Баба Марта мартенички върза, а мама да гушне АПРИЛчето си бърза.

• 14 725
  • 291
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Веси, резулата, който ти излиза е за всички снимки в албума "мамиаприл", в които фигурира твоето име. Ако албума с покупките още съществуваше.... щеше да излезне и той, но го няма Sad
За цените не се тревожи, каквото помниш  Peace

# 91
little^cuttie, Ая, видях го гащеризончето - супер сладко е... честно да си призная и аз бих взела такова Blush
За превода - да знам, че няма избор... та това си е превода, ама трябваше да проверя... Blush
За снимките - сложих и вече сглобеното креватче Peace

# 92
Здравейте и от мен,милички!
 bdbaloniна Хриси! Да си много,много щастлива и обичана! Разбира се да те радва и едно сладко и здраво бебече през април! baloni
Честит Имен Ден и на именици, ако не се лъжа на някоя от мамите бъдещата бебка щеше да се казва Теди, та честито в аванс! Wink baloni
Радвам се, че са ви харесали тарличките от бабата Blush, тя ще е много горда като й кажа Crazy. Сега са включили на бързо плетене, че и братовчед ми очакват бебче и само ходя да консултирам тази или онази прежда.Да са ми живи и здрави! Peace
За козметиката на СебаМед, аз също съм им фен!!! Четири години си миех ръцете само с техните сапуни докато учех в Германия. Цените им са приемливи на тамошния пазар, а качеството е без спор newsm10!сега ще си искам и хонорар за похвалите Обаче аз в Плевен не ги намирам за съжаление newsm12.
Днес си купих кремчето за зърна Лансинох, цена 12,71лв. Мислех, че ще ми е трудно да го намеря,но за късмет-в първата аптека Flutter. Тубичката е като на балсамче за уста,т.е. количеството не е много Simple Smile,но като консистенция е доста твърдо и мазничко.
Като чета за тапата и другите неща се шашнах,че не остана време Crazy. Ей го на март,а дойде ли март ще започнат и бебетата да се появяват и мен малко ме хваща паника #Crazy.....Обаче съм сигурна,че всички ще сме повече от страхотни мами! smile3525
Мислете за бебоците и за себе си и нека има нещо или някого, който да ви топли през студения ден hug! Много топли прегръдки от мен!  Hug

# 93
Може ли да ме добавите? Tody-23г. от София,термин 25.04.2007г-първо,момиченце.

# 94
 newsm59 smile3525  love001
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ХРИСИ!!!Бъди здрава,леко доизносване  и да сте най-щастливите  мама и татко .Само положителни емоции и много поводи за усмивки!
Добре дошла, tody !!!  bouquet

# 95
И аз да се оплача. Създадох си албум с име: album na bobi_ko с моите покупки. Като влязох после го имаше, но сега при втората проверка вече го няма Cry. И на мен ми пише в търсачката, че има намерен албум с такова име , но не знам къде е - как се изместил и къде е отишъл, много странно. Моля помагайте, ако знаете как Hug

# 96
pepena благодаря ти за съвета относно схващането на крака, още довечера ще пробвам да се боцна с нещо остро, може и на други мами да си полезна с този съвет.
 Хораааа този ремонт не свършва, все има и още нещо и още нещо и накрая за бебо пари няма да останат Cry и ще трябва да се доверя на покупките на бабите. А наистина трябват доста нещица за бебо, които ми се искаше аз да си избирам!... Дразня се от това , че цените са толкова надути на бебешките и детските стоки #Cussing out Е все пак готвя списък да ги ориентирам, каквото остане за тях

# 97
  • София
Честит рожден ден на ХРИСИ Да е жива и здрава и винаги щастлива!
А за списъците мойте баби са такива, та не мога да им се доверя. Правя едни списъци и разпределям кой какво да купи за подарък, та дано да стане и вълкът сит и агнето цяло  Laughing
Ама под списъци да не си помислите нещо друго, то направо има магазини, цени и снимки на желаното. Може и да е смешно, но това е положението. Всеки да си харесва от списъка какво да взима, драскаме го от там и готово, а с останалото - таткото.

