На море в България на All inclusive 2024 г. - тема 2

• 51 426
  • 720
  •   1
Отговори
# 345
До сега рових хотели за догодина, гръмна ми главата, но и изискванията ми не са малко BlushBlush

Някой, ако  е ходил или знае може да ми придложи Hug
Търсим, по подразбиране ОИ, с басейн- да има пързалки, не за деца до 3г, но  не и цял аквапарк, шезлонги на плажа към хотела и ако има и паркинг, още по- добре Grinning.
Ето този, но още няма цени за 2025 г.
https://visit.bg/hoteli/sol-luna-bey-mare-rizort-obzor-1527/

# 346
  • В.Търново
Страшни цени, то пък бива... бива... Аман от алчност за печалба.

# 347
+1

# 348
Има и не толкова страшни, но трябва да се направи компромис с нещо - липса на паркинг, чадъри на плажа или друго.
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-bella-vista-sinemorec-24379/
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-suneo-helios-biych-obzor-23478/

# 349
  • В.Търново
Не виждам лошо да се постват сайтове на ТА. Все пак всички търсим най-изгодната почивка, нали? Често сайтовете на хотелите предлагат най-високи цени.
До сега не е било проблем. Идва някой и почва с капризите и претенциите.

Fatalina, в Бела Виста не е добре положението отдавна. А Обзор не ми харесва, бих отишла в Марина Сандс, но ни излиза 4000 лв за 5 дена на ранни. Абсурд!

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 14:30 от Русалка_1

# 350
  • моята мила родна страна
До сега рових хотели за догодина, гръмна ми главата, но и изискванията ми не са малко BlushBlush

Някой, ако  е ходил или знае може да ми придложи Hug
Търсим, по подразбиране ОИ, с басейн- да има пързалки, не за деца до 3г, но  не и цял аквапарк, шезлонги на плажа към хотела и ако има и паркинг, още по- добре Grinning.

Предлагам Еврика в Слънчев бряг, покрива всички тези изисквания. Това лято бяхме там, може би и следващото също ще сме там (и ние сме със същите изисквания), ако не намеря някаква друга алтернатива.

# 351
И аз търся с пързалки, но не държим на шезлонги на плажа, там стоим сутрин за два часа най-много и то повече във водата.

Погледнете Топола Скайс.  Аквапаркът почива в понеделник, с неограничен достъп е за гости на хотела. Има въжена градина и игрища за всякакви спортове. Хотелът обаче не е на плажа.

# 352
  • София
Точно там мислим, от миналата година го гледам, имаме оферта. Не ми харесва обаче, че напитките на аквапарка не са включени в инклузива, доколкото разбирам, а ние там бихме прекарали доста време.

# 353
  • В.Търново
Хотел Котва в Сл. Бряг има нови пързалки, но няма чадъри на плажа. Хотел Лагуна също в Сл. Бряг. Несебър бей или Маре са вариант, но нямат цени все още.

# 354
  • Пловдив
Точно там мислим, от миналата година го гледам, имаме оферта. Не ми харесва обаче, че напитките на аквапарка не са включени в инклузива, доколкото разбирам, а ние там бихме прекарали доста време.

Здравейте! Оферта за хотела от ТА ли получихте или от самия хотел? И аз го следя за ранни.

# 355
  • София
От агенция - Bulgaria Holidays.

# 356

Здравейте! Оферта за хотела от ТА ли получихте или от самия хотел? И аз го следя за ранни.

Аз имам оферта от Съни турс. Вече има цени за 2025г. Не мога да сравня колко е увеличението, защото дъщеря ни ще е навършила 12г.

# 357
Ходилите в Грифид Енканто ,дали хотела предлага халати ?!

# 358

Fatalina, в Бела Виста не е добре положението отдавна. А Обзор не ми харесва, бих отишла в Марина Сандс, но ни излиза 4000 лв за 5 дена на ранни. Абсурд!
[/quote]
Да, доста са вдигнали цените в Марината. Аз още се двоумя дали да резевирам пак за там, но не толкова заради цената(за моят период е с 430 лв. отгоре, но си заслужава всеки лев), а по друга лична причина. Малко хотели ми пасват, че все нещо им куца и трудно ще избера нещо друго.

# 359
Когато резервирате за догодина имайте предвид следната промяна в ддс-то, която влезе в сила от 01.07.2024. Когато агенциите купуват пакетите от хотелите те ги плащат с 9% ддс, но когато ги продават вече са длъжни да начисляват 20% ддс върху маржа на печалбата. Затова задължително проверявайте и цената директно в хотела, ако търсите изгодни почивки за лято 2025г.

Общи условия

Активация на акаунт