Отговори
# 510
Привет, дружки Hug
Благодаря ви за споделеното! Kissing Heart
Да, страхотен ни беше сериала, жалко, че свърши, и на мен ще ми липсват актьорите, особено АсДев! Heart
Само като си спомня на онлайна как ни изтормози до самия край Бономо ... до последно вярвахме, че финалът ще е хубав и Девин ще оцелее, но той така хитро ни пързаляше с въпросите на малкия Джихан ... Сега най-много ме трогна сцената с видеото, което беше записала Девин, беше наистина трогателно написано нейното послание към нероденото и дете и любимия и мъж, но играта на Къванч и Серенай направи страхът и на двамата още по-осезаем. Прекрасно написана и изиграна сцена!

Серенай беше невероятна и в тази сцена, физически усещаш страданието на Девин, това се нарича истински талант! За мен тя е най-равностойната партньорка на ашкъма ни до момента, отново го повтарям!

И на края да ви припомня една много готина снимка от сета, те се забавляват, а нас ни карат да преживяваме.

Пепи, сега имам малко работа, но ще преведа това, което искаш по-късно Kissing Heart

# 511
Фени,  когато можеш, мила 😍 и утре е ден.

О, ние от партньорките въобще не може да се оплачем до сега, надявам се така да бъде и в бъдеще.🙏

# 512
  • Once there was a Hushpuppy...
Аз така се бях притеснила, хем чакам хубава развръзка, хем рева....
А, майка гледала анонса за серията и там дали Девин с роклята как празнуват. Та, днес като обсъждаме финала ми казва - "е, аз знам че ще свърши хубаво, да трогнаха ме много, но чак да рева...". Хитруша, знае и си чака! Гледам винаги по-късно сериите, за да превъртам рекламите и не знам за този анонс.
Бяха великолепни като двойка!

# 513
Hushpyuppy / ма много трудно име 😛 / ако знаеш на онлайна какво преживях. От напрежение сърцето щеше да ми се пръсне. Сериал, сериал ама много напрегнато беше. Не, че снощи пак не ми се беше свило всичко, нищо, че пределно ясно знаех какво ще стане. Наистина смятам, че това е един от най - уникалните финали на сериал.
Много фактори допринесоха за страхотния сериал, който гледахме. Отличният сценарии на Хакан Бономо, блестяща режисура на Ахмет Катъксъз, операторската работа, невероятния актьорски състав и разбира се изключителните Къванч и Серенай.
Като прибавим изключително финния хумор, който се появяваше винаги в точния момент и многото символи, които подсилваха отделните моменти в сериала се получи това бижу сериала Семейство.
А и не на последно място това, че предварително се знаеше, че сериала ще бъде само 30 серии лично за мен беше огромен плюс.
Ние много, много подробно разнищихме всяка серия и лично аз научих и много нови неща от момичетата, които пишеха. Това беше първия сериал, за който участвах в обсъждането при онлайн излъчване и дори и по тази причина ми е много на сърце ❤️.

По някаква причина не успявам да кача снимки 😢

# 514
  • Once there was a Hushpuppy...
Пе,
Аз съм старо куче, така де старо пъпи Grinning
И във форума, и в раздела. По-старите потребители, не по възраст разбира се ме знаят.
И пишех много, и коментирах по време на стриймовете, въобще бях много активна преди години.
 Мисля, че не е задължително качването на снимки към поста. Поне преди беше така, темите са коментарни и по желание се качват фотоси и новини.

П.п. никнеймът идва от любовта ми към ролята на едно малко,  но много силно момиченце на име Hushpuppy,  което спечели сърцето ми преди много години.
Филмът е един от много хубавите, докосващ и разтърсващ е, получил десетки награди, високо оценен и смятам, че е напълно заслужено.
Препоръчвам го, даже и аз мисля да си го припомня по някое време.
Слагам оригиналният саундтрак към филма.
https://youtu.be/CFFiaTOAWIc?si=Ypvv05MTWcNLMEVL

"Beasts of the southern wild" 2012

Не съм разкривала това в този раздел, доколкото си спомням. Иначе в кино раздела знаят.

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 23:07 от Hushpuppy

# 515
Честно казано, много тежък ми дойде сериала. Значи, колкото куршуми се издумкаха в този сериал, в друг не помня да е имало. Аха захаресаш някой персонаж и дум, няма го.
Всички играха прекрасно!
Девин ( актрисата, която я играе) не я харесвах в началото, но се справиха страхотно с Къванч. През толкова трудности преминаха и вместо да се отдалечат, станаха толкова близки и обичащи се. Чудесна игра от всички! Чудесна ! Много тежък сериал, със супер финал. Знаех как свършва, защото Ютюб знае всичко, но исках да го изгледам преведен на български.

# 516
Пепи, заповядай! Kissing Heart
Цитат
Съвместимостта на Къванч и Башак.
Исках да отбележа, че не само кариерата му върви интересно, но и връзките му. В интернет се пишат много интересни неща за съпругата му Башак Дизер, за връзката им, за уж не тяхното новородено дете.
Искате ли да получите отговор на тези въпроси от картите Бацзъ ? Да погледнем ли ?
По неговата карта жената за него е вода. И тя веднага се вижда от всички.
Неговата партньорка трябва да бъде ярка, привлекателна и успешна.
Със свое мнение и свои цели.
Нужна му е партньорка, която ще го подкрепя и ще бъде внимателна.
Той очаква от нея да е добра стопанка и да е зад гърба му.
А също така тя трябва да умее да пази тайни.

За нея е важна духовната връзка с ерудиран, разностранно развит партньор, дори с нестандартно мислене.
Във връзката си тя е привързана към партньора си, но може да се държи с него независимо.
Семейството за нея е - убежище, където тя може да остане насаме със себе си, отстранявайки се от всички.

Да, те са 100 % съвместими!
Искам да ви зарадвам, а може би и ще разчаровам някого, но техния брак е наистина по любов.
Откъде го разбрах ? Ами разбрах го от това, че той е Янска земя, която се слива с Инската вода в огън. Това е правило в китайската астрология.
Това сливане образува нравственост. Може да се каже, че е сливане на традиции. Което дава в техните отношения нравственост / морал /, уважение, упоритост в достигането на съвместно поставените цели. Прекрасна съвместимост на стихиите Земя Ян и Вода Ин.

За него:
Тежката и катастрофално консервативна земна твърдост намира успокоение във водната прохлада. Гъвкавостта и лекотата на Инския партньор привнася в монотонния живот на закоравелия консервативен сноб малко разнообразие, което го прави много по-интересен.

За нея:
Неговата задълбоченост и действия без бързане ще бъдат надеждна опора на променливата водна стихия. Всички моментни и лекомислени пориви, характерни елементи от личността на Водата Ин, ще бъдат правилно настроени и насочени в нужната посока с учтива и надеждна земна грижа.

По повод на съмненията за "нетехния син" също искам да разсея вашите съмнения, скъпи мои читатели.
Погледнете нейната карта. Дървото - за нея е себеизразяване и в същото време се явява като деца
При нея много явно през 2022 г.се вижда, че чака дете - момче. Исках да отбележа, че пола на детето в картите Бацзъ понякога може да бъде разбран неправилно. Но, в дадения случай всичко съвпада. Браво!
А това е още по- интригуващо за нас!  Да видим Thinking
Цитат
Кариерният ръст на Къванч Татлъту.
Къванч Татлъту завоюва признание не само в родината си, но и в целия свят в качеството си на модел и актьор. Но по неговите собствени думи, той не държи на славата и във всеки един момент може да приключи с актьорската си кариера, тъй като не обича да се ограничава само в една сфера на дейност.
От неговата биография виждаме,че през 2001 г. Татлъту става победител в състезанието " Най-добър модел на Турция" , а след година завоюва званието " Най-добър модел в света" на конкурс, който се проведе във Франция. Такова признание откри пред младия модел нови врати.
Между другото, металът беше пари за него и той всъщност започна да печели пари по това време.
За начало ще кажа, че на него са му полезни енергиите Земя и Огън.
Знаете ли, това е интересно, но може би тъкмо в това е причината спортната му кариера да се провали, защото до неговите 26 години / до 2009 г. / той имаше маталически енергии, които не са му полезни. Но в същото време в такт с метала, от 1999 г. насам са първите му победи в кариерата му.
Интересно е да отбележим, че голямата му популярност като актьор дойде с излизането на екран на сериала "Забранена любов", т.е през 2008 г. По неговата карта виждаме един и същ стълб на неговата личност. Обикновено на такива дубликати се наблюдават настъпващи радикални промени в живота, а тук , още повече непосредствено с него няма, защото това е неговият стълб на личността / Господарят на деня /
Обърнете внимание, че именно след 2008 г. неговата кариера върви нагоре. А през 2009 г. той отива в своите енергии - Земя, а по-късно и Огън, където постига своите успехи като актьор.
Искам да кажа няколко думи относно неговата кариера.
Първо, тази година той ще има сблъсък в земните клонове / Драконът ще се сблъска с Кучето /, което може да означава неизбежни изменения в неговата работа. Между другото, измененията трябва да се случат в месеца на кучето, който ще дойде при нас на 7 октомври до 7 ноември 2024. Но, промените са към по-добро, защото през 2025 г. при него ще дойдат полезни енергии и много добра подкрепа. Бих искала да отбележа, че при него е планирано успешно сътрудничество и висок хонорар.
И знаете ли, това, което също привлече вниманието ми, беше фактът, че той наистина, точно както искаше, ще промени дейността си. В началото дори ще трябва да научи нещо, нещо оригинално, което ще предизвика интереса на окръжаващите, а след това ще действа.
Освен това кариерата му тепърва ще върви нагоре към върха.

Нека го подкрепим във всичките му начинания! Продължавай така! Всичко трябва да се получи, като следва неговите енергии! Hands Pray Hands Pray Hands Pray
Мноого се надявам, че няма да спре да играе, защото това ще е огромна загуба за турското кино и за мен лично! Hands Pray Няма с кого да го заменя Cry

Хъши, Пепи, Севда, благодаря ви за споделеното за финала! Kissing Heart
Пепи, споделям напълно твоите усещания! Heart
Лекинка, дружки Hug

Последна редакция: нд, 22 сеп 2024, 00:19 от queen_fenka

# 517
Привет, момичета 🤗 🤗 🤗

Фени, много ти благодаря 😍 Ей, това за 7 октомври - 7 ноември също ме заинтригува. Ще се чуе ако има нещо вярно. Макар че, новото поприще вече го обявиха, за новия сериал Къванч ще бъде продуцент. Надявам се да успее и да съчетава двете дейности.

На 22 септември 2023 е излязъл първия трейлър на втория сезон.

Видеото ме върна към вълненията ни тогава 😍

Хубав ден, момичета 🤗🤗 🤗

Честит празник 🇧🇬

# 518
Честит празник!!
Благодаря на всички за споделеното!! Flowers Hibiscus
Скрит текст:
не мога да пиша много....

Фенче Kissing Heart, последното изречение за кариерата ми хареса най-вече!! Flowers Four Leaf Clover

доста му е пораснала косата...

Heart

хубава неделя!

# 519
Привет, дружки Hug Честит празник! Flowers Bouquet

Пепи, аз ти благодаря, че го донесе, беше ми много интересно! Kissing Heart Само да видим дали тези карти ще познаят нещо Thinking Но, и аз много се надявам, че ще съвместява новите неща, с които се захване Къванч с актьорството. Както казах, не мога да го сменя с никой друг, абсурд.
Айре Heart Eyes и на мен! Kissing Heart Дай, боже да е именно така!
Цитат
последното изречение за кариерата ми хареса най-вече!! Flowers Four Leaf Clover
Да си припомним някои от многото забавни сцени в сериала ни:

Много бяха, а най - смешните са с Туги в офиса на Ати, но нямам нерви да ги търся, вие си ги знаете Smile
Хубава вечер, дружки Hug

# 520
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Есента дойде, но се надявам да ни изненада с  хубаво "циганско" лято и новини с повече подробности за новия сериал, а и за филмите, за които Къванч беше споменал.
Фени, благодаря ти много за гифчета и припомнянето на тези моменти 😛👍
На мен любими комични моменти от втория сезон са ми първите посещения при психолозите и реакциите на Аслан 😂

Вчера е имало мач и любимия отбор е победил. Да припомня тази снимка от миналото лято.

Честит рожден ден и на Чагатай, момичетата имат повод да почерпят

Хубав ден ви желая 🤗 🤗 🤗

Р. С.

Диве, къде се изгуби?😍

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 09:34 от pe04

# 521
Прегръщам ви и ви целувам за споделеното

От мен 22 еп. Heart

# 522
Ето тази снимка споделена от малкия  Юсуф ме разсмя 😂

# 523
Привет, дружки Hug

Пепи, Диди благодаря ви! Kissing Heart
Ооо, този малкия Юсуф бил остроумен значи, закача се с батко си Къванч Stuck Out Tongue Closed Eyes
Честит рожден ден на Чаатай! Жив и здрав да е, да работи все така упорито, това е формулата на успеха! Flowers Four Leaf Clover

Фенките му имат повод за много неща да черпят, искрено им завиждам за удоволствието, което тепърва ги очаква!
А аз още се мъча да свикна, че днес е понеделник, а довечера няма да се наслаждавам на нашите уникални сладури Worried

Няма нищо интересно покрай нашите КБТ, затова ще ви споделя част от интервю на Серка за Vogue Турция, юли 2024 г, все повече харесвам това момиче! Heart
Цитат
" За мен е важно да работя спокойно и щастливо там, където върша работата си, с хората, с които работя. Това ме мотивира. Обичам да идвам на снимачната площадка и да се връщам щастлива. Мисля, че разпространявам тази енергия наоколо, защото наистина обичам това, което правя. Това от своя страна може да повлияе на енергията на целия ден и на хората, с които работя. Освен това е много приятно да работиш с хора, които обичат това, което правят. Работата в хармония с всички части на екипа води до нещо наистина специално. Сякаш всички музикални инструменти в оркестъра разказват една и съща история, в хармония и по различни начини. Вярвах в това от самото начало.”

И ми се прииска също да ви споделя един коментар, който много ми хареса под едно видео за Фреди в YouTube снощи, защото авторът все едно чете мислите ми относно това, кой всъщност създаде Queen и ги изведе на върха, и особено по отношение на филма, доста фенове имаме сходни усещания за него.
Скрит текст:
"Ключовата дума е НЕГОВАТА група! Колко е важно да има обективна публика!
100% сте прав! Меркюри е гений. Моцарт на нашите дни. Мохамед Али на рок сцената на 20 век! Има много големи артисти. Много големи музиканти. Много страхотни спортисти. Но има абсолютни шампиони. Непобедими. Велики. Единствени по рода си!
Фреди създаде своя собствена империя от музика, забавления, уникални театрални представления, късометражни оригинални филми, сравними с признати шедьоври на киното! Меркюри е човек от епохата на Възраждането!
Той създаде QUEEN от нулата! Фреди! Именно той пълнеше стадионите. Меркюри е този, който живее в сърцата на милиони хора. Меркюри беше новатор, човек, изпреварил времето си, той беше идеологически вдъхновител, режисьор, продуцент, дизайнер на лого, продуцент, дизайнер на костюми, композитор, поет, неповторим глас, универсален фронтмен на всички времена! Създател! Най-голямата легенда! И две обезумели момчета изваяха филмовата адаптация от 2018 г. отвъд доброто и злото! Замесиха с мръсотия човека, който им даде целия свят! Хората умират за метал ... Едно време продаваха за 30 сребърника, от тогава цената на емисията се увеличи, същността остана същата! Меркюри си "получи изцяло“ за всичко добро, което направи за тях и за нас. Но Фреди замина за един по-добър свят с чиста съвест! Той успя да продаде всичко на света (фантастичен финансов гений), освен приятелите си и, не се страхувам от тази дума - рицарската чест! Останалите екскуин да си посипят главите с пепел и да направят публично покаяние в социалните си мрежи. "Абонатът“, който е "временно“ недостъпен за звъна на златото, е строг и бърз в изчисленията. И в мисли и дела...
P.S. Всички интервюта (както на Queen, така и на Mercury бяха внимателно изслушани на английски.) Обичам мъдростта на Фреди, неговите лаконични остроумни изказвания са коректни и учтиви! Меркюри винаги се е шегувал майсторски и естетично! И когато си позволяваше шеги "под пояса“, те звучаха изискано! Отговаряйки на провокациите с най-фин хумор, той не оскърби никого в ефир! Никога не е проявявал агресия. Чист чар. Позитивен. Човекът е празник - невероятно светъл! Рядък човек! Вечна памет на един гений и ярка личност - великолепен човек! "
Имайте хубав ден и успешна седмица, дружки! Hug

# 524
Привет,момичета!
Днес в нашата тема празнуваме!

Искаше ме се да споделя за последния епизод на "Aile", който все още не съм забравила.
Много ми хареса похвата на Бономо, който буквално ни преведе през всички състояния на Девин и Аслан и ни накара да изживеем емоциите заедно с тях.
Надежда, страх, очакване и накрая-радост!
И с това още веднъж ни показа,че за щастието трябва да се бориш!
Аслан и Девин се бориха е получиха своето мечтано, щастливо семейство!
Хубав ден, момичета! Hug
Почерпете се за здравето на Чачко!

Общи условия

Активация на акаунт