# 98
  • Чехия
Привет пак от мен,
като чета за наглите продавачи и ми идва на ум какво правим ние...Влизаме гледаме и си говорим с мъжо на чист български и като почне някоя да се прави на отворена, и се усмихваме едно прелестно и на чист чешки и казваме, че за сега не се нуждаем от нейните услуги.

Старчи лелеееее, как си го напълнила това креватче с разни пъстри нещица чудесно..

Сиси прекрасни за изплетените дрешки така са мекички. ...Ох и нашите баби са плели, даже ми казаха че вече имат цял чувал, ама искат да ме изненадат и нищо до сега не си ми снимали да видя. Whistling

Дейзи а от твоите роклички направо съм възхитена, бебка ще същинска принцеса.  Heart Eyes Е имаш малко тукашни стоки ...тези NUK сa Made in Czech  Wink Sunglasses или поне тези тук дето съм гледала все пише че са вътрешно производство.

Момичета слагайте албумчета отново ако се наложи, мисля си дали не са ви били много големи снимките и сайта да не можа да ги подържа или админите да са се намесили.
Моята братовчедка работи към този сайт, ама сега я  няма в Скайпа да я питам, на какво се дължи това, иначе все ще ми каже каква е причината.

Последна редакция: сб, 24 фев 2007, 19:58 от ivalex

# 99
знаех си аз че има нещо гнило. не са ми били големи снимките и като гледам в албума има достатъчно място все още. бях убедена че не съм го изтрила. дано да се намерят, защото доста съм си играла днес даже писах кое от кой магазин съм взела за да може ако на някои му хареса нещо да знае каде да го потърси  Cry .

ivalex много ще съм благодарна на братовчедка ти ако каже каква е причината.

аз тъкмо се канех да разглеждам албумчето на боби и то изчезнало  Shocked точно така изглеждах като го потърсих а го нямаше и си помислих че получавам халюцинация

# 100
  • Чехия
Веси, то и аз ще се радвам, ама тя каквато е щматка може както я задължена да седи пред ПС-то по цели дни и да следи разни неща после в къщи не сяда пред  компа освен ако няма служба , така че може цяла седмица да не я чyя ...да взема да и напише един СМС аз ?  Thinking
Вече и пуснах СМС...ха да видим  сега, кога ще е Офлайн.
Добре дошла, tody Hug Hug как само главоломно растем. Heart Eyes

Последна редакция: сб, 24 фев 2007, 20:24 от ivalex

# 101
Ох и аз се надявам да се намери албумчето, че и аз днес цял ден писах и цените и магазините, ама ако го няма в понеделник ще го пиша наново. Сега може да сложа само няколко снимки в ново албумче, ако не изчезне и то.

# 102
  • Попово
Може ли да ме добавите? Tody-23г. от София,термин 25.04.2007г-първо,момиченце.
Да кажем добре дошла на още една бъдеща мама  Hug
утре и аз ще понаснимам малко нещенца ако не ми мине котка път Wink искам да попитам Марая 75 мисля че беше мамата със стерилизатора за 12 лв от къде е купен?

# 103
  • Пловдив
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА РОЖДЕНИЧКАТА И НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ И ОТ МЕН!!!    Tada
brambar, описаните от теб болки и прерязвания ги имам и аз от 2 седмици (през 2-3 дена), първоначално доста се изплаших, но така и не отидох на преглед, а тя датата за профилактичния наближи - 28.02, та смятам да изчакам дотогава. Дано само не се окаже някакво разкритие ... Praynig
Aya, мъжът ми вчера се прибра в отлично настроение Grinning и, понеже постоянно се оправдавам със "синдрома за гнездене" Mr. Green, коментарът беше, че първо си е помислил, че е хубаво нещо тоя синдром - къщата винаги да е лъсната и всичко да е подредено - ама сега разбирал, че доста скъпо ще му излезе... Joy Но пък на мен проблемът ми е, че в същия магазин видях много сладка рокличка за новородено и чоропогащник към нея ..  и от вчера само те са ми в главата... Crazy

# 104
  • Пловдив
Забравих да се оплача, че магазин на "Дибо" за легълца на посочения в Интернет адрес в Пловдив - бул."Цариградско шосе"94а изобщо не съществува. Мислех си, че кошарата, `дето съм я харесала, ни е в кърпа вързана, а накрая ... се прибрах с наведена глава.   Sad
И - добре дошла на новата мама!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт