимките. Blue Heart

https://x.com/Diziler_com/status/1839257533510201632
Хюлия Авшар, която беше гост в предаването „Емпати“, отговори на въпроса „На кого се възхищавате днес?“ както следва:

„Има много малко имена. Обичам и харесвам Kıvanç Tatlıtuğ, когато го гледам. той се подобри много, той е невероятен.

лека вечер!

Последна редакция: чт, 26 сеп 2024, 22:56 от Airra

# 558
Няма начин Киво да не е канен, но най-вероятно е отказал.
Във Верисимо канят всички главни актьори.

# 559
Добро утро, дружки Hug

Благодаря ви за споделеното! Kissing Heart
Айре Heart Eyes не знаех, че едва сега излъчват Кара севда в Италия, той е толкова по-стар сериал от Семейство  Thinking Да, разбрах, че Несли и Мелиса са бременни, а също и Пънар Дениз, тази година е на бъдещите майки Flowers Hibiscus
Хюлия Авшар отдавна си го харесва Къванч, мисля, че и по-рано съм чела от нея подобни изказвания Hands Plus1
Жаки, сигурно, но нашия не си пада много по такива участия Wink

Хайде, да се появи най- после някакво инфо, де! Worried
Имайте хубав ден, дружки Hug

# 560

Фенче Kissing Heart
за Хюлия Авшар, да! има вкус жената Hands V
нищо интересно не намирам........
всъщност има едно видео, в което обсъждат КБТ , ама трябва превод, та по-късно.
в памет на
In memoriam #TuncelKurtiz
 (01.02.1936 – 27.09 2013)

хубав следобед!

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 14:48 от Airra

# 561
Здравейте

# 562
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за всичко споделено!!!

Знам, че имам много неизвинени.

Все си казвам утре ще пиша,
но сега няма да чакам утрето,
за да си исипя кивчетата.

Приятни занимания, дружки!!!

# 563
Добро утро, момичета 🤗 🤗 🤗

Тази година Мави пускат страхотни снимки 😍 а Къванч е неустоим.

Интересно ми е с каква реклама ще ни изненадат този път. Вече пя, свири на китара, танцува.....

Фени, и аз много искам вече да пуснат малко информация за сериала, режисьор, оператор, актьори. Така поне ще може да понаучим и нещо допълнително.

Намерих само едно ревю за Последно повикване за Истанбул, качено от Еле, но не е дала линк.

https://www.instagram.com/p/DAWDUoCoGSh/?igsh=MTFlMTd2aHRvNXVvMg==

Ако стигна днес ще се опитам да го преведа с Гугъл.

Айре, имам едно предложение за теб. Нали, Ками беше качила линк на нашия сериал, в който сериите от бТВ стори бяха събрани така както е в оригинал. Дали ще може ли да сложиш такъв линк на първата страница, че вчера пак имаше питания къде може да се гледа сериала.

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

# 564
Привет, дружки Hug

Благодаря ви за споделеното! Kissing Heart
Диве, радвам се, че се появи! Kissing Heart Страхотни кивчета! Two Hearts

Пепи, благодаря за кафенцето! Ох, и аз чакам с нетърпение рекламата на МАВИ, снимките наистина са прекрасни! Много се надявам, че отново ще ги съберат със Серенай, ама едва ли ...
Чакаме си ние новини за филма, но няма нищо за сега и това започва леко да ме изнервя Smile Представям си какво им е на феновете напр. на Кенан И. който пък не е снимал от години Thinking
Цитат
Днес се навършват 15 години от излизането на първия епизод от сериала "Eзел“, в който Kъванч Taтлъту взе участие в няколко епизода като гост-звезда. Актьорът се появи пред нас в съвсем различна роля, в ролята на противоречивия образ Рамиз Караески/Секиз (в превод от турски "Секиз” означава "Осем”. 8 е любимото число на Къванч).

Kъванч участва като гост-звезда в епизодите 35-37.

За Къванч тази роля стана значима, той разкри характера на напълно различен герой, за разлика от героите, изиграни по-рано, и се разкриха нови страни на неговия многостранен талант.
Ето какво казва Къванч за тази роля в интервюто си:

Ж.: Кой герой, който сте играл до днес, Ви е най-близък?

Къванч: Секиз от сериала "Езел" и Кузей от "Кузей Гюней". Изглежда харесвам герои, които имат "наранено сърце".

Ж.: Защо? И Вие ли имате наранено сърце?

Kъванч: Не, самото изиграване на такива герои е като реденето на пъзел. Характерът на героя се разкрива постепенно, също както и на обикновените хора.

Този сериал ще го помня не само със страхотния сценарий и игра на актьорите , но и с великолепната музика на Тойгар!
Имайте хубав ден, дружки Hug

# 565
Здравейте, момичета!
Нас още ни държи еуфорията от 26ти септември и срещата с нашия Джентълмен.
Сега вече чакаме следващия проект, точно като вас.
Снимките на Mavi, наистина са страхотни!
Надявам се отново на общи такива, със Серенай.
Ре, позволих си да преведа статията,  дано нямаш нищо против! Hug

"Последно повикване за Истанбул",  рецензията:

