На море в България на All inclusive 2024 г. - тема 2

• 51 388
  • 720
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте. Започнахме да разглеждаме ранните записвания и понеже не сме от опитните искам да ви питам вие как бихте сметнали цената. Ние сме 2 възрастни и 2 деца( 6 и 11 години). В таблицата е дадена цени за децата, но в графата за 2 деца до 12г се заплаща 50% от редовно легло, това значи че трябва 2те деца да заплатят по 50%  или само 1 заплаща. Малко съм объркана тъй като при 1 дете е безплатно.

В този случай с този хотел и двете деца заплащат 50%. Ясно го пише. Не знам защо ви подвеждат коментиращите след Вас. Simple Smile
Голямото Ви дете към датата на почивката все още ли ще е на 11г или ще е станало вече на 12г? Ако е второто минава в графа възрастни. Тогава ще заплатите за него 70% от редовното легло, а второто дете, което вече става първо дете ще е безплатно.
Абсолютно никаква логика няма. И на подвеждам никого. Дамата е написала на колко са децата. Предполагам, че може да си сметне ще има ли навършени 11 или 12 детето.

# 391
Очудващо за мен току що ми изпратиха оферта/миналата година ми отговориха след няколко дни/. За двойна стандартна стая в нашата конфигурация 2ма възрастни и 2 деца/ на 6 и 11г/ за периос от 02.07 до 08.07 - 6 нощувки цената е 1901лв, което означава, че смятат само за едното дете 50%, а другото е безплатно.
Моля тези които са били там да ми кажат как е разпределението на хотела, в какви стаи са били и в коя част на комплекса. Ние се колебаем за едноспален апартамент дали си заслужава доплащането или да останем в двойната стая, както сме били досега.

# 392
Очудващо за мен току що ми изпратиха оферта/миналата година ми отговориха след няколко дни/. За двойна стандартна стая в нашата конфигурация 2ма възрастни и 2 деца/ на 6 и 11г/ за периос от 02.07 до 08.07 - 6 нощувки цената е 1901лв, което означава, че смятат само за едното дете 50%, а другото е безплатно.
Моля тези които са били там да ми кажат как е разпределението на хотела, в какви стаи са били и в коя част на комплекса. Ние се колебаем за едноспален апартамент дали си заслужава доплащането или да останем в двойната стая, както сме били досега.
Двойната стая е съвсем достатъчна и широка, поне ние не сме имали проблем с пространството. Първата година, когато бяхме там ни настаниха в двуспален апартамент като комплимент. Там вече големината беше като на стандартен апартамент с една баня. Където и да Ви настанят разстоянията не са големи и не би било неудобство. В сайта на хотела можете да видите ориентировъчни снимки.

# 393
  • София
Ilyana, как стои въпросът с напитките на аквапарка?

# 394
Ilyana, как стои въпросът с напитките на аквапарка?
Не се разрешава внасяне на храни и напитки. На мен са ми правили забележка заради кафе. Не проверяват плажни чанти и т.н., но все пак правилата са, за да се спазват. Simple Smile В понеделник аквапаркът почива, аз правя резервация от вторник, за да хванем всички дни.

# 395
Излезнали са цените на Александрия за Белведере, Рена и Хермес (него не го препоръчвам). Можете да погледнете, в Рена 1 дете до 14 години е безплатно като гледам.

# 396
  • В.Търново
Излезнали са цените на Александрия за Белведере, Рена и Хермес (него не го препоръчвам). Можете да погледнете, в Рена 1 дете до 14 години е безплатно като гледам.
В Солвекс ли да погледнем?
Във Визит ги няма.
Видях ги в сайта на Александрия.
Белведере:
 2720лв за 5 нощувки-3 възрастни двойна стая.
 3224 лв за 5 нощувки-3 възрастни едноспален апартамент.

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 00:39 от Русалка_1

# 397
Рена : 2 възрастни и 2 деца за 5 дни в пик сезон го изчислих докато се разсънвам с кафето към 1760 лева (може и да бъркам) с намалението от 20%. Отдолу при условията пише, че две деца до 14 години са безплатно. Лично съм била в Рена (тогава беше НВ) и много ми хареса, а пързалката е една, но е по-хубава от тези в Белведере.
Незнам защо се залита по хотели 5 звезди - на практика такива в България са много малко.

# 398
  • Sofia
Да, истинските 5* в БГ наистина са малко, а цените са Уау, включително и за посредствените. Не знам за вас, но аз направо се плаша от сумите, които искат за сезон 2025. И, ако това са цени за ранни с отстъпки, не ми се мисли, какви ще са с наближаването на сезона.  Че всичко е скъпо, скъпо е, но някои направо са се оляли. 🙄

# 399
Да, истинските 5* в БГ наистина са малко, а цените са Уау, включително и за посредствените. Не знам за вас, но аз направо се плаша от сумите, които искат за сезон 2025. И, ако това са цени за ранни с отстъпки, не ми се мисли, какви ще са с наближаването на сезона.  Че всичко е скъпо, скъпо е, но някои направо са се оляли. 🙄
Резервирах двама възрастни за 7 дни, пик сезон, 4 звезди за около 2200 с малко по-скъпо помещение, което мисля е поносимо. Лично аз предпочитам 4 пред 5 звезди.

# 400
И аз се включвам със същото търсене. Досега ходихме в Сервнити бей, но на малкия вече му доскучава и мечтае за пързалки. А ние пък за хубав плаж и сносна цена Simple Smile
Така мисията става трудна.
Засега съм се насочила към Дюни, Сол Несебър Палас или Премиер форт бийч, Влас. Само за Форт бийч има цени вече, но там не е ОИ , а ФБ-т.е няма алкохол и междинно хранения.
Някой ходил ли е да сподели впечатления?

Второ море миналата година направихме в Мартинез и никак не беше зле. Сега цената с ранни ми излиза малко над 300 лева, което е Ок. Само че плажът е компромисен, а и пак няма забавления:(

Здравейте,ние миналата година бяхме в Сол Маре Несебър беше хубаво но беше лудница на пързалките и водата в басейните беше студена.Яденето беше хубаво и вечерната програма.Беше пълно на басейните и пързалките

# 401
  • В.Търново
Storm, за Рена ли резервира?
Кучета приемаха ли?

# 402
  • Русе
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-riu-helios-paraday … sveti-vlas-22316/
Гледам този хотел за ранно море. Някой с впечатления от тази година?

# 403
Резервирах за Топола Скайс за началото на юли, да се надяваме да ни хареса. Сега ще чакам цени за Воя за края на май или началото на юни. Ако някой срещне някъде вече пуснати цени ще съм му благодарна да пише.

# 404
Излезли са цени за Сол Несебър Палас- дава ми го с 1300 лева повече от Тиара Бийч за същия период. То това си е почти второ море Sad
Рейтингите им в букинг са доста близки и се чудя сега. Ако беше само за нас, сигурно щях да съм резервирала вече за Тиара, но ще дойде и братовчедка ми от САЩ с мъж американец и дете , което не е виждало България. Та затова ми се искаше нещо по-така, но все пак да не е космическа цената.
Нищо друго не измислям с хубав плаж, сносна храна, забавления за деца на 5-7 г., и да се стига лесно от София Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт