Отговори
# 525

Привеет!!

ЧРД на Чаатай, да е жив и здрав!  много успехи, лични и професионални!

Нези, благодаря! и за коментара ти!

Пепи, готина шега Grinning

с Арас от новия им сериал.

Фенче Kissing Heart, интересни неща си споделила!! Hands Thumbsup
Дид Hands V

Хубава седмица!!

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 12:11 от Airra

# 526
Здравейте Благодаря за споделеното Фенче благодаря за превода
Честит да е Чаатай Много здраве и творчески успехи

# 527
Няма новини за Къванч, но пък Башак се е справила отлично 👏

# 528
Няма новини за Къванч, но пък Башак се е справила отлично 👏

да и аз го гледах преди малко, Башак, Дениз и колежките им. Hands Clap Доста престижно за тяхната фирма, това  е единственото промо за сезона.

лека вечер!

# 529
Да завършим деня с една хубава новина, Семейство е финалист на най- големите латиноамерикански награди за сериали.

https://www.premiosprodu.com/finalistas-y.ganadores/

Нямам време да търся повече информация за тези наградите.

Лека 🤗🤗🤗

# 530
Пепи, мерси за хубавата новина!!

копирах това от сайта с превод на Г.

Цитат
Финалистите на наградите PRODU 2024 в повече от 100 категории ще бъдат обявени в понеделник, 23 септември
Финалистите на осмото издание на наградите PRODU в повече от 100 категории ще бъдат разкрити в понеделник, 23 септември. Победителите ще бъдат обявени на 30 и 31 октомври в  онлайн предаване  с големи изненади. Ще включва гостуващи изпълнители, интервюта с финалисти и победители и важни награди, които ще бъдат разкрити скоро.

Финалистите бяха избрани от жури от повече от 700 души, включително продуценти, дистрибутори, програмисти, купувачи, таланти, техници, писатели, мениджъри, рекламодатели и журналисти.

Наградите PRODU се превърнаха в най-високите награди, които подчертават високи постижения и креативност в латино продукцията и допринасят за растежа на иберо-американската индустрия, за да я популяризират в света.

Irantzu Diez-Gamboa от Mediapro North America: Радвам се, че наградите PRODU ще бъдат излъчвани отново от нашите студия в Маями
Студиата Mediapro North America, разположени в Маями и които имат продуцентски център от над 11 хиляди квадратни метра, с няколко студиа, които могат да приемат големи продукции, отново ще бъдат домакини на излъчването на наградите PRODU.

Те ще бъдат излъчвани от студио 1, най-голямото в центъра, което има 6500 квадратни фута и е оборудвано с най-добрата и модерна технология и HD камери, които гарантират  предаване на излъчване  , което ще накара това ново предаване да блесне чрез  стрийминг  на 30 и 31 октомври. Оттам ще се срещнат специални гости и ще бъдат отдадени почести и признания.

„Съюзът с PRODU винаги е бил от голямо значение за нас и се радваме, че наградите ще се проведат отново в нашите съоръжения. Като защитници на върховите постижения във всички области на латиноамериканските и испаноезични развлечения и телевизия в САЩ, ние се гордеем, че организация като PRODU признава най-добрите професионалисти в сектора. За Mediapro North America е чест да бъде част от това усилие за издигане на индустрията и тези престижни награди в едно от нашите студия в Маями“, каза Иранцу Диез-Гамбоа, главен изпълнителен директор на Mediapro North America.

ние сме в тая категория
Най-добра неиспаноговоряща теленовела

Скрит текст:

Къванч е номиниран за най добър актьор Hands Plus1

също и Серенай!

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 23:51 от Airra

# 531
Добро утро, дружки Hug

Много хубава новина сте споделили, благодаря! Kissing Heart
Да пожелаем успех и на сериала и на Киво и Серка! Hands Fist

Цитат
Ето, че продажбите на сериала "Семейство” продължават.
Очаквайте го скоро по канал Klan на албанската телевизия.
Трябва да кажем, че Къванч, който има албански корени от страна на баща си, е много популярен сред хората там и те както винаги очакват с нетърпение излъчването на сериала с Къванч в главната роля.
Това е изненадата на новия сезон!

Нези, благодаря за почерпката за РД на любимеца ти! Kissing Heart
Някоя от вас гледа ли Гений ? Ако да, интересен ли е ?
Имайте хубав ден, дружки! Hug

# 532
Добро утро, дружки Hug

Много хубава новина сте споделили, благодаря! Kissing Heart
Да пожелаем успех и на сериала и на Киво и Серка! Hands Fist

Цитат
Ето, че продажбите на сериала "Семейство” продължават.
Очаквайте го скоро по канал Klan на албанската телевизия.
Трябва да кажем, че Къванч, който има албански корени от страна на баща си, е много популярен сред хората там и те както винаги очакват с нетърпение излъчването на сериала с Къванч в главната роля.
Това е изненадата на новия сезон!

Нези, благодаря за почерпката за РД на любимеца ти! Kissing Heart
Някоя от вас гледа ли Гений ? Ако да, интересен ли е ?
Имайте хубав ден, дружки! Hug
Фенче, привет!
Аз го гледах снощи и току що написах впечатленията си в темата на Жаки.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1693308
Ако ти е интересно, можеш да хвърлиш едно око. Wink
Честита номинация на "Семейство ", както и на Къванч и Серенай!
Стискам палци, да вземат всички награди!
Желая ви хубав ден! Hug

# 533
Привет, хубав ден !! Hug
Башак какви фотки е постнала, въобще не можах да позная Киво....
а и с тая шапка Grinning

Нези, с много готини снимки ви зарадваха вчера. Wink
ще мина да прочета мнението ти, аз гледах малко от ДЕХА
Фенче Kissing Heart да се надяваме, че ще има радост за екипа и нас......Flowers Four Leaf Clover
.............................
Берен ще играе с Ийт Й. в нов филм, но за Амазон, не за НФ.

