Мнения за неелитни училища след седми клас в София - Тема 11

• 62 652
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
Това ясно, но дали се формират и двете групи или каквото избере мнозинството от класа?

# 556
  • София
Spensa, хич не ми се вярва при тези ниски балове в 33то да предлагат профил математика или природни науки за 3ти и 4ти профил. А нали търсеше паралелки с такава възможност. Иначе гръцки ми звучи много привлекателно, ама представям си как го учат там.

# 557
  • София
За 33 ЕГ отзивите винаги  са били доста лоши. Не зная дали наистина е толкова зле, нямам познати с деца там.

# 558
  • София
На моя колежка дъщеря й  завършва 33 ЕГ именно с гръцки.Сподели  че лятото успешно  си е общувала на някакъв гръцки остров с местните , че и свалки е имало Wink Не знам доколко  върши работа подобен отзив за нивото на усвояване на езика Simple Smile

# 559
Spensa, хич не ми се вярва при тези ниски балове в 33то да предлагат профил математика или природни науки за 3ти и 4ти профил. А нали търсеше паралелки с такава възможност. Иначе гръцки ми звучи много привлекателно, ама представям си как го учат там.
Уф. Лъже ме, не учи. Ще сме докъдето стигне. Само математика може да възприема без усилие иначе.

# 560
Питах и в темата на СГСАГ, но там няма много активност: Интересува ме къде спортуват децата там, защото прочетах, че нямат салон, а спортът е важен за нас. Също ско ошни отзиви за паралелките Геодезия и Брокер

# 561
  • София
Здравейте!
Търся информация за 54 СУ Иван Рилски в Надежда.  Никъде не намирам мнения за това училище.

# 562
  • София
Ами, училище с две паралелки, с неатрактивно местоположение и не особено популярно - нормално е да няма много мнения. Може и никакви да не откриете.

# 563
  • Сф
Здравейте!
Търся информация за 54 СУ Иван Рилски в Надежда.  Никъде не намирам мнения за това училище.
Питайте в групата на квартала.
https://m.bg-mamma.com/?topic=1760138
Като цяло, те са 2 приличните училища след 7 ми клас - 101 во и 54 то. Повече подробности обаче не мога да ви дам.

# 564
  • София
Може ли да препоръчате хуманитарни паралелки с философия и/или БЕЛ, но без история? Мнения за НФСГ и НТБГ?
Търся мнения и за 105 СУ и по- специално за паралелката с интериорен дизайн с Италянски език, въпреки че е нова. Също 3 СУ - паралелките с графичен дизайн и фотография. Интересува ме дали тези две училища са добра алтернатива, ако не ни стигне бала за двете основни. За 3-то СУ ми сеструва, че бала е много нисък.
Здравейте.
Ние сме първа година в НФСГ.
До скоро бяхме в ремонт и в други сгради. Вече официално сме в сградата на НФСГ.
Училището е хубаво , учителите са изискващи, добри са, не ги жалят. Обаче е с икономическа насоченост и ако няма интерес към това макар и да има ползи в бъдещето смятам, че не е подходящо.
Мисля , че по добър вариант е просто гимназия с някакъв профил и език.
Езика си го учат и там няма компромиси.
За по нататък не знам как ще е. Моето дете е доволно от средата и учителите , но с тази икономика все още няма представа защо и на този етап няма интерес към това. Но пък с времето може да и допадне незнам още. За НТБГ е абсолютно същото.

# 565
  • София
Ами, училище с две паралелки, с неатрактивно местоположение и не особено популярно - нормално е да няма много мнения. Може и никакви да не откриете.
Здравейте!
Питайте в групата на квартала.
https://m.bg-mamma.com/?topic=1760138
Като цяло, те са 2 приличните училища след 7 ми клас - 101 во и 54 то. Повече подробности обаче не мога да ви дам.
Благодаря!
Ще попитам и в предложената тема.

# 566
Здравейте,
Да попитам за 93-то в Гео Милев - четох наличната тема, но ако случайно има родители на деца от по-големите класове или завършващи ще се радвам да споделят мнение за паралелките криминология/национална сигурност.

# 567
Аз издирвам неелитни, ама наистина неелитни училища, не от типа на 18 СУ, 22 СУ и т.н, които тук се смятат за неелитни, при които се утроява БЕЛ за прием. И ако е възможно да предлагат после и профил, в който да има биология.

# 568
Аз издирвам неелитни, ама наистина неелитни училища, не от типа на 18 СУ, 22 СУ и т.н, които тук се смятат за неелитни, при които се утроява БЕЛ за прием. И ако е възможно да предлагат после и профил, в който да има биология.
Имам наблюдения само за 23 СУ. Всяка година засега има трети профил биология. Намира се в Редута, срещу МОЛ Сердика. Сградата и района са хубави. Има нелоши учители и такива, които не харесвам, но това е навсякъде май. Скоро чух от приятелка такива разкази за Испанската гимназия, че явно навсякъде е едно и също.

# 569
Супер, благодаря. Удобно ни е, ще го разгледам.

Общи условия

Активация на акаунт