Отговори
# 480
Привет, дружки Hug
Жаки Kissing Heart
Днес май на никоя от нас не и се пише много, много Smile То и какво ли да напише човек в тази суша ? Thinking

Единствено това инфо открих Smile
Цитат
Според проучването на  Areda знаменитостите, които повече от всички се асоциират с дънките в Турция и на които те стоят най-добре са Серенай Саръкая с 44,9% и Къванч Татлъту с 25,6%

Нормално, неслучайно са водещите модели на МАВИ толкова години Heart
Имайте хубава вечер, дружки и приятно гледане на Айле Hug

# 481
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Днес ни е хванала липсата 😂
Жаки, благодаря за кафенцето 😍
Фени, аз чакам някакви снимки тази вечер, защото днес е сватбата на Мерич Арал, заедно играха с Къванч, а и е близка с Башак. Сигурна съм, че ще присъстват.
И още нещо, което видях

Дали е истина 😭😭😭

Приятно гледане 🤗🤗🤗

Дописвам се. Сега видях, че всичките им приятели вече са на сватбата. Ще има снимки 😀

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 19:36 от pe04

# 482
Привет момичета Hug
Жаки, Нези, благодаря за превода за
Цитат
"40 снимки, направени от 14 художници от невероятния архив на списание @magnetquarterly бяха открити в изложба, където доходите ще бъдат използвани изцяло в полза на животните.
Пепи, дистрибуторската компания, която продава Айле и сериалите на АЯ е Madd Entertainment.
https://www.instagram.com/madd_entertainment_official/
Фенче Kissing Heart, времето ни действа мързеливо.....
Благодаря ти за споделеното. Hands Thumbsup
Тая статия за хонорарите не е актулна Thinking
първо за Чаатай, който ще получава рекорден хонорар. Демет няма да участва в тв сериал, и за Серенай не се чува.
Пепи,
https://tvnovellas.blogspot.com/2024/09/btv-story_17.html?m=1&fb … zQvW5zqIivNn1_GUw
май наистина ще гледаме целия финал в петък!
чакаме снимки.....

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 21:09 от Airra

# 483
Здравейте 😊
Сватбарите са на линия 🥂
https://www.instagram.com/reel/DAGytMiNEHK/?igsh=Nm0yZjgxZjY1YXl1

# 484
Ето го 😍😍😍😍😍

Пу,пу,пу ама много са хубави 😍

# 485

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 20:25 от dterziiska

# 486
Благодаря момичета, Дани ги хвана първа Blush
много са готини, Къванч е зализан Stuck Out Tongue Winking Eye

пуснах си автом, превод, май нищо съществено не казаха, питаха ги за Курт, Киво каза, че расте красиво.

# 487
Ей, добре, че се жени някой, та да ги видим КБТ Stuck Out Tongue Winking Eye
Дани, Пепи, Терзи благодаря ви! Kissing Heart Много са хубави! Heart Мъж мечта е нашия ашкъм, истински джентълмен винаги! Kissing Heart
Айре Heart Eyes Киво е с прическата, с която го искаше във филма Kissing Heart
Благодаря ви за гифчетата!

Ами нищо не се знае за сериалите в новия сезон, няма да се учудя, ако и Демет и Серка си изберат някой проект, знаем, че започват по никое време, но виж, за Киво искрено ще се изненадам Smile
Много се радвам, че утре ще дадат финала на Айлето ни, омръзна ми да ми го дават на час по лъжичка. Ще ми липсва, но всичко хубаво си има край ...

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 20:36 от queen_fenka

# 488
https://x.com/Magazin_Buradaa/status/1836820199640895926

Kıvanç Tatlıtuğ и Başak Dizer дойдоха ръка за ръка на сватбата на Meriç Aral и Serkan Keskin.

Попитана дали ревнува съпруга си, Башак Дизер каза: „Толкова много ми харесва, че искам всички да го видят“.

Известната двойка каза само "Късмет" на въпрос за второто им дете.

# 489
  • au bout du monde
На мен хич не ми допада тази прическа 😁 косата нещо потъмнена ми се вижда🤔

Много неуместно ми се струва да питат за деца 😡 като се има предвид, че тя е на възраст вече. Не че и при младите въпроса е уместен. Една актриса постоянно я питат и тя всеки път казва, че не желае деца и те всеки път едно и също.

# 490
На мен много ми хареса как изглеждат и двамата.Heart Eyes
Всъщност, от това, което аз чух му направиха комплимент за стила му го попитаха дали  отново личи почерка на Башак и той каза, че в неговия стил винаги се вижда нейния почерк.
Попитаха го за снимките, които пускат в социалните мрежи и какви са коментарите.  Той каза,че малко използва соц.мрежи, но ще започне да ги използва повече.
Питаха Башак дали ревнува от коментарите на феновете и тя каза,че всъщност тя самата го показва постоянно, споделя, защото толкова много го харесва,че иска всички да го видят.
За  Ефе Курт каза, че е прекрасно и здраво дете. Машалла!
Накрая пак ги попитаха какво ще пожелаят на младото семейство и той каза ,че пожелава да са винаги щастливи и семейството им да се увеличава и размножава.
Може би затова последва и въпросът  за второ дете, на което той отговори "Късмет ".
Прекрасни са!!!

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 22:39 от NeZ_9

# 491
И на мен не ми харесва толкова зализан и гелосан, пък и се е обръснал глатко. Wink но той си е нашия любимец Heart
Според мен, може би ще си пуска малко по-дълга коса за евентуалната нова роля Thinking
харесва ми така
Скрит текст:

Нези, много ти благодаря за превода!! Hearts /тайно те очаквах Wink/
Цитат
Той каза,че малко използва соц.мрежи, но ще започне да ги използва повече.
хехе дали си вярва? Grinning
Башак да увеличи споделянията, като иска всички да го видят!!

оо с Хазал!

очаквам още снимки.

# 492
От Башак "Започваме"

В първия репортаж, които видях помислих, че Къванч има малка опашка отзад 😂 Косата според мен доста е пораснала. Изглежда много свеж и отпочинал. Явно се готви за ролята.

Нези, благодаря 😍

# 493
Щастие на Мерич и Серкан. Страхотни всички ,но отсъствието на Серка ме озадачи днес много.

21 еп.

# 494
Тя сватбата свърши 🤔

Като правя сметка екипа на Yakamoz s245 беше на линия 😂 Къванч, Йозге, Едже и Мерич. И всички след сериала вече са с деца, Едже с две, остава Мерич.😛

Диди, може и Серенай да е била, но да е влязла от друго място. Да бъде засечена на едно място с Алина Бос и Умут Евирген означава директно да се измести фокуса от младоженците.

Обожавам как Къванч и Башак се държат за ръце ❤️

Лека 🤗🤗🤗

Общи условия

Активация на акаунт