На море в България на All inclusive 2024 г. - тема 2

• 51 573
  • 720
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Storm76, кой беше хотела, че да го зачеркна и аз?

# 136
  • В.Търново
Тиара Бийч.
За паркинга имаше 1 място и голям късмет, но е пак на завой, не е точно клетка за паркиране.

# 137
Разтегателният фотьойл поне изглежда по-добре от този в Гранд Хотел Поморие Grinning
Скрит текст:
Всъщност там си беше чисто походно легло, ня което ламелите се счупиха с първото посядане на сина ми /който е на 9 години и е с перфектни мерки Grinning не да е пълен/

Ще се опитам да се "поправя" по-късно, затова че не пуснах снимки след нашата почивка там. А ви се оплаках колко амортизирана стая ни се падна този път.

# 138
От както дъщеря ми стана на 7 винаги си търся стая с нормално легло за нея, понеже в повечето случаи аз спя на него Grinning
В момента в хотела в който сме отседнали спалнята е персон и половина, и за.двамата с жена ми ни е тясно (поне на мен) а завивката която са дали определено е за един човек, нищо че пише "голямо двойно легло".

# 139
От както дъщеря ми стана на 7 винаги си търся стая с нормално легло за нея, понеже в повечето случаи аз спя на него Grinning
В момента в хотела в който сме отседнали спалнята е персон и половина, и за.двамата с жена ми ни е тясно (поне на мен) а завивката която са дали определено е за един човек, нищо че пише "голямо двойно легло".
И ОИ-хотелът е?

# 140
Има ли отзиви за Примиер Форт Бийч - Св. Влас?

# 141
  • Beyond the stars
На Златни пясъци освен хотелите от Grifffid веригата, друго да препоръчате all inclusive и подобна категория ? Griffid имат минимум от 5 нощувки за периода. (може да звънна да видя какво мислят за 4, но принципно)
Не е задължително да са Златни, просто посоката ни е север за началото на септември и искам да съчетаем с нещо морско all in.

# 142
На Златни пясъци освен хотелите от Grifffid веригата, друго да препоръчате all inclusive и подобна категория ? Griffid имат минимум от 5 нощувки за периода. (може да звънна да видя какво мислят за 4, но принципно)
Не е задължително да са Златни, просто посоката ни е север за началото на септември и искам да съчетаем с нещо морско all in.
Едва ли е от категорията на Грифид, но може да погледнеш хотел Луна на ЗП  https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-hotel-luna-zlatni-piasaci-20487/ Моя колежка се върна от почивка в него и е доволна като цяло от всичко. Били са в апартамент с две отделни стаи, две бани, с телевизор във всяка от тях, с два големи балкона. Хубава и разнообразна храна и прилични български напитки. Прилично поддържана база. Нямат включени чадъри и шезлонги на плажа, но каза че са си намирали на плетената зона без проблем. Паркингът е платен. Не беше доволна от огромното присъствие на румънесковци, но за Северното Черноморие, а и не само това вече е обичайно.

Последна редакция: ср, 14 авг 2024, 16:18 от Fatalina

# 143
  • Beyond the stars
Благодаря много за препоръката Simple Smile
Доста компромисни отзиви из гугъл.

За Casa Fiore Кранево имам добри отзиви и за Umani, Златни пясъци, но и двете са пълен пансион.
За Ривиера се чудех ама не съм засичала мнения от години за там

# 144
  • София
Ривиера е доста по-ниско ниво от Грифидите.

# 145
А има ли вече някой почивал в новият Griffid NOA? Колебая се дали да резервирам седмица там или да заложа на познатия "Райна дел мар".

# 146

Принципно посещава Албена и като хотел каза, че тук базата е била доста по-добра, но Албена като курорт и спокойствие и харесва повече. Аз не харесвам и двата курорта по ред причини, така че не бих отседнала нито в ЗП, нито в Албена.

# 147
  • Beyond the stars

Принципно посещава Албена и като хотел каза, че тук базата е била доста по-добра, но Албена като курорт и спокойствие и харесва повече. Аз не харесвам и двата курорта по ред причини, така че не бих отседнала нито в ЗП, нито в Албена.

Много харесвам Албена като плаж и спокойствие, но като хотелска база и услуга не отговаря на цената, поне според мен. Впечатленията са ми от 2019та последно.
Миналата година бяхме в Griffid Sentido Marea, ЗП и нямахме забележки, освен паркинг естествено, но това е проблем не само на ЗП.

# 148
  • София
Ние сме в Грифид Сентидо мареа точно срещу Ноа. Ноа ми изглежда доста празен, та в отношение ще е доста спокойно. Другите Грифид хотели се пукат по шевовете. Иначе как е като обслужване не мога да кажа. Изглежда някак набързо завършен обаче. Има си басейни и ресторанти, цветенца, мостче
 но примерно някои странични външни части от Ноа изглеждат не съвсем довършени като се вгледаш в детайлите. От друга страна според мен Грифид са вложили много средства в него, така че сигурно ще се стараят да го разработят. Може би се стараят и в обслужването.

# 149
Ние сме в Грифид Сентидо мареа точно срещу Ноа. Ноа ми изглежда доста празен, та в отношение ще е доста спокойно. Другите Грифид хотели се пукат по шевовете. Иначе как е като обслужване не мога да кажа. Изглежда някак набързо завършен обаче. Има си басейни и ресторанти, цветенца, мостче
 но примерно някои странични външни части от Ноа изглеждат не съвсем довършени като се вгледаш в детайлите. От друга страна според мен Грифид са вложили много средства в него, така че сигурно ще се стараят да го разработят. Може би се стараят и в обслужването.
Той е набързо построен понеже миналата година Юли месец беше още на тухла.. 😅 иначе човекът, който ни возеше до колата ни, също каза, че не е изцяло довършен. Ние като бяхме миналия месец в Сентидо ми се стори, че има доста хора в Ноа-та. Лично аз по-скоро не бих го посетила, защото ми се струва прекалено префърцунен, постоянно качват снимки на някакви странни ястия..😆 Иначе хотела изглежда доста добре и сигурно и нивото е доста високо.

Общи условия

Активация на акаунт