Бирсен има няколко публикации за него.

Последна редакция: вт, 24 сеп 2024, 14:48 от Airra

# 534
Какво гледат тези мъже?

Какво правят? Нека получа по-точни отговори.

# 535
Момичета, направо се чувствам виновна, че тези дни съм само консуматор във вашата тема!
Благодаря за всичко споделено!
Тамън щях да сложа новите снимки, Нези ме превари!
Слагам нещо любимо!

Само да кажа, че Геният започна с много хубав епизод!
Не се чудете.... погледнето го!

Лек ден от мен!

# 536
Айре Heart Eyes благодаря ти за новите снимки! Kissing Heart И какво ли правят, интересно ? Thinking Подругите смятат, че Киво и Башак проверяват готовността на виното от своите лозя Thinking А с тази шапка нашия сигурно си пази прическата Smile Ама му отива де, на него всякакви шапки му отиват

Нези, благодаря! Kissing Heart Дано да спечелят, ще им стискаме палци, заслужават всяка награда! Heart
Жаки, ние толкова ви се радваме, че не ни оставихте след финала на " Семейство " с Нези, благодаря ви! Kissing Heart Всеки тук пише, когато има настроение и възможност, не пишем отсъствия Stuck Out Tongue Winking Eye Още повече в тази суша. Дано скоро ни зарадват с някаква информация за новия проект!
Започнах го Гений, още съм съвсем в началото, едва 18 мин. гледах, изглежда да е интересен, виждам и някои от нашите актьори от Айлето, май и  Туги го мернах на снимка в темата ти Smile Само ще споделя, че като го гледам Уур Полат в тази роля, все едно, че  гледам Йекта в Присъда, едно към едно Smile  Много добър актьор е, ама пък само прическата му е различна за сега... Ще го видя по-нататък как ще е, все пак го видях съвсем за малко. Но, мисля да почакам да се съберат повече серии, още не съм си догледала Присъда.
Имайте хубава вечер, дружки Hug

# 537
Привет, момичета 🤗🤗🤗

На Гугъл търсачката ми излиза, че това са уреди за производство или на вино, или на бира 🍻😂 Аз залагам на виното, а и след сватбата Башак беше качила снимка само със сенките на нея и Йозге Йозпиринджи, като беше отбелязала местоположение Люлебургаз. Ако правилно съм запомнила не бяха ли там лозовите масиви, които бяха купили с Чагатай, за които имаше информация преди време. 🤔

Нищо не гледам вече, ще събирам сила за сериала на Къванч 😍
Не мога да се сетя обаче откъде е тази снимка

А Башак явно е фен на творчеството на тази жена, защото е споделила нейните рисунки.

На мен са ми малко странни, но не е задължително да имаме еднакъв вкус.

Изненада ме обаче Хакан Гюндай, който следя от както разбрах, че е сценарист на Boga boga и почти нищо не публикува, освен участия в някои литеретурни събития, а днес е качил ето това.

Хубава вечер, момичета 🤗🤗 🤗

# 538
Привет, момичета 🤗🤗🤗

На Гугъл търсачката ми излиза, че това са уреди за производство или на вино, или на бира 🍻😂 Аз залагам на виното, а и след сватбата Башак беше качила снимка само със сенките на нея и Йозге Йозпиринджи, като беше отбелязала местоположение Люлебургаз. Ако правилно съм запомнила не бяха ли там лозовите масиви, които бяха купили с Чагатай, за които имаше информация преди време. 🤔

Нищо не гледам вече, ще събирам сила за сериала на Къванч 😍
Не мога да се сетя обаче откъде е тази снимка

Пепи, добра си в разследването Hands V
и аз пуснах търсачката, но си спомням, че в Люлебургаз КБТ си бяха купили къща.

KıvançTatlıtuğ & BasakDizerTatlituğ, които са известни с любовта си към животните, най-накрая реализираха мечтата си за селска къща, като купиха скромна селска къща в Люлебургаз, на 1,5 часа път от Истанбул. Двойката отива в дома си на село със сина си Курт Ефе при всяка възможност.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1621209.msg47648794#msg47648794

явно е вино в тия бидони. С Чаатай се говореше за Чанаккале Thinking ако изобщо Къванч има някакъв дял.
снимката на Киво не е ли от тук?

на мен са ми сладки рисунките. ще му харесат на Курт Ефе Wink

Нези, мерси за превода! Blush
Фенче Kissing Heart, в Гения участват доста актьори от Айле, вкл. баба Сехер и Еко. И Онур Сайлак са взели отново.
Жаки, ти скъпа пишеш на доста места, но се радвам като ни навестиш, въпреки, че обичайно е суша при нас.

лека вечер!

Последна редакция: вт, 24 сеп 2024, 22:31 от Airra

# 539
О, Айре, телефона е разследващ 😂 имам такава опция в Google  снимки. Предполагам, че всички я имат 🤔
Но не знам дали другите правят такива редакции 😛
Това е от него

Рускините са открили стари вестници с статии за Неджет Елмаз.

Лека 🤗🤗🤗

Общи условия

Активация на акаунт