На море в България на All inclusive 2024 г. - тема 2

• 51 532
  • 720
  •   1
Отговори
# 240
Русалка_1 да имаш храна в аквапарка, но е обособено място където влизаш с часовника от хотела и там имаш от 10 до 17ч напитки, а от 12 до 17ч храна/ в нашия ден имаше нарязани домати, краставици, аисберг с царевица, пилешки хапки, пържени картофи, пилешка пържола от бут на скара, шишчета, и неща за бургер да си сглобиш, сосове на Хайс и сладолед в чашка/. Други храни извън тази зона си ги плащаш, но и това е напълно достатъчно да хапнеш на обяд.
Fatalina ще чакаме да видим как ще го направят и какви ще са цените. Хотелите от HVD веригата съм чувала, че са добри.

# 241
Русалка_1 да имаш храна в аквапарка, но е обособено място където влизаш с часовника от хотела и там имаш от 10 до 17ч напитки, а от 12 до 17ч храна/ в нашия ден имаше нарязани домати, краставици, аисберг с царевица, пилешки хапки, пържени картофи, пилешка пържола от бут на скара, шишчета, и неща за бургер да си сглобиш, сосове на Хайс и сладолед в чашка/. Други храни извън тази зона си ги плащаш, но и това е напълно достатъчно да хапнеш на обяд.
Fatalina ще чакаме да видим как ще го направят и какви ще са цените. Хотелите от HVD веригата съм чувала, че са добри.
Цените вероятно ще са като на Рейна Дел Мар и Мирамар в Обзор, и Бор в Слънчев бряг, дори може и по-високи да са че в Ривиера разполагат с басейни с минерална вода.

# 242
# 243
Във ФБ групата 'с деца на море и планина" някой беше написал отзив за Премиер Форт - Св.Влас иии защо не направих скрийн шот, сега не го намирам, беше описано на 99% с мойте впечатления.

Положително е нашето мение, пак бихме го посетили.

Престоят ни беше за 3 нощувки от 29.08. със закуска, обяд и вечеря

Пристигнахме около 12 ч /настаняването е от 15ч/ сложиха ни гривни и веднага се отправихме да се настаним.
Пиколото е много свестно момче, с кеф да му оставиш бакшиш /всъщност 2-ма ни пренасяха багажа Grinning , не ни позволиха да носим торбичка дори...направо ни беше неудобно с ММ, не сме свикнали така/Та едното момче по пътя разказва всичко за комплекса и наоколо.
На всяко детенце дават подаръче при пристигане /много мил и сладък жест/
Скрит текст:
-плюшено делфинче ключодържател е.

Имахме намерение да попитаме дали може да ни настанят в стая с изглед море срещу доплащане, разбира се, но това не се наложи, такава стая "ни се падна" : )))))))))))))))))))))))))))))))
Скрит текст:
Скрит текст:

В к-кса има магазин на нормални цени.

Времето беше "шарено" въпреки всичко нямаме пропуснат плаж за тези 4 дни.

Първият ден обядвахме на плажа, понеже пакетът стартираше с вечеря и приключваше със закуска.
Безобразно скъпо ни идва на нас на свободна консумация....... 8 лв за вода 1,5 л. и тнт. да не задълбавам
Скрит текст:
На плажа се редуват свободна зона и платена - 10 лв шезлонг, 10 лв чадър. Чисто беше, а морето супер спокойно и с кристална вода. Рибките се виждаха как плуват.
Скрит текст:
Скрит текст:

Всеки ден ни почистваха стаята, сменяха кърпи. Има кърпи и за басейна.

Храната е в изобилие. Но ние явно сме станали доста претенциозни....някой неща не ни допадаха - например 1-вата вечер беше средиземноморска, сьомгата нииикак не ми хареса...сушито ми се стори посредствено. Все пак има достатъчно други и вкусни неща.
Скрит текст:
Пиците също не бяха "моите" и само този "пекар" ме подразни...изпекъл над 10 пици и си ги държи около фурната, а не ги дава напред. Когато благоволи да си сложи на плота, те вече поизстинали..
Скрит текст:
Скрит текст:
Да похваля телешката супа.
Персонала са млади, възпитани, симпатични и трудолюбиви. Не се натрапват, не ти дърпат чинията от ръцете, ако си привършил. Същевременно почистват и носят прибори светкавично.
Първата вечер имаше музикант и певица.
Скрит текст:

Много хубаво впечатление ми направи, че се пуши само около кошчетата /въпреки, че аз пуша...изключително приветствам това решение/

Аниматорите също много сърдечни.

Последната вечер имаше меджик шоу. Heart
Скрит текст:

Отнесох се пак стана много дълго...

Стаята се освобождава до 11 часа, и ходих да попитам дали е заета след нас и има ли възможност да удължим престоя си..до 13 ч ни оставиха безплатно /на нас така ни устройваше/ след 13 трябваше да заплатим,не попитах колко. Само забравиха да споменат, че картата се дезактивира и трябва отново на рецепция да я активират за достъп до стаята /това го установихме в 12 като се качихме за душ и взимане на багажа/

Има достатъчно място за паркиране.

И така : ))

Последна редакция: ср, 04 сеп 2024, 13:29 от boroboro

# 244
Супер, само не разбрах този хотел на ОИ ли работи или е само със закуска и вечеря?

Polina238, относно Barcelo Royal Beach в Слънчев бряг. Вероятно е прекрасен хотел или поне така изглежда, а и отзивите в Гугъл са добри, но първо е ситуиран в най-шумният район на курорта, второ аз като видя хотел, работещ на ОИ, в който не са ми включени чадър и шезлонги на плажа, както и паркинг, директно го подминавам. Цената дори с отстъпките е доста сериозна и като прибавим 30 лв. на ден за чадъри и 25 за паркинг, става още по-висока. 5 *, а не предлага пълният пакет на ОИ услугите. Тези БГ звезди, по-скоро са били на участие там в програмата на хотела и са ги използвали за реклама, а не че там почиват.

Последна редакция: ср, 04 сеп 2024, 13:18 от Fatalina

# 245
И къде е? Кай курорт...

# 246
Допълних....

# 247
Във ФБ групата 'с деца на море и планина" някой беше написал отзив за Премиер Форт - Св.Влас иии защо не направих скрийн шот, сега не го намирам, беше описано на 99% с мойте впечатления.
Радвам се, като прочета за такива хотелиери.
Точно така се прави - със скромно подаръче, с вежливо отношение, с някакъв дори и малък жест към туриста. На такъв хотелиер с кеф да си оставиш парите и да се върнеш пак.

# 248
  • В.Търново
Премиер форт Бийч го гледам във Визит, че не е ол инклузив, а само спане + доплащане по желание за ВВ, НВ или FB, което доста оскъпява. Май отстъпката се смята само за спането, а не за изхранването.

# 249
Русалка_1, погледни го от сайта на хотела...Там не си спомянм да е имало опция само спане.

Да ви кажа също че Voya бил на същите собственици/мениджмънт.

Яд ме е,че не отскочих до там да разгледам как е плажа.

storm76, абсолютно е така !

# 250
Премиер форт Бийч го гледам във Визит, че не е ол инклузив, а само спане + доплащане по желание за ВВ, НВ или FB, което доста оскъпява. Май отстъпката се смята само за спането, а не за изхранването.
То всеки е свободен да си преценява колко му се оскъпява и кое му е важно. Лично аз бих преглътнала едно леко оскъпяване за отношение.

# 251
  • В.Търново
Storm, права си.
Този Премиер Форд Бийч ми идва към 500лв горница над Тиарата на ранни.
Сол Несебър Маре ми излиза 800лв над Тиарата на ранни.
Ще видим.... Чакам края на сезона за още отзиви от почиващи. Simple Smile

# 252
Storm, права си.
Този Премиер Форд Бийч ми идва към 500лв горница над Тиарата на ранни.
Сол Несебър Маре ми излиза 800лв над Тиарата на ранни.
Ще видим.... Чакам края на сезона за още отзиви от почиващи. Simple Smile
А аз нещо като от любопитство чакам турците, те пускат ранните и към началото на октомври. Не че съм 100% сигурна че ще отида в Турция. Тия големи ризорти нещо не са ми по вкуса - асоциацията ми е с някакво луксозно затворено пространство, в което си закотвен.

# 253
Русалка_1, погледни го от сайта на хотела...Там не си спомянм да е имало опция само спане.

Да ви кажа също че Voya бил на същите собственици/мениджмънт.

Яд ме е,че не отскочих до там да разгледам как е плажа.

storm76, абсолютно е така !

Плажа не става, по-точно са го съсипали от миналата година. До Воя има два малки плажа, между скалите, много приятни. Сега Воя са взели единия и са наслагали чадъри и шезлонги, буквално един до друг. Ние ходихме веднъж и това беше. Миналата година, като плажа се водеше свободна зона беше по-добре, то почти нямаше и хора.

# 254

Общи условия

Активация на акаунт