Отговори
# 540
# 541
Добро утро, дружки Hug

Пепи, Айре, Диди, благодаря ви! Kissing Heart
Айре Heart Eyes е, явно имат дял, щом правят вино Thinking
Пепи, интересни неща си намерила, беше ми много интересно, този Неджат явно наистина е бил голяма работа, щом са писали вестниците за него, а сега ще филмират и животът му Hands Plus1 Хайде, по-скоро да се появява някакво инфо, нямам търпение вече Smile
Диди, много хубави гифки Hands Clap
Ашкъма ни в рейтинга на IMBd миналата седмица и Серка Hands Plus1

Повече подробности за предстоящите награди, които чакаме :
Цитат
Финалистите за най-престижната награда в Латинска Америка, “Produ Awards”, станаха:

Най-добра чуждестранна актриса:

▪Еврим Аласия
▪Нургюл Йешилчай
▪Озгю Кая
▪Йозге Йозпиринджи
▪Серенай Саръкая
▪Вахиде Перчин

Най-добър чуждестранен актьор:

▪Баръш Кълъч
▪Беркер Гювен
▪Джанер Топчу
▪Ерджан Кесал
▪Kъванч Taтлъту
▪Мустафа Угурлу

Най-добър чуждестранен сериал:

▪Прощално писмо
▪Лъжа
▪Мирис на сандък
▪Тропици
▪Шербет от боровинки
▪Семейство

На 30 и 31 октомври 2024 г. ще се проведе гала на наградите PRODU, за да се определи кои ще бъдат победителите в осмото издание на състезанието, в 100 категории, признаващи най-доброто от иберо-американското съдържание, както и тези зад и в пред камерите, за да ги направим възможни.

Наградите PRODU 2024 са самостоятелно виртуално, иновативно и авангардно събитие, което представя бъдещето на онлайн потреблението. Среща на най-популярните и обичани артисти, които заедно събират милиони последователи. В прякото предаване ще вземат участие повече от 500 известни личности.

Тази гала е предназначена за феновете на света на развлеченията, които са запалени по съдържанието и неговите знаменитости. То ще се състои от 50-часово излъчване през официалния уебсайт на Produ, което след това ще бъде преобразувано в двучасово телевизионно специално предаване, което ще се излъчва по различни канали в Латинска Америка, Съединените щати и Испания.

Хади, бакалъм Thinking

Хубав ден, дружки! Hug

# 542
Здравейте Благодаря за споделеното Това май е сестрата на Сонгюл

https://x.com/nooran33881353/status/1838861020678283530

# 543
Привет, момичета! Hug
И аз с интерес прочетох всичко, което рускините са открили в старите вестници.
Мисля, че тази роля ще пасне идеално на Къванч.
Но да ви кажа, че аз изключително много го харесвам и му се радвам в ролята  му на баща!

Дай Боже и на нашия любимец да му се случи същото!
Колкото до лозата и производството на вино, единственото нещо, което Чаатай е споделил по въпроса, е това малко клипче от преди 3 години.

Какво да кажа, освен- дано да го опитаме някой ден! Kissing Heart

# 544
Здравейте, момичета!

Благодаря за всичко споделено!

Нези, от кога чакаме да го опитаме това винце!

#KıvançTatlıtuğ #Aile, продуциран от Ay Yapım и с участието на #SerenaySarıkaya ,
ще започне излъчване в Албания на 5 октомври.

Хубав ден!

# 545

Привет момичета!! Hug

Нези, пожелавам на Чачо това щастие!! Flowers Four Leaf Clover
Скрит текст:
много си харесваме/обичаме Киво и Башак, поне най-редовните в темата, радвахме се на любовта им и все се надявахме и молихме за едно бебче /все пак Башак е по-голяма/, е чудото се случи, 6 години след сватбата.  🧿
М/у другото новината за бременността на Башак, Бирсен я съобщи късно вечерта на рожд. ми ден BlushHeart през 2021 г., м. ноември. Иска ни се да ни го показват повече Курт Ефе, но важното, да е жив и здрав 🧿
Чачо може да се занимава с винопроизводство, за Киво не съм сигурна от тези снимки от Люлебургаз, според мен се занимава с това като хоби Thinking
Знаем колко обича да пробва различни неща.

Терзи, за къде ли се е барнал Къванч с този костюм?

тук е на заден план, от 16 септ.

Пепи, мерси Hands Plus1
дано да успеят да направят качествен прочит на живота на този гангстер!
обаче как успях да намеря от къде е снимката на Къванч за Проду, а?, да бяхте ме похвалили Stuck Out Tongue Winking Eye
Фенче Kissing Heart, офф и аз искам вече новини за сериала!!
Жаки Hug
ще е супер, ако виното се предлага в търговската мрежа в Тр. Wink Hands V

Последна редакция: ср, 25 сеп 2024, 14:01 от Airra

# 546
Терзи, Нези, Жаки, Айре Heart Eyes благодаря ви за споделеното! Kissing Heart
Нези, и ние най- много си го обичаме и му се радваме в ролята не само на баща , а и като съпруг от най-високо качество Hands Plus1 Дано и Чаго си намери такава класна жена и да изпита щастието да бъде баща! Млад е още, и това ще стане някой ден Hands Plus1
Айре Heart Eyes точно така е, както си написала в спойлера Heart
Мисля, че тази снимка , която сподели Терзи Kissing Heart е от сватбата на Сонгюл Thinking Вярно е, че при Киво е трудно да определиш от кой период са снимките му, но нали го видяхме съвсем скоро с каква прическа е в момента ? А и като гледам Сонгюл и останалите как са облечени явно, че е от тогава, нищо, че е споделена едва сега от Айшегюл Йоден, сестрата на Сонгюл.
Ох, хайде да те похваля, че позна снимката, да не страдаш Smile Сега, ако познаеш и тази от кога е точно, че не помня коя година се омъжи Сонгюл, цена няма да имаш! Kissing Heart

# 547
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Айре 😘😘😘

Първата смяна ще ме довърши. Разбира се, че веднага отразих снимката, но не както трябва 😍

Фени, веднага ти отговарям. Сватбата на Сонгюл беше юли 2023 г. Не е от тогава снимката.

