Сполучливи имитации на маркови парфюми - 57

• 53 066
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
И аз  взех същият на Jenny и липата .И 2та ми харесаха . Имам и други на марката , единственият който въобще не ми харесва е Lime and Basil, ужасен е . Остър , мъжки , мирише ми на евтин препарат за под.
И да не се мина взех и на just jack   , еми минах се 🤣🤣
Първо на всички jenny, Jack, срокът на годност е до сега Wink
Jenny са ок , но just jack нещо не ми харесват.
Пачулито е пълна скръб , мисля да го метна в кофата.
Soleil blanc много слабо изпълнение.
Този който имитира velvet orhid поне има някакъв аромат.
Amalfi coast е добре , летен цитрусов имитира  mandarino di amalfi TF.

# 91
Аз пък веднъж точно пръснах извънземното латото....е няма такова главоболие и гадене. Ужас! За мен лично е единствено за големите студове. Аз и тогава единствено съм получавала комплименти за него.
да да зимата беше , просто не уточних

# 92
И аз  взех същият на Jenny и липата .И 2та ми харесаха . Имам и други на марката , единственият който въобще не ми харесва е Lime and Basil, ужасен е . Остър , мъжки , мирише ми на евтин препарат за под.
И да не се мина взех и на just jack   , еми минах се 🤣🤣
Първо на всички jenny, Jack, срокът на годност е до сега Wink
Jenny са ок , но just jack нещо не ми харесват.
Пачулито е пълна скръб , мисля да го метна в кофата.
Soleil blanc много слабо изпълнение.
Този който имитира velvet orhid поне има някакъв аромат.
Amalfi coast е добре , летен цитрусов имитира  mandarino di amalfi TF.
Не мятайте в кофата, метнете към мен!

# 93
  • София
Цитат на: the_demon link=topic=1678432.msg48374837#msg48374837 6date=1722598533
Те хората не правят комплименти и си мълчат,не защото парфюма не се усеща ,а от завист и простотия....От опит казвам....
Или не им харесва парфюмът? Или не им дреме?
Липсва ми човечето, дето се плясва по челото...
Винаги се съобразявам къде отивам и кой ще бъде там, когато избирам кой парфюм да сложа. За мен е въпрос на възпитание. Напълни с индивиди, които смятат, че светът се върти около тях! Има достатъчно време, в което съм сама, и тогава мога и със зарин да се нафъщя, ако ме тегли.
Що се отнася до тежки парфюми в жегата - избиват ми на престояла урина, така, че избягвам😀

Последна редакция: сб, 03 авг 2024, 12:41 от Льоня

# 94
Клозетните ти асоциации може да се дължат на лично твои здравословни проблеми.
П.П. Дълбоко се съмнявам парфюмерите да създават произведенията си с едничката цел всеки сам и само в къщи да си ползва парфюмите.

# 95
Аз също съм за това човек да се съобразява с околните, но според моите представи това означава добро възпитание, умереност в това кога, къде и на кого. Колкото до парфюмите, в някои случаи това е най-малкият проблем, особено на фона на откровената простотия.

# 96
Чудя се дали са направили вече имитация на Miss Dior 2024г.?🙂

Последна редакция: сб, 03 авг 2024, 16:55 от akksy

# 97
Момичета, кой е парфюмът с най-много бели цветя в него според вашите носове?

# 98
Love Tuberose Amouage е доста добър....

# 99
Някой от фирмите реплики имат ли го? Аз съм влюбена в Tuberose de Madras Boucheron, но на него така и не се появи реплика, а и парфюмът е толкова лимитиран, че вече никъде го няма.

# 100
Някой от фирмите реплики имат ли го? Аз съм влюбена в Tuberose de Madras Boucheron, но на него така и не се появи реплика, а и парфюмът е толкова лимитиран, че вече никъде го няма.
Имала съм го от Гиза и съм много доволна. Едно от добрите ми попадения.

# 101
Miss Dior 2024 имат Дивайн. И Elie Saab Le perfume е доста белоцветен, класически женствен парфюм.

# 102
  • Варна
Martinez са добавили доста нови и интересни неща в портфолиото си. Но ще чакам някакви кампанийни промоции, че 23лв ми е неоправдано за имитационна парфюмерия.

# 103
  • BG-DE
По въпроса дали могат да се ползват по-плътни парфюми през летните месеци, аз също съм за, защото се развиват по съвсем различен, прекрасен начин, а пък и те едва ли са създадени само за зимните месеци на хората живеещи в северното полукълбо 😊 Съмнявам се, че обитаващите целогодишно тропическите или екваториални ширини ползват само и единствено свежаци 😊
Точно тези дни открих красотата на JPG La belle Le parfum, който в студените месеци ми мирише на лекарство, а днес на 30 градуса се разви приказно 😊

# 104
  • София
До кога ще бъдат  намалени парфюмите на Рефан? До кога е тази промоция 2 на цената на 1?

Общи условия

Активация на акаунт