Баба Марта мартенички върза, а мама да гушне АПРИЛчето си бърза.

• 14 758
  • 291
  •   1
Отговори
# 105
  • БГ
Filka  лошо за фирмата че не са актуализирали адреса, аз бях в София в магазина им, но не останах очарована, на страницата им изглеждаха по- добре, особено балдахинчетата и завивките стояха супер обикновенни и леглата ми се видяха тесни и с недобро качество,и не си харесах легло,иначе и аз се бях ориентирала към тях преди да ги видя на живо,   повече ме впечатлиха леглата в Пловдив във Вис Виталис, но зависи на какво си се спряла.Пак ви гледах покупките, суперски са Peace

# 106
Добре дошла, Тоди   Hug

Филка, някъде из другите теми (май при мартенките) четох, че той не е специализиран магазин на Дибо, а е просто мебелен магазин, в който има и кошарките на Дибо - дано е вярно Peace. Пък рокличката си я запази за лятото - повече ефект ще има  Wink.

Тая вечер отидохме уж набързо до Комсед за стерилизатор, а накрая си тръгнахме от там освен с него, с две хавлийки (така и не намерих цветни  Confused), термометър за вода, четка и гребен, както и музикална кутия  Mr. Green. След това минахме  и през Била, но по средата много ме заболяха кръста и корема - като при цикъл и набързо се мушнах в колата докато мъжа ми донапазарува  Embarassed.
Имаме вече и памперси + мокри кърпички за родилното. Утре ще снимам всичко и ще го кача в албумчето  Flutter.

Боби_Ко - ми аз от сутринта ти го виждам твойто албумче там  Thinking.
Веселина, от твойто и помен няма  Rolling Eyes

# 107
 Simple Smileда се отчета пред пловдивските мами и др.,които се интересуват-какво научих днес от д-р Минев за "селената"ако си осигурен
нормално раждане-480 лв.-престои 72 часа всеки следващ ден(ако е по желание на пациентката) се плаща 60 лв.
цената включва епед. упойка, епизиптомия Mr. Green(по преценка на екипа),анти-де(ако се налага) и абсолютно вс. останало(без присъствето на съпрузии подобни зяпачи на раждането,избор на лекар) добре е като се влезе в 9-я месец да те следят вс.седмица-(ген.преглед,без записване на час,при когото и да е-дежурен )при тях
каза че бебчо го слагат когато ти пожелаеш в стаята .ако икаш да си почиваш е при тях ,ако искаш да е при теб- ти го носят с леглото!!честите свиждания не били мн.здравословни (това като съвет)за бебе и мама,защото и 2-мата,-те сте с отслабнала имунна система след раждането,по преценка на родителя е,не е забранено
трябва да си носим:чехли,малка и голяма хавлия,тоал.пренадлежности и козметика+
изследвания от последния месец: 1.пълна кръвна картина 2.анален и вагинален секрет 3.кръвна група 4.комбс-т.е. антитела. и направление(обм.карта)
 в родилното се  отива,когато болките(контр...)станат на 5минути,и задулжително веднага ако изтекат водите или получиш кръвоизлив!!!
може и да съм забравила нещо newsm78,пак ще пиша ако се сетя
pepena-купих го от Штъркела,за 12лв. видях го и в др.магазин за около 13лв.-син.в магазина го пробвахме дъли ще влизат шишетата Peace-без проблем,мисля че ще ми върши същата работа и като скъпите.Единственото,което трябва добре да прецениш е  обема на микровелето дали ще е достатъчен за да го събере (габаритите ги измерих 17\17\17см.) ,провери си фурната Simple Smile
kато ви гледам май и аз ще купувам четка+гребен... Embarassed.да не остана по назад от вас(пък и двамата с таткото сме с доста четина на главата,сигурно на нас ще прилича,а newsm78)
спокоина и лека нощ,коремчета

ооо,да и добре дошла  на Tody

Последна редакция: сб, 24 фев 2007, 23:11 от maraya75

# 108
радвам се, че поне албумчето на боби се появи

на мен още ми е гадно за  моето  Cry

# 109
  • Попово
Благодарско Марая  Hug

# 110
Веселинке,вземи ги нащракай на бързо и си направи ново албумче(може и без цени,ние вече горе-долу сме ориентирани)хем ще потренираш за по добри фотографии на бебка,хем и аз ше мога да заспя спокойно,че цял ден те мисля-колко ти е мъчно.Даже и аз го търсих,въпреки че съм доста невежа в системата Embarassed
шегувам се,да не ме вземеш на сериозно Hug
днес бяхме на свадба на една бъдеща мама,но за малко че заемах много място Mr. Greenи беше мн.студено

# 111
Здравейте за превода най добре използвай taste поне така ще е правилно до колкото разбирам става дума за хранителен продукт

# 112
  • София
Ето ме! Май съм единствената вчерашна именничка - признавам си и виртуално да ви почерпя по повода! А ДейзиГ ще черпи с мен догодина!!!!

Отпразнувахме в къщи с баби, дядовци, братя и сестри (поне, който можа от тях дойде) и сега вече съм без сили със корем на камък.... Но пък беше весело! Имам и страхотни подаръци - машина за хляб (за която от доста време чета в готварския), един люлеещ се стол с пожелание да се кърмим с бебка на него Mr. Green, и страхотна възглавница за спане (нещо, което никога не съм ползвала, но сега... не мога без да съм повдигната да спя).
А, и енциклопедията на Риидърс дайджест - страхотия е!!!!! Mr. Green

Четката и гребена на Чико имам - за Ида ползвах четката до около година, после косата стана по-твърдичка и с гребенчето. Дори да няма много коса масажа на главичката е полезен с меката четка. И незнам дали това помогна, но корички по главата не е имала.  Та уместна си е покупката според мен!

tevolere, Дибовските легла и на мен ми изглеждаха странни заради по-широкия кант. В крайна сметка само те имаха искания от мен цвят и се спряхме на тях. А тези меки заоблени кантове ни спестиха няколко травми! Praynig
Но балдахинчетата.... не ми харесват и на мен!

450, това със списъка със снимките ме изкефи!!! Нация техническа!!!! Аз каквото харесам си го купувам, пък после нека си заплюват кое от кой е! Хем аз доволна от подаръците, хем доволна от пазаруването!

Сиси, Лансиноха  е страхотен, няма да съжаляваш! Само ако ти се наложи по-дълго ползване - следващия път купи голямата разфасовка - тя е 50 мл (т.е 5 пъти по-голямо количество) и е на двойна цена.

Пролет, след раждането и аз съсипах доста блузки с коластрата... Тя е с по-различен състав от истинската кърма и доста по-мазна. Но след това с нормалното мляко такива проблеми не съм имала. А ако изтекат водите през нощта - наистина мисля, че ще спаси положението памперс чаршаф. Има ги по санитарните магазини.

# 113
готово направих пак албум.

марая кажи пак от къде си взела пелената с шапката и терличките. нещо беше споменала за кичука и илиянци или аз се бъркам.

# 114
Добро утро  bouquet
Ая то албумчето не ми се появи, а аз си нащраках някои от нещата наново, та затова сега се вижда. Мисля си, че може би нещо е свързано с повечето снимки, които сложих първия път. Сега като снимах по-малко от нещата си стои. По-късно ще пробвам да кача и останалите и ако изчезне отново значи е от това.
Веселина можеш и ти да пробваш, малко е изнервящо отново да се качват, ама нали трябва отсега да се тренираме на търпение, че после.....Hug Ако отново изчезнат, значи има някаква мистерия.
А сега видях, че имаш ново албумче, дано оцелее тоя път, заедно с моето. Joy

# 115
  • БГ
добро утро Hug
maraya75 мерси за инфото  bouquet
veselina и bobi много хубави покупки Peace

Последна редакция: нд, 25 фев 2007, 10:29 от tevolere

# 116
момичета като се родят нашите бебчета моля ви се на правете така

че то това дете са го сложили седнало на няколко дена Shocked

# 117
  • Beyond the Frontiers
Добро утро,
имам снимка на малкия Жорко, за който разправях но не знам как да я кача, помощ.

# 118
трябва да е от интернет. можеш да я сложиш в албума ни и там да я видим или след като я сложиш в албума да копиташ адреса на снимката и да я сложиш в темата като я поставиш между тези символи те са над полето за писане на 2 ред най-отляво

надявам се да си ме разбрала Simple Smile

# 119
Веселина, аз много се чудя като стои в столчето за кола, няма ли пак да е така в седнало положение? Ние купихме на Пег Перего и ми се струва много малък ъгъла,няма ли да му е неудобно, вие как мислите?Може би трябва да се подложи някаква възглавничка под дупето?

Общи условия

Активация на акаунт