На море в България на All inclusive 2024 г. - тема 2

• 51 399
  • 720
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте,
до сега не съм се включвала, но чета редовно темата и планирам море 2025.
Това лято бяхме в Palms Beach Китен и моя коментар за него би бил положителен. Всичко беше ново и чисто (факт е,че ремонта не е направен много качествено) , басейна беше чист, храната разнообразна ,  не всичко беше вкусно, но зареждаха непрекъснато и следяха, когато нещо свърши. Ние гладни не сме останали, даже си хапвахме доста. Плажа е на няколко крачки. Анимацията за деца просто липсваше. Детския кът беше хубав, но не знам защо беше на втория етаж , аресторанта на първия. Спрямо цената си смятам ,че беше добре и лично ние си изкарахме супер. Лично на мен плаж Атлиман изобщо не ми хареса, толкова много хора, боклуци в пясъка ...., но това си е лично мнение. Самото градче Китен също не ми допадна, пренаселено (Въпреки че бяхме там в началото на юли) и нищо интересно за разглеждане.
За другото лято съм се насочила към Царево и по- конкретно Серенити бей. Прочетох мнения от преди, но питането ми е по скоро знаете ли кога пускат офертите за ранни резервации. Много хотели вече пуснаха такива с добри намаления , а Серенити бей все още не.

# 436
И ние бяхме тази година на Палмс Бийч Китен ,ама този плаж колкото близко да се вижда , всъщност ни се увидя  ,особенно навръщане към хотела -стръмно ,дори ММ и детето /11год/ отказаха изморени и изтощени да катерят баири ,че и с плажните чанти нарамени . Освен това бяхме резервирали и западна стая откъм паркинга и рецепцията и от обед ставаше страшен пек и мор ,за пушачите е доста неприятно  на терасите .Иначе за храната и басейните нямам оплакване .

# 437
Здравейте,
Искам да попитам посещавалите Серенити в Царево - в апартаментите освен спалня какво друго има?
Гледах в сайта на хотела, и пише една спалня и две допълнителни легла. В сайтовете на агенции пише спалня и разтегателен диван.
Понеже сме з възрастни и дете на 9 години, се чудех дали апартамент ще е добре за нас там, тези допълнителни легла (или диван🤷‍♀️) по маломерни ли са или са с нормални размери?

# 438
Много са хубави апартаментите в Серенити бей. Две преходни стаи са-една спалня и хол, където е диванът. Той не е точно разтегателен , а като модулен и става на нещо като спалня пак.  Удобен  е за спане, даже и за възрастен. Освен това, има две санитарни помещения-баня с тоалетна и отделно тоалетна.
И аз чакам цените , макар че нещо че спира да сме трета година там. Но на мъжа ми и едни приятели им е много на сърце и пак напират за там Simple Smile

# 439
  • В.Търново
Здравейте, със семейството ми искаме да се възползваме от някоя оферта за ранни записвания за ол инклузив на нашето черноморие и бихме искали съвет от вас, тъй като тази година за първи път бяхме на 2 ол инклузив морета на нашето черноморие и останахме доволни, затова искам да повторим, но тъй като очевидно ни беше за първи път не сме много запознати с хотелите и техните условия. Изчетох целите теми и сме се ориентирали, но все пак предпочитам да видя и вие, какво ще предложите.

Търсим хотел, който да покрива следните изисквания:

- ориентировъчно около 2500лв. за 6 нощувки, за 2-ма възрастни и 2 деца на 2г. и 8г.
- да е на първа линия
- храната да е наистина хубава и качествена

Тази година бяхме на Марина Сандс - хотела и храната ни харесаха доста, единственото е, че ресторанта е малък и няма климатизация и се сваряваш, това го отчитам като минус. Плажът е близо, с басейни и бар, но морето беше ужасно - почти нямаше място без камъни и направо си чупиш краката, отделно, че беше много бурно, и заради това няма да повторим, поне не и тази година.

Втория път бяхме на Sunrise All Suits - хотелът беше доста далеч (за нас) от плажа, храната в повечето случаи не ставаше, но все имаше да се намери нещо да се хапне. Но за тези пари е ОК. Трябваше да пробваме, но не ни устройва, затова и търсим за по-висок бюджет.

Надявам се да стана ясно, какво търсим и да можете да ми препоръчате. Благодаря предварително!
Аз харесвам Сол Несебър Маре, но може би ще ви е малко над бюджена, заради 6-тата нощувка.Не сме били там, но следях отзивите и са много добри.

# 440
Здравейте,
Искам да попитам посещавалите Серенити в Царево - в апартаментите освен спалня какво друго има?
Гледах в сайта на хотела, и пише една спалня и две допълнителни легла. В сайтовете на агенции пише спалня и разтегателен диван.
Понеже сме з възрастни и дете на 9 години, се чудех дали апартамент ще е добре за нас там, тези допълнителни легла (или диван🤷‍♀️) по маломерни ли са или са с нормални размери?
Както в студиата, така и в апартаментите в холната им част има две напълно нормални по размер легла с големи и комфортни матраци, на които спокойно спи възрастен човек. Имат горна част, която игра ролята на облегалка на диван, която се маха изцяло и си стават обикновени легла. Не са разтегатели и напълно стават за 3+1. Ето така изглеждат.
Скрит текст:
Офертите ги пускат или в края на декември или началото на януари, след като почти са си разпродали пакетите чрез TUI на чужденци и останалите места много бързо се изчерпват, буквално за дни и после спират продажбите за целият сезон.

