На море в България на All inclusive 2024 г. - тема 2

• 51 392
  • 720
  •   1
Отговори
# 420
  • Beyond the stars
Предимство на Казабланка са също чадърите и шезлонги на плажа. Бяха започнали цялостна реновация, но последно сме посещавали 2022. Винаги сме били доволни като съотношение цена/качество без да е нещо уау нали.
Не мога да дам отзиви за кухнята последните сезони, но като местоположение си е супер. Паркинг има безплатен и доста голям и в топ сезон сме намирали място.

# 421
Резервирах за Топола Скайс за началото на юли, да се надяваме да ни хареса. Сега ще чакам цени за Воя за края на май или началото на юни. Ако някой срещне някъде вече пуснати цени ще съм му благодарна да пише.

Откъде направихте резервация за Топола Скайс? Много любимо наше место, в сайта им все още няма активни оферти за 2025

# 422
Резервирах за Топола Скайс за началото на юли, да се надяваме да ни хареса. Сега ще чакам цени за Воя за края на май или началото на юни. Ако някой срещне някъде вече пуснати цени ще съм му благодарна да пише.

Откъде направихте резервация за Топола Скайс? Много любимо наше место, в сайта им все още няма активни оферти за 2025
Lemony, ето на този сайт има цени. https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-kompleks-topola-sk … ys-balchik-19773/

Русалка_1, някои хотели само до вчера 31.10.2024 г. бяха с по-големи отстъпки. Вероятно и Арсена е бил така. Аз също гледах до вчера да се класирам за Биляна бийч - Несебър(хотелът е само за възрастни 16+), където също до 31.10.24 г. отстъпката беше по-голяма и направих резервация за второ море през септември. Цените му са по-ниски от на Арсена. За първото море още си чакам цените за Серенити бей, които ще бъдат обявени или в края на декември или началото на януари.

# 423
  • В.Търново
В цял свят стая с гледка море е по-скъпа от стая с изглед градина (басейн и т.н.), нищо странно няма.
Не ме разбра. То и миналото лято беше по-скъпо, но сега са го сложили доплащането гледка море в допълнителна графа.
Още на сутринта на 31 октомври бяха коригирани цените и отстъпките.

# 424
Lemony_ вече са ти отговорили през кой сайт резервирах, но ще съм ти благодарна да споделиш мнението си за хотела. Надявам се началото на юли да не е много претъпкано ама все пак започва активния сезон.

# 425
  • В.Търново
За Тиарата не се притеснявайте, че вечерята е на смени. Слизахме, когато ни е удобно. Никой не следи.

# 426
В момента съм в Грифид Енканто, който може да си го позволи в сезон хотела е на ниво, обслужване, храна,плаж без забележки.

# 427
Последно вече ( хаха, докато някой тук не ме откаже Simple Smile се насочвам към Дриймс съни бийч , но чакам оферти от черен петък. Много добре ми изглежда и не е съвсем в лудницата на Слънчев бряг, а по пътя за Св. Влас. Има пързалки , чадъри и шезлонги на плажа, паркови пространства, на ‘хартия’ и снимки  е супер Simple Smile Само плажът не бил супер близо, явно нещо се заобикаля, защото изглежда да е на първа линия, но мога да го преглътна това.
Доверявам се на групата тук и във фб, защото досега не са ме подвели.

# 428
  • София
И ние гледаме Дриймс за юли, изглежда чудесно, малко скъпичко, но си заслужава май.

# 429
patenceto, вече има цени за Воя бийч - Св. Влас. Ето ги, но мнооого са си повЕрвали! https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-voya-beach-resort-sveti-vlas-25551/

Polikseni, може да разгледаш хотел Тарсис в Слънчев бряг. Той се намира далеч от южният плаж на курорта, но до там има безплатен шатъл. Има и аквапарк.
Не виждам още цени, но може да изпратиш запитване в хотела. На първа страница на темата има отзиви от това лято.
https://hoteltarsis.com/all-inclusive/

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 17:07 от Fatalina

# 430
Fatalina благодаря, уж гледам постоянно ама явно сега са излезнали. В сравнение с цените от миналата година не виждам повишението да е много голямо, всички хотели са качили цените за следващата година и мисля, че е нормално и те да качат. Ако задържат и качеството ще е добре. Днес гледах Wave за 3 нощувки началото на юни ми даде 1710лв./2 възрастни и 2 деца/, на Воя за същото 1650лв. Имам колебание дали пак да отидем във Воя/макар,че много ни хареса/ или до Wave. Във Висит излиза по-скъпо, сега направих справка със сайта на Воя и ми излезна цена 1540лв.Ще изчакам да видя ако пуснат нещо допълнително на черен петък и ще решавам.

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 18:00 от patenceto_

# 431
  • В.Търново
Коя дата ще е черния петък?

# 432
  • There I was on a July morning
29-ти ноември

# 433
В цял свят стая с гледка море е по-скъпа от стая с изглед градина (басейн и т.н.), нищо странно няма.
Не ме разбра. То и миналото лято беше по-скъпо, но сега са го сложили доплащането гледка море в допълнителна графа.
Още на сутринта на 31 октомври бяха коригирани цените и отстъпките.
Русалка, по-миналата година (сезон 2023г.) беше обявено точно така.
За мен по-дразнещото е ЛИПСАТА на предлагане на двойни стаи море в офертата на Визит. Вариантите са два: или Тиарата не им е дала такива стаи (което го вярвам, защото те по принцип имат интерес да ги продадат на чужди агенции за повече пари) или към стая парк се добавя цената за гледка море и така се калкулира цена на помещение море. През сезон 2023г. точно така ми беше калкулирано - стая гледка парк плюс х човека по цена за гледка море правят двойна море.

# 434
Здравейте, със семейството ми искаме да се възползваме от някоя оферта за ранни записвания за ол инклузив на нашето черноморие и бихме искали съвет от вас, тъй като тази година за първи път бяхме на 2 ол инклузив морета на нашето черноморие и останахме доволни, затова искам да повторим, но тъй като очевидно ни беше за първи път не сме много запознати с хотелите и техните условия. Изчетох целите теми и сме се ориентирали, но все пак предпочитам да видя и вие, какво ще предложите.

Търсим хотел, който да покрива следните изисквания:

- ориентировъчно около 2500лв. за 6 нощувки, за 2-ма възрастни и 2 деца на 2г. и 8г.
- да е на първа линия
- храната да е наистина хубава и качествена

Тази година бяхме на Марина Сандс - хотела и храната ни харесаха доста, единственото е, че ресторанта е малък и няма климатизация и се сваряваш, това го отчитам като минус. Плажът е близо, с басейни и бар, но морето беше ужасно - почти нямаше място без камъни и направо си чупиш краката, отделно, че беше много бурно, и заради това няма да повторим, поне не и тази година.

Втория път бяхме на Sunrise All Suits - хотелът беше доста далеч (за нас) от плажа, храната в повечето случаи не ставаше, но все имаше да се намери нещо да се хапне. Но за тези пари е ОК. Трябваше да пробваме, но не ни устройва, затова и търсим за по-висок бюджет.

Надявам се да стана ясно, какво търсим и да можете да ми препоръчате. Благодаря предварително!

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 09:10 от vlla

Общи условия

Активация на акаунт