Лечение на отит в Турция

• 349
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте,  от февруари месец съм с отит и не мога да го излекувам. Уж е само външен отит и не е сериозен, но не минава, макар че смених 3 антибиотика. Обмислям да отида на консултация в Турция, т.к. в България се влача по лекари от месеци и никой не ми е решил проблема. Някой лекувал ли е отит в Турция и ако да-в коя болница, с коя агенция (знам че  ма агенции, които изпращат българи в Турция на лечение) и изобщо всички подробности, които може да ми дадете. Благодаря много предварително!!

# 1
Чак пък в Турция заради един отит.
Отивате в лаборатория - ушен секрет с антибиограма.
И 10 антибиотика да изпиете, няма да има полза, ако не са подходящите.
Отделно оглеждане на самото ухо от добър УНГ специалист, за да се види възможна друга причина. Допълва се терапията с капки, мехлеми, промиване.
Дори в Турция да отидете, няма да направят нещо по-различно. Пак антибиотик ще ви изпишат.
Но ако сте решили все пак, успех, дано попаднете на добър лекар, че и от там доста повредени се прибраха.

# 2
  • Melmak
За един отит наистина ли до Турция?

Потърсете проф. Спиридон Тодоров. Прекрасен лекар, с много опит. Има кабинет в ж.к Лозенец в София.

# 3
Не е гаранция,че в Турция ще попаднете на добър лекар, ако нямате конкретна препоръка.
Те са по-специализирани в онколечението.
И аз бих препоръчала да пробвате тук. Доц Рангачев от ИСУЛ е чудесен лекар.

# 4
https://isul.eu/clinicse.html?id=12%252F%D0%9A%D0%BB%D0%B8%D0%BD … D1%81%D1%82%D0%B8

Потърсете лекарска помощ във второто общо отделение. От София ли сте? Не отивайте за това е Турция.

# 5
Да, антибиограма, да се види кой е причинителя ( евент. бактерия) и на какво е резистентна и чувствителна. И въобще да се види причината. Може да е нещо друго.

# 6
Чак пък в Турция заради един отит.
Отивате в лаборатория - ушен секрет с антибиограма.
И 10 антибиотика да изпиете, няма да има полза, ако не са подходящите.
Отделно оглеждане на самото ухо от добър УНГ специалист, за да се види възможна друга причина. Допълва се терапията с капки, мехлеми, промиване.
Дори в Турция да отидете, няма да направят нещо по-различно. Пак антибиотик ще ви изпишат.
Но ако сте решили все пак, успех, дано попаднете на добър лекар, че и от там доста повредени се прибраха.

Да, може би сте права, просто много се разочаровах от българските лекари, понеже с месеци се влача по лекари и още не са ме оправили. Вмомента съм при д-р Марков от Пловдив, да видим дали ще ме оправи. Кой може да препоръчате вие?
https://isul.eu/clinicse.html?id=12%252F%D0%9A%D0%BB%D0%B8%D0%BD … D1%81%D1%82%D0%B8

Потърсете лекарска помощ във второто общо отделение. От София ли сте? Не отивайте за това е Турция.

Попринцип съм от малък град и там нямаме специалисти, за това сега се лекувам в Пловдив. Може ли да препоръчате някой от Пловдив,  евентуално и София?

# 7
  • Melmak
В София писах по-нагоре, проф. Тодоров. Има кабинет в ж.к Лозенец.

Общи условия

Активация на акаунт