Отговори
# 495
Нези, много ти благодаря за превода! Kissing Heart И на мен страшно ми харесаха и двамата как изглеждат! Къванч си е починал хубавичко и му личи.
Айре Heart Eyes Е, нали го искаше зализан, сега пък не ти харесва Stuck Out Tongue Closed Eyes На мен си ми е перфектен, аз го обичам обръснат, изглежда поне с 10 години по-млад Stuck Out Tongue Winking Eye

И косата му изобщо не е тъмна, супер е.
Пепи, вярно е, че се събраха почти всички от Якамоз Hands Plus1 Много хубава снимка с Хазал.

А Серка явно не е била на сватбата, нямаше как да не я отразят.
Тази вечер си поплаках за Джихан Cry

Лека! Hug

# 496
Добро утро Благодаря за споделеното и превода Прекрасно семейство

https://x.com/KivoGreekFan/status/1836894586775482864

# 497

РАЗКОШНА ДВОЙКА са ❤ намерили са се, нека бъдат все така в хармония и да се обичат.

Остана още ден с героите на СЕМЕЙСТВО.
Толкова добре балансиран сериал, с невероятно чувство за хумор, драматичното върви ръка за ръка с комичното, неслучайно се продава в цял свят.

Сбогувахме се с баба Сахер и Джихан. И двамата минаха по пътя на прошката. Баба Сахер поиска от децата си за грешките, а Джихан прости на Хюлия, затвориха кръга на бремето, което носеха.
Хюлия само до преди няколко серии нареждаше убийството му, а сега сърцето й се късеше от мъка. Носеше още и другата Хюлия в себе си, видяхме как се разправи с Къймет, но децата й и семейството й вече не бяха нейни пионки на дъската за власт и сила, опитваше се да им покаже обичта си с малки жестове, думи и грижа.
Къванч беше невероятен при срещата на героя му със смъртта. Толкова емоции, сълзи, болка, разпадна се на парчета пред очите ни. Но имаше Девин

жената, която разтури Сойкан из основи, но с нейна помощ излекуваха раните в душата и се научиха да живеят, споделящи чувствата си открито.
Много ми хареса, че и Аслан и Девин влязоха в обувките на другия. Опитаха от света на другия и това ги сплоти още повече, приеха се безрезервно, а това още повече изгради обичта им. И всичко това показано с чувство за хумор. Капка свежест, която правеше образите им още по-живи и пълнокръвни.

Сеансите на Аслан бяха незабравими, а Девин като мафиот-психолог по пижама беше незаменимо.

И двамата накрая си раздаваха сертификати.
 🤣🤣🤣🤣🤣

Бяха открили баланса в отношенията си, стремяха се към щастието взаимно, но не прекрачваха границата, където всеки беше по-добър.

Мечтите им бяха красиви, сърцето на щастието им биеше в ръцете им, бяха на крачка от желаното семейство.

Последна редакция: пт, 20 сеп 2024, 09:46 от Daniela Gospodinova

# 498
Привет момичета! Hug

Терзи Hands Plus1
Еха, с какви снимки са ни зарадвали КБТ, отдавна не сме имали такива!!
🧿

Дани Hug, много хубав коментар, благодаря ти, че остана в темата и споделяше мислите си за сериала, знаеш, че сме ти фенки!! Blush

Фенче Kissing Heart, на сутринта вече ми харесва Stuck Out Tongue Winking Eye

за настроение, танцуващи АсДев

определено беше откритие, Къванч как танцува народна музика Wink в тоя сериал, много е задобрял!! Hands Thumbsup

Последна редакция: пт, 20 сеп 2024, 13:14 от Airra

# 499
Привет, дружки Hug
Благодаря ви за споделеното! Kissing Heart
Снощи КБТ ни напълниха очите и сърцата след дългата суша, наистина са разкошна двойка Heart
Особено ми харесаха снимките, които сам Къванч е качил в ИГ си! Влюбени са точно както преди 11 години! Heart

Айре Heart Eyes Добрее Smile Smile Smile
Цитат
на сутринта вече ми харесва Stuck Out Tongue Winking Eye
Свиквай, че май, май ще е с подобна прическа във филма Thinking Е, със сигурност ще е и с мустаци Smile Ама на него му отиват, та няма проблем.
Дани, страхотен коментар, благодаря ти! Kissing Heart
Довечера непременно ще гледам финала!
Имайте хубав ден, дружки Hug

# 500
# 501
Айре Heart Eyes благодаря ти! Kissing Heart
С тази пура Киво тук наистина прилича на млад готин гангстер, вече си го представям във филма Smile

О, и Ойкю и Джан и Едже Йоренч са били на сватбата!

# 502
  • Once there was a Hushpuppy...
Здравейте, момичета!

Определено чакам финала, малко със смесени чувства съм към края.
Главно заради сюжета, който освен с мафиотските фанатасмагории бая го разводниха напоследък. В началото на втори ссезон тръгна интересно и динамично, много бях заинтригувана, но като направят 100001 сватби и още толкова стрелби... Е, не се ли усещат.... да се спрат по някое време. Но, както и да е, товя явно е сериален трик, който не разбирам.
Важното е друго, а имено че играта на всички беше на ниво, доставиха ми удоволствие.
Чакам щастливият финал!
Цялостно оценката ми клони към положителна, ще го запомня.

Последна редакция: пт, 20 сеп 2024, 19:35 от Hushpuppy

# 503
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Къванч веднага изпълни обещанието си от снощи и качи снимка 😛

Да видим кога ще качи снимка номер 100 😛

Фени, и италианките са написали, че на снимките с пурата прилича на италиански мафиотски бос 😂 Обаче не мисля, че ще бъде с мустаци през цялото време в новия сериал, нали пишеше, че този Неджет Елмаз, когато полицията дошла да го арестува поискал да се обръсне и тогава се предал.🤔

Интересно, че Мерич Арал не е от тези актриси, които играят главни роли, но сватбата й беше уважена от "каймака" на артистична гилдия.
Hushpyuppy , добре, че спомена за сватбите в Семейството, та се сетих, че Серенай в интервю пред руския канал Иви , точно това беше споделила, че скоро няма да отиде на сватба 😂
И съм съгласна с теб , по време на онлайна аз си мислех, че 27 и 28 серия не ги е писал Хакан Бономо, но сега  като са по кратки сериите много повече ми харесаха. Финалът обаче за мен е уникален и написан с изключително майсторство.

Дани, Фени, благодаря ви за споделеното по сериите тази седмица.😍  Аз се надявам тези дни да се събера малко и ще се опитам да дам своя принос.

Хубава вечер, момичета 🤗🤗🤗 и приятно гледане на финала.

# 504
Е, това беше ... прекрасен финал на нашето Семейство!
Благодаря на нашите прекрасни Къванч и Серенай за любимите ни АсДев, истинска магия са тези двама невероятни таланти! Heart От първия до последния кадър играха великолепно, но на финала бяха просто фантастични! Особено Серенай ми скри шапката колко достоверно изигра цялата рискова бременност и раждането. А Къванч страхът на Аслан за Девин, големи са! И са най - прекрасната екранна двойка за мен! Heart

Благодаря и на останалите невероятни актьори, Висша лига са всички! Heart На Хакан Бономо за страхотния психологически сценарий, прекрасните диалози и хумор, с които ни радваше през цялото време! Heart

Сладурите ми! Heart Eyes

Лека, дружки Hug

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 11:02 от queen_fenka

# 505
Привет!!

минавам набързо......
с удоволствие изгледах финала снощи Heart
във ФБ има доста възторжени коментари.
Фенче Kissing Heart, много хубаво си го написала!! Heart Exl мерси и за снимките и гифчетата, които си припомнила!
Пепи,
Цитат
Интересно, че Мерич Арал не е от тези актриси, които играят главни роли, но сватбата й беше уважена от "каймака" на артистична гилдия.
и мъжа на Мерич е актьор, явно доста уважаван.
как ще изглежда Къванч като Неждет....аз викам първо да публикуват повече инфо и кога ще започнат да снимат.

малко АсДев сцени

хубава събота!!

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 13:07 от Airra

# 506
Привет, момичета 🤗 🤗 🤗

Тъжно ми е, че свърши 😢

Честно казано не ми се пише още за финала, иска ми се още малко да удължа емоцията.

Фени, специално благодаря за коментара ти 👍 ❤️

Айре, а това, може би теб ще те заинтригува.

https://www.instagram.com/p/DADTKyfIZt6/?igsh=d3FiMGdhN2xwaDZ2

https://www.instagram.com/p/DAFr9c4owEP/?igsh=MWo1bWw3bTI3YjI4

Фени, ако се навие да му направи хубав превод, че не всичко разбрах,ще съм много благодарна.

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

# 507
Здравейте Благодаря за споделеното
Башак в реклама на Мини

https://www.instagram.com/stories/basakdizer/

https://www.instagram.com/stories/miniturkiye/

# 508
  • Once there was a Hushpuppy...
Здравейте и от мен!

Бая си поревах днес, докато гледах серията...
Малко е да се каже, че играха прелестно! Толкова ми влязоха под кожата, че ще ги помня. И да, определено ще ми липсват!
Много съм доволна от финала, въпреки, че при такова усложнение едва ли се оцелява, но нямаше да ми се иска да е другото, абсурд. През цялото време ми беше напрегнато, защото очаквах щастлив край, за името на детето подозирах,че ще го кръстят на брат му.
Ей, голяма работа са турските артисти и режисьори, въобще киноиндустрията им! Всеки път, когато гледам техен сериал си отговарям на въпроса, защо не си пускам никога български. За съжаление!
Този беше чудесен по много причини.  Също така и запомнящ се със силното актьорско присъствие и атмосфера!

# 509

Общи условия

Активация на акаунт