Може би това беше мястото, може би беше обратът на сюжета, но ако си мислехме, че гледахме още един мързелив rom-com, трябваше да помислим отново. По-точно предаване в Netflix.
 Посипваме главите си с пепел и се поправяме, решавайки да започнем ревюто с признание: никога не бихме си представили, че "Last Call for Istanbul",  пристигна в Netflix като успешна комедия (добре, комедия). Никога не бихме повярвали, защото твърде много пъти сме били изгаряни от определени продукти, хвърлени в котела на стрийминг, с цел да бъдат видени и незабавно забравени; изкривени, чупливи продукти, със съмнителна структура, въпреки призванието им да са забавление. Сценарии, нарязани с брадва, монотонни герои, остарели и уморени жанрове дори за стрийминг аудиторията, която сега е станала универсална, беше(наистина изгубихме бройката), но нека признаем, че този, режисиран от Gonenc Uyanik, се откроява по положителен начин, забелязвайки се именно с честността си.
Още в началото ни напомня, че гледаме rom-com и че, както при всеки rom-com, ще има списък от клишета, които ще бъдат цитирани. Сега причината за такава честност е много по-дълбока и фундаментална в сценария, разделен на две, но имащ като абсолютна връзка неустоимата вертикалност на Ню Йорк. Уникален град, градът, който никога не спи, градът на втория шанс. Защото това е темата, а не за Истанбул (подвеждащо заглавие, но разбираме, че то служи за подчертаване на местно турско производство).
 Става дума за втори шанс, който трябва да бъде грабнат точно когато всичко изглежда изгубено.
"Последно повикване за Истанбул", сюжетът:
 Влюбване един ден в JFK.
 Разбира се, нищо не ви оставя без думи, но зад простотата на сюжета на филма се появяват няколко интересни идеи и бележки.
 Всичко започва на летището , в JFK, след паспортен контрол. Серин (Берен Саат) и Мехмет (Къванч Татлъту) не се познават и чакат ролката да изплюе съответните им куфари. За съжаление, багажът на Серин изглежда се е озовал в китайския квартал и тогава Мехмет й предлага да я придружи. Излишно е да казвам, че съдбовната искра прехвърча между двамата.
Той е по-срамежлив и рационален, тя е по-самоуверена и инстинктивна. Случайна среща, която ще промени живота им.
 Те ще открият всяко кътче на Манхатън, в крайна сметка ще се изгубят и след това ще се намерят отново, говорейки до зори. Изглеждат създадени един за друг, но има малък проблем: и Серин, и Мехмет са женени.
Четейки го по този начин, сюжетът на "Last Call for Istanbul" всъщност изглежда като обичайната евтина романтична комедия: случайна среща, турбуленцията на любовта и предсказуем щастлив край. Вместо това, може би защото дълбоко в себе си сме нелечими романтици и може би защото Ню Йорк винаги играе в полза на киното, турският филм с Берен Саат и Къванч_Татлъту (открихме, че са истински звезди в Instagram, с милиони последователи) запазва - когато темпото забавя - изненада, която може би не сме обмисляли. Няма да ви го разкриваме, защото си заслужава гледането. Можем обаче да похвалим и още една изненада - една доста "форматирана", но функционална за целта режисура, малко искра, която прави комедията.
Естествено се придържа към емблематичността на Ню Йорк. Режисьорът и самите герои осъзнават, че имат географски внушителен калибър от тяхна страна и следователно използват перфектния баланс за тона на неочаквано успешна романтична комедия

ЗАКЛЮЧЕНИЯ Написахме в рецензията си: "Последно обаждане за Истанбул" е романтична комедия, която, въпреки външния вид, крие доста високо качество. Между главните герои има схема, сюжетът може би не е толкова очевиден и освен това местоположението в Ню Йорк определено играе решаваща роля.

Желая ви прекрасен ден, момичета! Heart

Последна редакция: сб, 28 сеп 2024, 11:59 от NeZ_9

# 566
Нези, много благодаря ❤️

# 567

Привет, момичета!!
Благодаря ви за споделеното- Терзи, Диве, Фенче, Пепи Hug Hug
Нези, супер си, мерси!! Hug

Серенай
31.Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali

от ИГ й

тая снимка нещо не я помня....

Медиасет Инфинити

най-търсеното съдържание е Айле.

Пепи,
Цитат
Айре, имам едно предложение за теб. Нали, Ками беше качила линк на нашия сериал, в който сериите от бТВ стори бяха събрани така както е в оригинал. Дали ще може ли да сложиш такъв линк на първата страница, че вчера пак имаше питания къде може да се гледа сериала.
ако намериш, къде го беше споделила.....
бтв трият всичко за да се гледа сериала на Войо.

хубава неделя!!

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 11:50 от Airra

# 568
Привет, момичета 🤗 🤗 🤗

Дъждовно и мързеливо време, а и липсата на новини съвсем ни спира активността.

Айре, ето линка на 14 епизод, който беше пуснала Ками.

https://m.ok.ru/video/7988390267440?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR3 … 5acHPuTWLmObW66pQ

Нямам идея дали ги има всички.

Серенай и на мен вчера ми хареса много. Бритонът много и отива.

Хубав ден, момичета 🤗 🤗 🤗

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 15:00 от pe04

# 569
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!

При мен времето отдавна е такова, та си имам оправдание за мързела.
Какво щях да пиша забравих, но сега се сещам за Последното ...,
наградите и ревюто, в което го определят като ромком.
Може и да не съм разбрала, но не беше ли жанра
романтична драма или мелодрама.
И чак пък режисьора да го похваля, не мога.
Такива артисти му бяха пред камерата, та можеше да направи чудеса.
Не че го подценявам филма, но за мен,
не можа да надскочи дори един епизод от ЗП.

Свърши Семейство, но все още има кивчета >>>

Серенай в повечето случаи не ми харесва как се облича,
но този път е великолепна.  Направо като изваяна е в този тоалет.
Радвам се, че се нарежда до най-големите имена в журито на този фестивал.

Приятни занимания, дружки!!!

Общи условия

Активация на акаунт