Vlla, за 2500 евентуално нещо извън топ сезон. Може да разгледаш този, но отново е в Обзор, морето бързо става дълбоко и не е на първа линия.
https://visit.bg/hoteli/hotel-kazablanka-obzor-552/?gad_source=1 … zmeIaApgqEALw_wcB
Марината в лявата си част на плажа е без камъни в морето и не знам защо не сте се ориентирали къде да влизате във водата, но така или иначе за лято 2025 г. цените са яко нагоре, та няма как да влезете в този бюджет. Не съм забелязала да няма климатизация и ресторантът изобщо не е малък. Никога не сме чакали за маса. Освен това залите са с отварящи се огромни прозорци и френски врати, а пък външната част с маси е огромна, с организирани много места за сядане, където човек може да се храни спокойно на открито, например пред пулбара (черните маси и столове) или зад него(червените столове), зависи къде пада сянката на обяд, а на вечеря пред пулбара, зад пулбара до пулбара в ляво(жълтите столове) и до сцената с анимацията.
На първа страница на темата има отзиви за много хотели, като голяма част от тях са на първа линия. Може да разгледате и ако нещо ви допадне, да си проверите дали цените и за кой период ви влизат в бюджета.

Последна редакция: сб, 09 ное 2024, 00:32 от Fatalina

# 441
  • моята мила родна страна
Знаете ли кои хотели пускат на Черен петък по-голям % отстъпка в сравнение с този на ранни записвания?

# 442
Серенити бей си пуснаха офертите миналата година още  през ноември, сега се изненадвам, че ще е толкова късно. И като има по макс-три стаи за период, не можем да се комбинираме с други семейства.

Аз пак да попитам за Дриймс съни бийч ( предишният РИУ хелиос Парадайз) някакви отзиви ? В букинг не са много Ок, а от агенцията доста го хвалят.

# 443
  • Сф
Знаете ли кои хотели пускат на Черен петък по-голям % отстъпка в сравнение с този на ранни записвания?
знам за hvd веригата

# 444
В букинг са почти 9ка.

# 445
знам за hvd веригата
Някой с отзиви за хотела в Златни пясъци.

# 446

Аз пак да попитам за Дриймс съни бийч ( предишният РИУ хелиос Парадайз) някакви отзиви ? В букинг не са много Ок, а от агенцията доста го хвалят.

Плажът отпред е страхотен. Морето е плитко с метри навътре и е много подходящо за деца. Този район на Слънчев бряг е тих и спокоен, не е пренаселен и вечер няма дандания.
Хотелът е огромен обаче и предполагам, че когато е пълен, лудницата е по-голяма.
За ранни записвания Солвекс ми дадоха 3 566,00 лв. за DBL Deluxe Frontal Sea View 2+2 - 7 нощувки в последната седмица на август. Намалението за деца в този хотел е до 13 ненавършени години.
Храненето е на база LUAI, но от алкохола са включени само вино и бира, друг не.

Всички, с които съм обсъждала хотела, много го хвалят и се връщат поредни години. Има много чужденци и дори си имат групи във фейсбук за този хотел.

# 447
  • Русе

Плажът отпред е страхотен. Морето е плитко с метри навътре и е много подходящо за деца. Този район на Слънчев бряг е тих и спокоен, не е пренаселен и вечер няма дандания.
Хотелът е огромен обаче и предполагам, че когато е пълен, лудницата е по-голяма.
За ранни записвания Солвекс ми дадоха 3 566,00 лв. за DBL Deluxe Frontal Sea View 2+2 - 7 нощувки в последната седмица на август. Намалението за деца в този хотел е до 13 ненавършени години.
Храненето е на база LUAI, но от алкохола са включени само вино и бира, друг не.

Всички, с които съм обсъждала хотела, много го хвалят и се връщат поредни години. Има много чужденци и дори си имат групи във фейсбук за този хотел.
Странно за първи път чувам в Ултра ол инклузив да няма включен алкохол освен бира и вино.

# 448

Странно за първи път чувам в Ултра ол инклузив да няма включен алкохол освен бира и вино.

Така беше описано в офертата. Аз не съм резервирала още, но ми направи впечатление и затова го споделям. И за мен е странно.

# 449
Аз сега отворих сайта им и там е посочено "напитки", не споменават само вино и бира. За част от стаите пък дори е посочено "първокачествени напитки", така че се подразбира (поне според мен) вносен алкохол. За някои от баровете пише и "коктейли". Най-добре се обадете и попитайте, после може да кажете тук. Simple Smile

Последна редакция: пн, 11 ное 2024, 15:26 от Ambrosia

Общи условия

Активация на акаунт