На море в България на All inclusive 2024 г. - тема 2

• 52 442
  • 720
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте, ние сме ходили в края на юни и началото на юли в Сол Несебър. Последният път беше през 2023г., за мен басейните са студени, определено по-студени от морската вода, която в този период на лятото все още не е особено топла.
Ние бяхме от 15 август 2024 и пак бяха студени

# 706
Някой с мнения за Wave Resort (конкретно ме интересува дали плажа към хотела е хубав), а и също за Oasis Resort Lozenets дали е добър самия хотел.

# 707
На Уейв плажът е много тесен и типично поморийски - черен пясък. На мен това не ми пречеше и ми е ок, но и двата пъти, в които сме ходили, беше мноооого ветровит - нямам представа дали е от времето или постоянно е така.

# 708
  • Beyond the stars
Плажът на Wave определено не бих категоризирала като хубав, ако е водещо - не бих го избрала.
На Лозенец определено плажът е по-добре, но за хотела отзивите са доста противоречиви, не сме го посещавали и не мога да дам мнение от първо лице.

# 709
Някой с мнения за Wave Resort (конкретно ме интересува дали плажа към хотела е хубав), а и също за Oasis Resort Lozenets дали е добър самия хотел.
Oasis Resort е апартаментен хотел и не работи на база ОИ. Преди години, настанените в него имаха възможност да ползват ОИ в съседния Оазис дел Маре https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-oazis-del-mare-lozenec-20485/  , но дали за сезон 2025 такава услуга се предлага нямам идея. Дел Маре обаче последните години е с много лоши отзиви по отношение на храна и хигиена, така че го имайте предвид.

https://visit.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0%D1%8 … D1%80%D0%B5/2451/

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 15:27 от Fatalina

# 710
Благодаря за коментарите ви!
Зави ми се свят от преглеждане на хотели и мнения в отзивите тези дни.
А бихте ли препоръчали спокоен, тих, чист хотел на първа линия, с ресторант към него и чадъри и шезлонзи на плажа за гостите на хотела. Не държа на аквапарк, басейни и аниматори, защото детето порасна вече. Важно ни е морската вода да е топла също.
Спрях се на Гранд хотел Свети Влас, Ваканционно селище Санта Марина в Созопол.
Грифид Арабела на Златните и
Палас Хотел на Св св Константин и Елена.
Ще съм благодарна за мнения за някой от тези хотели, ако сте били.
Ще приема предложения за други хотели също, които да отговарят за това, което търся, ако ви хрумват случайно такива...

# 711
  • В.Търново
Аз чакам отзиви от хотел Биляна бийч Несебър за този сезон.
Освен  storm76 има ли друг с резервация за този хотел?

# 712
А пък аз търся мнения за Виа Понтика Поморие.

# 713
Аз чакам отзиви от хотел Биляна бийч Несебър за този сезон.
Освен  storm76 има ли друг с резервация за този хотел?

Аз имам резервация за Биляна, но ми е чак за началото на септември, така че не знам дали ще съм ти полезна. Пробваме нещо ново тази година и дано не е тесла.

# 714
  • В.Търново
Ще ми е полезно. Аз за другата година си следя.

# 715
Ще ми е полезно. Аз за другата година си следя.
Живот и здраве да посетя хотела ще дам отзиви.

# 716
Чак сега видях, че има такава тема. Ние вече резервирахме за тази година миналогодишния хотел на Слънчев бряг. Останахме доволни и не съм гледала други. Винаги ходим на инклузив, защото да готвя това за мен не е почивка. Пробвахме няколко години на Гърция, защото ни е много близо, но изобщо никое място не успя да ме впечатли. За да си в хубав поне 4 звезден хотел на инклузив цената е по две на нашето и инклузива е доста по-слаб от нашия. Миналата година в хотела готвеха турски готвачи и храната беше превъзходна. Това е една от причините да повторим хотела. Слънчев бряг е шумно, но на нас с тинейджърите това ни харесва. На тихите места се скъсват да мрънкат, че им е скучно.

# 717
Чак сега видях, че има такава тема. Ние вече резервирахме за тази година миналогодишния хотел на Слънчев бряг. Останахме доволни и не съм гледала други. Винаги ходим на инклузив, защото да готвя това за мен не е почивка. Пробвахме няколко години на Гърция, защото ни е много близо, но изобщо никое място не успя да ме впечатли. За да си в хубав поне 4 звезден хотел на инклузив цената е по две на нашето и инклузива е доста по-слаб от нашия. Миналата година в хотела готвеха турски готвачи и храната беше превъзходна. Това е една от причините да повторим хотела. Слънчев бряг е шумно, но на нас с тинейджърите това ни харесва. На тихите места се скъсват да мрънкат, че им е скучно.
Може ли да споделиш кой е хотелът в СБ и да дадеш отзив за него! Храна, хигиена, паркинг, анамация, разстояние до плажа и коя част точно от него.

# 718
  • В.Търново
Да, и мен ме интересува хотела.

# 719
Да, и мен ме интересува хотела.
Бяхме в хотел Bavaro. Анимацията в хотела е слаба. Хотела е чист и хубав. Храната много изобилна и вкусна. Десертите бяха превъзходни. Басейна не сме ползвали, защото ходим на морето, но има. Пързалки няма. Води се втора линия, ходи се до плажа около 5-7 минути. Паркинга се заплаща. Не е голям и може да се пълни в пика.

Общи условия

Активация на акаунт