Обаче не мога да разбера тази страст на Къванч към каубойските аксесоари 🤔 Обувки, шапката от вчера, този типичен медальон....

Понеже следобяд бях на едно мероприятие, но толкова беше скучно, че изчетох половината теми във форума, та... Нези, Жаки, по мои спомени Нетфликс не правят гала на филмите си, а само на сериали. Къванч и Берен с Последно повикване за Истанбул са изключение в случая.

Хубава вечер, момичета 🤗🤗🤗

# 548
Пепи, мерси Blush
о не, Сонгюл се омъжва/справка Гугъл/ през 2020, края на юли месец.

https://www.instagram.com/duguncom/p/CDLjbAEhEJf/?img_index=1
https://www.haberler.com/magazin/songul-oden-arman-bicakci-ile-e … -13457334-haberi/

не мога да преценя снимката на Къванч дали е от тогава/по-скоро не/, той пролетта кара Ковид, а после почна да пуска дълга коса за Якамоз.
на Къванч острите обувки са ми Head Band

и аз знам така за филмите по НФ, че нямат Гала.

Фенче Kissing Heart, няма как да помня сватбата на Сонгюл,  но има си начини да се провери Wink

Последна редакция: ср, 25 сеп 2024, 21:17 от Airra

# 549
Пепи, ако съдиш по роклята, много турски актриси сменяха по две, че и по три рокли. А и по какъв друг случай Сончето ще е с дълга бяла рокля ? Пък и Киво да се снима със сестра и ? Thinking Възможно е и да греша, но снимката със сигурност не е нова, независимо кога и къде е правена.
Аз пък най- много обичах да съм 1 смяна, независимо, че ставах в 5. 30 ч., в 7.00 трябваше да съм в градината, вие май не започвате толкова рано ? Едно, че часовете ми минаваха много бързо, докато сутрин учим с децата, а и следобед имах много повече свободно време.
Айре Heart Eyes благодаря за справката! Kissing Heart Щях да помня, ако се беше омъжила миналата година. Начин има, но не ми се проверяваше Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз също не помня Киво да е имал гала за някой друг свой филм на Нетфликс, освен за Последното повикване Thinking
Скрит текст:
Малее, тези се пребиха с тези варели ... Тази година май е още по-тежко трасето Thinking
Хубава вечер, дружки Hug

# 550
Айре, аз като казвам, че не съм във форма 😭

Фени, по скоро съдя по Къванч. Много ми напомня на тази снимка.

За галата... за Yakamoz  имаше още ограничения заради ковид и се събраха само екипа в ресторант. Къванч беше с мустаци, точно след раждането на Курт Ефе, но по това време още снимаха/ или довършваха/ снимките на Boga boga.  Мисля, че така беше 🤔

Промото на Семейството за Telemundo.

https://www.instagram.com/reel/DABOQDMJYIc/?igsh=MTR6czNobzZtaWtrMw==

# 551
Пепи, ще влезеш във форма, по-бързо да е!!
да, на премиерата на Якамоз нашия беше с мустаци и не беше нищо особено като събитие.

Нези, Жаки, важното е филма ви да е хубав и да има много гледания и висок рейтинг!!

Фенче Kissing Heart и за мен снимката не е нова.
Скрит текст:
ужас изпопребиха се момичетата
оня вчера щеше да се удави....Expressionless

лека вечер!

# 552
Благодаря ви много момичета!
Нали знаете, фенските мераци са бeзгранични! Wink
Хубаво беше да  разгласят премиерата на филма като събитие, но ще  разчитаме на медиите да го отразят със сигурност, защото ще бъде бомба.  Независимо дали им харесва или не, темата е табу и уникална в турския развлекателен сектор, така че медиите няма да пропуснат възможността да  пишат за филма.
Утре е денят, дано филма ни хареса!
Лекичка, момичета! Hug

# 553
24 Heart

Лека нощ! Heart

# 554
Привеет!!

от Kıvanç Tatlıtuğ Fans
https://x.com/KT_Fans/status/1839165656605790681
Ново споделяне #KıvançTatlıtuğ със сестрата на Сонгюл  преди близо 10 дни в събитие, свързано с новороденото момиченце на Сонгюл.
Според информацията, спомената от нейни фенове. това е церемонията по кръщението на дъщерята на Сонгюл.

от итал. предаване Верисимо

https://www.facebook.com/verissimo/posts/pfbid02ruAvb2F3qJfF69t9 … NFKZw9JAK6qZgthXl
https://mediasetinfinity.mediaset.it/news/mediasetinfinity/veris … PtFqM6Ww1Ma82MKUg

Последна редакция: чт, 26 сеп 2024, 15:21 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт