На море в България на All inclusive 2024 г. - тема 2

• 52 547
  • 720
  •   1
Отговори
# 405
  • Русе
Някой с отзиви от тази година за Гранд хотел Свети влас?

# 406
  • на село
А аз издирвам отзиви за Терма еко вилидж в Кранево,
че в гугъл са на двата полюса.
Някой да е ходил скоро там?

# 407
А аз издирвам отзиви за Терма еко вилидж в Кранево,
че в гугъл са на двата полюса.
Някой да е ходил скоро там?
Аз съм посещавала многократно Терма палас. Последно бях първата седмица на септември. Това което мога да кажа и за двата хотела е,че най-много място на плажа с чадъри и шезлонги е за Термите(общо е за хотелите им). Има плажен бар за ОИ с напитки. Морето е с плитка дъга част в началото,подходяща за деца.Има шатъл от хотелите до плажа,но Вилидж така или иначе е до плажа. Външния басейн на Вилидж с пързалките и детските площадки са много приятни . Има доста шезлонги и пица бар за ОИ. Аз съм доволна.
Стаите в Терма палас са ОК, предполагам,че няма да са много различни и във Вилидж.

# 408
Някой може ли да ми даде информация за тези "слънчеви тераси" при Несебър Бей и Маре? Какво представляват, колко е наистина до плажа?

Каква е разликата между Маре и Бей? Кой се препоръчва повече?
2 години бяхме на Марина сандс и сега обаче гледаме за нещо друго.

Също се колебаем за Несебър Бей/ Маре или Тиара Бийч?

# 409
  • В.Търново
Излезли са цени за Сол Несебър Палас- дава ми го с 1300 лева повече от Тиара Бийч за същия период. То това си е почти второ море Sad
Рейтингите им в букинг са доста близки и се чудя сега. Ако беше само за нас, сигурно щях да съм резервирала вече за Тиара, но ще дойде и братовчедка ми от САЩ с мъж американец и дете , което не е виждало България. Та затова ми се искаше нещо по-така, но все пак да не е космическа цената.
Нищо друго не измислям с хубав плаж, сносна храна, забавления за деца на 5-7 г., и да се стига лесно от София Simple Smile
В Тиара е хубаво, но нивото на Несебър Палас е много по-добро.

# 410
Току що пристигнах в Гранд хотел Свети Влас.
Разхождайки се по плажа и сравнявайки го с този на Кранево,направо не ми се мисли лятото тук какво се случва с всички хотели и плажуващи. Ивицата тук долу е по-малка от тази която е само за Терма хотелите на Кранево,които обсъждахме.

# 411
Сега пък открих и Мелиа Слънчев бряг -пак има пързалки, включени чадъри на плажа и бар на плажа, плажната зона е голяма, а цената идва малко по-ниска от Сол Несебър Палас.
Някой има ли отзиви и за там ?

# 412
  • София
Здравейте,
с две големи деца сме - 13 и 15 г, ценово добре ни излиза Казабланка в Обзор.
Никога не съм ходила в Обзор обаче, и не мога да си представя колко е далеч хотела от градчето, интересува ме също има ли паркинг и изобщо ако това лято сте били - хареса ли ви?

# 413
  • Русе
Здравейте,
с две големи деца сме - 13 и 15 г, ценово добре ни излиза Казабланка в Обзор.
Никога не съм ходила в Обзор обаче, и не мога да си представя колко е далеч хотела от градчето, интересува ме също има ли паркинг и изобщо ако това лято сте били - хареса ли ви?
https://www.google.com/maps/place/%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB … 8775793,18z/data=!3

Центъра и плажа са много близко, но нямам лични впечатретия. Вижте най-новите отзиви в Гугъл мапс.

# 414
  • В.Търново
Казабланка вече е с поувехтяла база, май и от към храна не е кой знае какво. Не е нивото, което е било преди 10 години.

# 415
Сега пък открих и Мелиа Слънчев бряг -пак има пързалки, включени чадъри на плажа и бар на плажа, плажната зона е голяма, а цената идва малко по-ниска от Сол Несебър Палас.
Някой има ли отзиви и за там ?
Ето отзив за хотела от 2023 г. https://www.bg-mamma.com/?topic=1592507.msg48258845#msg48258845

Grace, Казабланка е в града, а не извън него. Близо е до прекрасен парк с амфитетър, в който лятно време има концерти и представления, до търговска улица и до крайбрежната алея. Част от помещенията в хотела са реновирани. В апартаментите поне преди две деца спяха на разтегателен диван, които хич не беше голям и доста неудобен. Сега ако има реновирани апартаменти и сменени мебели в холната част, може и да става за настаняване на две големи деца, но е добре да си провериш информацията. За твоята конфигурация е по-добре да резервираш 2 студиа, отколкото да се бутате и да не ви е комфортно в апартамент. Имай предвид, че дългогодишният им главен готвач, който беше съдружник в хотела и съпругата му, която беше уникална сладкарка от 2 години не са в Казабланка. Там преди кухнята беше на ниво. Тази промяна очевидно е довела до не особено добри отзиви за храната. Има безплатен паркинг, но дали местата стигат  в активен сезон не мога да кажа. Ето тук има актуални мнения от това лято.
https://visit.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0%D1%8 … %D0%BA%D0%B0/552/

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 17:15 от Fatalina

# 416
Ехх…все ще се намери нещо да ме откаже . Отпада Мелиа заради шума, а и си хо представях на 2 Мин от плажа, не на 10.
В Тиара пък вечерята е на смени …хич не ми се нрави това, дали се спазват стриктно ?

# 417
  • В.Търново
Сега се загледах, махнали в Тиарата двойните стаи изглед море, хитреци....пазят ги за чужденците. За изглед море начисляват допълнителна такса. Тия глупости ги нямаше 2024г. Предлагат на българите изглед море включено в цената само апартамент.

Хотел Арсена също са си променили офертата. Още сутринта забелязах. Вече нямат 30% отстъпка за активен сезон. Излагат се всичките.

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 01:08 от Русалка_1

# 418
  • Sofia
В цял свят стая с гледка море е по-скъпа от стая с изглед градина (басейн и т.н.), нищо странно няма.

# 419
На мен пък ми прави впечатление , че Новотон са пуснали много малко хотели досега. Някои може би пазят за черен петък, но по-вероятно е да не могат да осигурят допълнителни отстъпки, както правят обичайно.

Общи условия

Активация на акаунт