Сполучливи имитации на маркови парфюми - 57

• 53 027
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
Минах тази вечер през Рефан и купих няколко парфюма. Взех 314, който е нов, но имат и от стария още, от промоциите 2 за 20 лв. Новата версия е Дивайн на Жан-Пол Готие и е много хубав Purple Heart Пуснали са и Devotion на Долче и Габана, също много добре направен, много по-траен при мен от оригинала и честно казано, и повече ми харесва Hands Plus1
А кой е номера на Devotion? Благодаря.

# 211
  • София
Минах тази вечер през Рефан и купих няколко парфюма....
През кой Рефан? В Мол София ли или във всичките им магазини има разпродажба на неактуални аромати?

# 212
Във магазина във Варна(Делта планет мол), но тук бях чела и за други магазини, че я има промоцията. Номерът на Devotion не ми го записаха, за жалост, но ако се попита на място не може да не кажат, от новите е. Има и ново Либре също, сега се сетих. Тествах и взех доста неща и не на всичко ми писаха номер.

# 213
Заг във Варна има ли? Търсих в нета, но инфото ми се струва много старо.

# 214
Минах тази вечер през Рефан и купих няколко парфюма. Взех 314, който е нов, но имат и от стария още, от промоциите 2 за 20 лв. Новата версия е Дивайн на Жан-Пол Готие и е много хубав Purple Heart Пуснали са и Devotion на Долче и Габана, също много добре направен, много по-траен при мен от оригинала и честно казано, и повече ми харесва Hands Plus1
А кой е номера на Devotion? Благодаря.
Номерът е 010, и аз го пробвах вчера и ми хареса.

# 215
010 Devotion Dolce&Gabbana- налях и аз 10 мл за проба, но много ми хареса , ще допълвам. Парфюма в оригинал не съм пробвала, този ми прилича много на Лира.

# 216
  • Deutschland
Взех си за жегите Бакарата на Тезори. Нека им е зле на околните 😅, без това всяка сутрин мърморят как съм могла  да се напръскам толкова рано.

# 217
Как изглежда флакона? Не съм знаела, че имат имитация на този парфюм

# 218
  • Deutschland
Как изглежда флакона? Не съм знаела, че имат имитация на този парфюм

Имат и душ гел. Банята ухае часове наред
Редактирам. Този е имитацията на Бакара :

Последна редакция: ср, 14 авг 2024, 18:33 от Фрау С

# 219
Благодаря. Само син и сив ми бяха известни. Докарали ли са го?

# 220
  • Deutschland
На аромат е страхотно копие, за трайност ще пиша по-натам.
Докато чакам мъжа ми да си купи чехли, овършах Рефан. Ами 😂

# 221
Заг във Варна има ли? Търсих в нета, но инфото ми се струва много старо.
Да, има, но само наливни парфюми. Магазинчето се намира зад Елитис на Колхозния, ул. Йосиф Стоянов 15.

# 222
Здравейте мили момичета и момчета HugHugHug

Реших да споделя впечатления по последната доставка, направена от Гиза:

UNS 104 - Gris Charnel – BDK Parfums  - масло

Чист, пудрен, свеж и топъл аромат, подходящ за дамската аудитория повече. Аз харесвам унисекс аромати. Усещам лека пикантност, вероятно от кардамона и ветивера. В драй дауна е нежен ирис. Усещам го като приглушен лилав цвят като purple rose по Pantone.  Есента е неговият сезон.

UNS 103 - Aqua Universalis - Maison Francis Kurkdjian – масло

Елегантен, ярък, хрупкав жълт лимон. Много свеж, чист и енергизиращ унисекс аромат за млади хора  Едва се проквадват бели цветя. Напомня ми малко на 724 Maison Francis Kurkdjian, но този е по-цитрусов, а 724 е с повече бели цветя. Перфектен за най-горещите летни дни. Харесва ми …. Ще се носи, но няма да го подновя.

UNS 81 – В683 - Marc_Antoine Barrois – масло

Топъл, гладък, мек, леко гурме, дълбок, ласкав …. Ммм, красота. Унисекс. Съблазнителен и завладяващ сетивата… Виждам го подходящ за не много студена зима и пред пукаща камина с огън …  Има прилика с небезизвестния Ганимед. Но тук има повече пикантност, но обла такава, не ръбата. Мммммного хубав…

D 325 - Beach -  Bobbi Brown – масло

Никакъв плаж, нито сол и пясък не усещам аз тук. Това е един огромен букет от задушаващи бели цветя….не е моя аромат. Ще заминава в размените. Не можах да го изтърпя дори и за минути намазан на ръката си. Измих го веднага…

D 326 - Musc Invisible - Juliette Has A Gun – масло

Тук усещам кремести бели цветя с мускус. Има една чиста нотка, но не е достатъчна да ми хареса аромата като цяло. И този ще заминава в размените. В драй дауна не е лош, но при толкова богат асортимент в парфюмния долап, не мисля, че има смисъл да се търпим взаимно.

D  324 -  Goddess - Burberry for women – масло (този  не съм го поръчвала, но Милка ми го е изпратила като подарък)

Вкусна  гурме ванилия, която не крещи от сладост, благодарение на лавандулата и джинджифила, които прозират на заден план. За мен аромата е от ароматната група на  Idol, Black Opium, Devotion, La Vie Est Belle Lancôm, Mon Guerlain ….Слагам го в отдел „не е лош“, но дотам …

GrinningBlushHug

# 223
  • Варна
Здравейте, поръчах 2 Дженита от Mcgrand, днес ги получих,  Липата страшно много ми хареса, обаче другия Wood and Sage въобще не го усещам, пръсках обилно, мирисах и... нищо. Гледах пирамидата, мислех си, че ще е нещо силно, тежко, а въобще не го усещам, грешката в моя телевизор ли е, моля за отзиви, предварително благодаря!

# 224
  • обл. Шумен
Благодаря. Само син и сив ми бяха известни. Докарали ли са го?
Гледах ароматите им, но не помня дали беше в DM или Лили дрогерия. Имат душ гелове, парфюмчета.

Общи условия

Активация на акаунт