На море в България на All inclusive 2024 г. - тема 2

• 51 623
  • 720
  •   1
Отговори
# 45
Още един положителен коментар за  Топола скайс. Много добра храна, три басейна, аква парк, тенис корт и футболно игрище.
Малко румънците ми идват в повече, но си изкарахме прекрасно.
На ОИ това е голямото предимство, че не мислиш за изхранването.

# 46
  • Beyond the stars
Ние записахме от 17 до 20.09 във Воя за около 1500лв двама възрастни и две деца. Решихме се за там понеже пише, че външните детски басейни се отопляват, дано наистина е така. Много се бях навила да ходим до Турция другата година, даже и мъжа навих, но като гледам как вървят цените яко нагоре може би ще си останем тук. Сега ще пробваме Воя и ако ни хареса може другото лято да предпочетем него вместо да се занимавам с пътуване и т.н./ малката е кошамарна при пътуване/. Мен също много ме напряга да търсим заведение за хапване, пробвали сме и ми е трудно. А пък малката е все гладна и все нещо трябва да меля. Преди 2 години бяхме на свободно и с 2 хладилни чанти на плажа, еми до обяд 3те деца ги изпразваха и почваха да мрънкат да си ходим, че са гладни. Миналата година на ОИ ми беше супер спокойно, ходеха си постоянно да си взимат каквото им се яде и един път не съм чула, че са гладни или жадни и като пари ни излезна същото както и предната година, но моето спокойствие беше безценно.

Voya е един от най-добрите all in, на които сме били, особено по отношение на алкохола - разкошно Мохито с ром Бакарди и листа мента, като цяло вносен алкохол, който се ползваше и за коктейлите.
Има си и минуси , но откъм храна и напитки, ние нямахме забележки.
Той ни е третият претендент за септември.

# 47
Магнолиите до Приморско е хотел, който приятно ме изненада. Не съм голям фен на ОИ, заради тълпите от хора и часовете за хранене, но с дете на 6 години и доста капризно на ядене, се оказа добър избор. Храната е качествена, има разнообразие, всяка вечер барбекю, koeто се хареса на мъжа ми. Макар че хотелът беше пълен, не се усеща лудница, ресторантът е обширен с места в градината и вътре. Още един плюс е, че хотелът има собствен плаж с безплатни чадъри и шезлонги, което ти спестява стрес и разходи. Има анимация само за децата, но ако му се ходи на човек на кръчма, градът е на 2км и има какво да се разнообрази. След седмица отиваме пак, смених Созопол с този хотел, което се случва за първи път.

# 48
Магнолиите до Приморско е хотел, който приятно ме изненада. Не съм голям фен на ОИ, заради тълпите от хора и часовете за хранене, но с дете на 6 години и доста капризно на ядене, се оказа добър избор. Храната е качествена, има разнообразие, всяка вечер барбекю, koeто се хареса на мъжа ми. Макар че хотелът беше пълен, не се усеща лудница, ресторантът е обширен с места в градината и вътре. Още един плюс е, че хотелът има собствен плаж с безплатни чадъри и шезлонги, което ти спестява стрес и разходи. Има анимация само за децата, но ако му се ходи на човек на кръчма, градът е на 2км и има какво да се разнообрази. След седмица отиваме пак, смених Созопол с този хотел, което се случва за първи път.
Би ли споделила дали стаите са реновирани, че последните години оплакванията бяха основно от доста амортизирана база! Анимацията за децата на български ли е?

# 49
Би ли споделила дали стаите са реновирани, че последните години оплакванията бяха основно от доста амортизирана база! Анимацията за децата на български ли е?
Нашата беше реновирана, за другите не знам. За хора с много високи претенции, хотелът е 3*, така че такива малко префърцунени, със сигурност ще намерят някой недостатък. Но според мен беше чисто и съотношението качество/цена е добро. Миналата година бях в Италия на море, 4* и беше много зле, така че нещата са относителни. Анимацията е на бг и на чужд език, все пак половината гости са чужденци, до преди години е бил френски хотелът, но вече е друг мениджмънта.

# 50
  • Beyond the stars
Из групите във фб имаше отрицателни отзиви за тази година, основно поради причина, че французите вече ги няма и качеството е силно надолу.
Нямам лични впечатления, просто споделям прочетеното.

# 51
Из групите във фб имаше отрицателни отзиви за тази година, основно поради причина, че французите вече ги няма и качеството е силно надолу.
Както написах, зависи какво очакваш, не е Reina del Mar в Обзор със сигурност, но на моето семейство ни допадна, както и на доста хора там. Даже още по-добре, че някои не са били доволни, да има места, защото ако нивото тази година е паднало, преди е било наистина отлично. Французи имаше, но няколко семейства само.

# 52
Ако не се лъжа сега е под шапката на Албена АД, а за там си имам особено мнение, но може пък тук да са се постарали. Хубаво е, че има актуален отзив за този хотел, че в старите теми за море имаше питания за него.

# 53
  • В.Търново
Точно оня ден четох отрицателен отзив за  Магнолиите, но във фейса. Определено хората са с различни критерии и разбирания.
https://www.facebook.com/share/p/aeXj3JgLnxeBokmx/
Аз й вярвам на жената, тъй като това не е първия отрицателен коментар за там.

# 54
  • There I was on a July morning
Аз съм почивала в Магнолиите преди няколко години и беше супер - базата, храната и плажът. Само пустите комари ме направиха на решето. Веднъж седнахме да  вечеряме навън, хем се бяхме напръскали, но ни обгърна един рояк и се прибрахме набързо в хотела, докато не се освободи вътрешна маса в ресторанта.
Тази година мой колега беше на ММЦ и информацията е, че пак е пълно с комари. Май нищо не правят по въпроса.

# 55
  • Русе
Не знаех, че вече ги няма французите. Ние тази година пропускаме Магнолиите за първа от 4 поредни години и не съжелявам изобщо. До 2022 г. когато още бяха французите от Lookea нещата бяха супер с единствена забележка за миризмата в стаите на мухъл и комарите. Миналата година бяхя дъщерна фирма на Lookea - Marmara и още с настаняването си личеше, че нещата няма да са както предните години. Съседния Форест бийч и вилите към него и Магнолиите са на Албена АД, които от години не влагат пари за реновация на хотелите си в Албена пък камо ли в тези на ММЦ-то. Ние сме с клубни карти на Албена и за да успеем да се уредим в пик сезон резервирахме още по Коледа , защото после беше абсурд, а тази година места има и в момента, което е показателно. Тази година за първи път чадърите и шезлонгите са включени в цената и има анимация на български език до миналата включително беше само на френски.

# 56
Магнолиите изглежда много добре ама имат много тъп сайт.
Звънях ма един номер, дават ми втори на който да пратя имаейла си по вайбър за да ми пратят оферта.
И много постно от към снимки

# 57
  • Варна
Ако трябва да избирате между Воя и Парадайз бийч за началото на септември, кой ще спечели? Били сме във Воя и знаем какво е, Парадайз обаче даде по-добра оферта и настана драма... Simple Smile

# 58
  • на село
ОИ ходим в Турция където знам, че получавам всичко от- до, вкл и паркинг.
В Бг резервираме 3 нощувки пак ОИ и цената е същата като в Турция, само където плажът на Белведере не е близо и не знам какво да очаквам, но ще го преживеем, после ще пиша Grinning

# 59
  • София
Доколкото съм гледала оферти в Турция вече е доста по-скъпо, чак се изненадвам да е по-евтино от тук.

Общи условия

Активация на акаунт