Сполучливи имитации на маркови парфюми - 57

• 53 009
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
  • У Диспансера ...♥♥♥
От Дженито си взех липата, която тук много похвалиха и останах очарована. Досега не бях попадала на парфюм с такъв аромат.
Взех си и Wood & Sage, също на сляпо по пирамидата, мирише ми на свежо, дървесно, хареса ми и той. И двата на сляпо ги взех и не очаквах да ми харесат толкова.

# 196
За момичета от Бургас да кажа, че в ЗАГ имат няколко парфюма на промоции понеже ги спирали. Запомних Голдеа, на Хлое един със странно име, Midnight poison също. Аз си взех 100 мл Le Jardin De Monsieur Li по 15 ст. милилитъра (разкошен е).
Имаше още два, но не им помня имената. Единият беше на Наоми Кембъл

# 197
  • Deutschland
Привет. Някой ще ми обясни ли каква е манията по този парфюм? Имитация дали има?

# 198
  • Бургас
Благодаря. Ще се отбия тези дни да проверя какво е останало Blush
За момичета от Бургас да кажа, че в ЗАГ имат няколко парфюма на промоции понеже ги спирали. Запомних Голдеа, на Хлое един със странно име, Midnight poison също. Аз си взех 100 мл Le Jardin De Monsieur Li по 15 ст. милилитъра (разкошен е).
Имаше още два, но не им помня имената. Единият беше на Наоми Кембъл

# 199
Привет. Някой ще ми обясни ли каква е манията по този парфюм? Имитация дали има?

Да, има имитация - на Гиза:
D323 Ухание Guidance Amouage

Мисля, че няма наличност към момента, защото направих поръчка преди около 2 седмици и Милка не ми го изпрати. (Бях си го купила през пролетта и сега исках да си поръчам още малко). Дано го зареди пак, тъй като много го харесвам. Flowers HibiscusHugHeart Eyes

# 200
Ами от достъпните за Guidance на Amoage има на Shobi гледам, четох хубави коментари за тях, но аз още не съм поръчвала.
Cristalle, благодаря много за линка на Гиза ☺️

Последна редакция: вт, 13 авг 2024, 17:30 от Sansola

# 201
Аз не съм пробвала оригинала на Guidance, но това което имам от Гиза готов спрей честно казано ми е малко странен,очаквах нещо уау след отзивите, обаче за мен е нещо неразбираемо, нещо сладко, бонбонки и толкоз, няма цветя или нещо друго. Не е лош ползвам си го, но очаквах повече от бонбонки.

# 202
А аз обожавам версията на гиза и заредих доволно количество. Не съм пробвала оригинала, но както и да ухае, няма да дам за него 600 лева. Гизата е чудесна. Някой с отзиви за версията на Gris Charnel?

# 203
Минавам да споделя как се стреснах, че любимите ми неща изчезват. Гиза няма вече Галоп, а вариантът на Шоби, както и подобният Кели Калеш не ми харесват толкова, въпреки че си ги изпръсках. Градините на Ерме също вече не се намират нито при Парфен, нито при Заг, колкото и нетрайни да бяха (имам много малко запаси). Купих си два спрея Добро лошо момиче от Гиза от страх, че ще свърши, защото е намалено, а имам чувството, че намалените са намалени, когато ще свършват безвъзвратно. Прегледах на какви цени са оригиналите и няма да го бъде.
Чудя се откъде ще ги диря после, дайте идеи.
Иначе, за морето грабнах летни смокини (Womanity, Gris Charnel, Средиземноморски градини и Fico di Amalfi), както и Berry and Bay Jenny Glow. Второто се оказа много на място, но смокините взеха, че ми омръзнаха.

# 204
Минах тази вечер през Рефан и купих няколко парфюма. Взех 314, който е нов, но имат и от стария още, от промоциите 2 за 20 лв. Новата версия е Дивайн на Жан-Пол Готие и е много хубав Purple Heart Пуснали са и Devotion на Долче и Габана, също много добре направен, много по-траен при мен от оригинала и честно казано, и повече ми харесва Hands Plus1

# 205
  • Deutschland
Някой евентуално от Сандански да ми каже има ли Рефан в града? Благодаря.

# 206
А аз обожавам версията на гиза и заредих доволно количество. Не съм пробвала оригинала, но както и да ухае, няма да дам за него 600 лева. Гизата е чудесна. Някой с отзиви за версията на Gris Charnel?
А може ли наименованието на версията на Гиза наGuidance Amouage  ?

# 207
Ухание е името.

# 208
Guidance Amouage  оригинала сме го тествали един до друг с моя от Гиза-колежка си взе оригинала за 550 лв. Почти нулеви разлики🤣🤣🤣. Тя гледаше доста тъпо , защото много държеше да ми натърти разликите🤣🤣🤣🤣. Хубав е,странен,не е за всеки(като всеки друг Амуаж)...Просто сега е много Хит-ов и се шуми около него. Gris Charnel  е също мн интересен,ужасно ми харесва...А и арабската версия на Gris Montaigne (Evoke for her Ajmal) е жестока-препоръчвам за ценители е😁

# 209
Този се води също арабски вариат на Gris charnel:
https://www.fragrantica.com/perfume/Lattafa-Perfumes/Liam-85097.html

Общи условия

Активация на акаунт