На море в България на All inclusive 2024 г. - тема 2

• 51 556
  • 720
  •   1
Отговори
# 60
  • на село
И двете резервации са ми ранни, за Турция 8 нощувки двама възрастни, края на юни- 2800, Кущур клуб Кушадасъ.
В Бг- Белведере, Приморско, 3 нощувки, 2 ма възрастни+ дете на 5г- 1050 лв.
Само пътните са ми повече в Турция.

Но пък ми се ходи и на нашето море, та на едното пълен релакс, на другото с внука, по- малко дни, но емоции на макс Joy

# 61
  • There I was on a July morning
НелиСа, с какво пътувате до Кушадасъ? Аз ходих веднъж с автобус и пътят ми се видя безкраен.

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 23:21 от Скубиду

# 62
  • на село
С кола, ама ние свикнахме, доста години пътуваме.
Живеем на 30км от границата-  Кап.Андреево и пътя ни е към 700км.

# 63
  • В.Търново
ОИ ходим в Турция където знам, че получавам всичко от- до, вкл и паркинг.
В Бг резервираме 3 нощувки пак ОИ и цената е същата като в Турция, само където плажът на Белведере не е близо и не знам какво да очаквам, но ще го преживеем, после ще пиша Grinning
В Белведере ресторанта не е като в Турция. Да си знаете.

# 64
  • на село
Да, нямам същите очаквания, дано поне има места по чадърите на плажа и басейна.

# 65
  • В.Търново
https://btvnovinite.bg/bulgaria/dete-e-pregazeno-ot-traktor-na-c … chobox=1722659736

НелиСА, за плажа трудна работа. Те са за всички хотели на Александрия в Приморско. Чадъри те на плажа са малко отдалечени от хотела. За басейна около детския трудно намираме места.

Последна редакция: сб, 03 авг 2024, 18:00 от Русалка_1

# 66
И двете резервации са ми ранни, за Турция 8 нощувки двама възрастни, края на юни- 2800, Кущур клуб Кушадасъ.
В Бг- Белведере, Приморско, 3 нощувки, 2 ма възрастни+ дете на 5г- 1050 лв.
Само пътните са ми повече в Турция.

Но пък ми се ходи и на нашето море, та на едното пълен релакс, на другото с внука, по- малко дни, но емоции на макс Joy
Хубаво е да сравняваме цени в един и същ сезон, за да сме коректни. Нека отбежим, че цената ви в Белведере е в топ сезон, а не през юни.

# 67
  • на село
Е, ние още не сме отишли в Белведере, ама щом казвате, от 25.08 сме там.
А за Турция от 20 юни, не е съвсем неактивен сезон.

Русалка, ние ще търсим места предимно покрай пързалките, то и заради тях отиваме, че нашият малчукан е малко екстремен и ще е голямо спускане.

# 68
  • В.Търново
Е, ние още не сме отишли в Белведере, ама щом казвате, от 25.08 сме там.
А за Турция от 20 юни, не е съвсем неактивен сезон.

Русалка, ние ще търсим места предимно покрай пързалките, то и заради тях отиваме, че нашият малчукан е малко екстремен и ще е голямо спускане.
Точно там на тоя басейн бързо се заемат местата.

# 69
  • Beyond the stars
Може би зависи от сезона. Днес бяхме около 10:30 в Белведере, за да вземем наследника.
Навсякъде имаше свободни места, в това число покрай пързалките.

# 70
  • В.Търново
На мен ми се струва, че сезона е по-слаб като гледам офертите. Масово има все още отстъпки, дори доста високи за някои хотели. Хотелиери и тук в Арбанаси казват, че е доста надолу сезона, няма туристи.Може би повече хора вече се насочват към чужбина. С всяка година се вдигат цените по нашето море, а качеството е същото или надолу.

# 71
  • Beyond the stars
Извън морето е традиционно по-слабо август. Бяхме в Павел баня, прекрасен хотел, много спокойно в момента.
Гледайки количеството народ миналия уикенд в Созопол, не знам ако е силен, какво ще е .

Между другото - Reina del Mar става целогодишен, което е приятна новина, мисля, че хотелът има какво да предложи и цените ще сa поносими извън сезона.

Последна редакция: пн, 05 авг 2024, 13:00 от Вълшебство

# 72
Страхотна новина за Рейна, благодаря,  Вълшебство.

# 73
Здравейте,
някой посещавал ли е "Dreams Sunny Beach Resort & Spa" тази година ?
Иска ни се да отидем за 2-3 дни, но се чудим, тъй като е доста скъп.

# 74
  • Пловдив
Благодаря за новата тема!

Тази година за пръв път ще сме на ОИ и избрахме Тиара бийч.
Ако ни хареса, ще продължим и следващите години.

Събирам информация за хотели с хубави плажове и ще ми бъде полезно, ако споделите къде ви е харесало. Не държа да има включени в цената чадъри и шезлонзи (ако има- ще е плюс), а просто търся чист и плитък плаж, по възможност без големи вълни. Може хотелът да е на втора линия например - не ми пречи да вървим 100м. Важно ни е да е пясъчен плаж, без камъни. Та, моля споделете ОИ хотели с хубави плажове наблизо Simple Smile
Дестинацията е най-много до Обзор и на юг до Царево. Северното Черноморие не ни интересува.

Общи условия

Активация на акаунт