Сполучливи имитации на маркови парфюми - 57

• 53 072
  • 736
  •   2
Отговори
# 105
  • София
До кога ще бъдат  намалени парфюмите на Рефан? До кога е тази промоция 2 на цената на 1?
Предполагам до изчерпване. Това са стари аромати, които не се поддържат вече.
Съвсем не се касае за всички.

# 106
Момичета, кой е парфюмът с най-много бели цветя в него според вашите носове?

За мен honor 43 на Гиза е точно това.. Букет от бели цветя 😊

# 107

И за мен е така и щях да го предложа. Обаче в Гиза в момента видях, че е изчерпан.
Освен да следите, според мен пак ще се появи скоро. Наистина е много хубав и траен белоцветен парфюм, който ухае на лукс и чистота.

https://giza-perfumes.eu/cveten/509-parfyum-d315-brilyant-ekskluziv.html

Последна редакция: сб, 03 авг 2024, 22:48 от Cristalle

# 108
Здравейте,
От къде си купувате наливни парафюми на Рефан. Магазина на лъвов моста май са го затворили, има и едни до Мол София. На друго кое място се продават наливни?

# 109
При тези цени на наливната парфюмерия май все по-често се замислям дали да ги купувам

# 110

И за мен е така и щях да го предложа. Обаче в Гиза в момента видях, че е изчерпан.
Освен да следите, според мен пак ще се появи скоро. Наистина е много хубав и траен белоцветен парфюм, който ухае на лукс и чистота.

https://giza-perfumes.eu/cveten/509-parfyum-d315-brilyant-ekskluziv.html
Жалко че не е наличен, според мен е точно в 10ката. Дано го пуснат пак. Други с цветно настроение според мен са също : Карат на Картие, La Tulip byredo. Wild python Mancera.. Тубероза на Амуаж, както писаха момичета тук 😊

# 111

и към него добавям Le Parfum Elie Saab Simple Smile Това са ми два от най-любимите белоцветни. Ако искате вкусна и сладка Тубероза- МАй Уей, Лов Тубероза на Гиза, Линтердит,Парадокс доста има

# 112
Имам здравословен проблем, който ми отне възможността да усещам ароматите. Затова, моля, за препоръки за много силни и трайни парфюми, който биха компенсирали, поне частично, загубата!

# 113
Благодаря ви. Чисто белоцветен, без сладост. Като изпиша в сайта на Гиза "honour" ми излиза D315 Брилянт ексклузив, това ли е?

# 114
  • Sofia
https://makeup.bg/product/825172/
Alhambra Maitre De Blue
Ето този спрягат за клонинг на Bleu de Chanel, но не знам колко е добър. Някой беше питал за него в предишната тема.

Аз днес трябва да си взема Reyna Maison Alhambra. Не се стърпях и го поръчах и аз от Емаг. Да не остана по-назад! Stuck Out Tongue
Ще се радвам да кажеш мнение, аз останах много доволна, пък и за тези пари е перфектен.

Да оставя отзив за Reyna Maison Alhambra. Много ми харесва ароматът, не познавам оригинала, но този е прекрасен - страхотен плодов букет. Аз не мога да различавам много отделните нотки (само, ако рабира се ароматът не е супер натрапчиво открояващ се), но оценявам крайния продукт, това което се е получило като се съберат всички. Та, тази Reyna много ми допадна, защото е различна от всичко, което съм поръчвала напоследък. Не е типичен арабски аромат - по-лек, по-умерен, но в същото време много траен. Много съм доволна. Bowtie

# 115
Благодаря ви. Чисто белоцветен, без сладост. Като изпиша в сайта на Гиза "honour" ми излиза D315 Брилянт ексклузив, това ли е?
Да това е Relieved

# 116
А някой ползвал ли е на Lattafa - Fakhar Femme ( спряган за двойник на Linterdit ) ? Имам Linterdit в оригинал,но за всеки ден искам нещо по-бюджетно 😄 , версията на заг също е много хубава,ако няма доволни от този евентуално нея ще взема отново.

# 117
А някой ползвал ли е на Lattafa - Fakhar Femme ( спряган за двойник на Linterdit ) ? Имам Linterdit в оригинал,но за всеки ден искам нещо по-бюджетно 😄

Здравейте,
Аз го имам, идеална бюджетна алтернатива е на L'interdit. Мисля, че ще останете доволна от аромата.

# 118
А някой ползвал ли е на Lattafa - Fakhar Femme ( спряган за двойник на Linterdit ) ? Имам Linterdit в оригинал,но за всеки ден искам нещо по-бюджетно 😄

Здравейте,
Аз го имам, идеална бюджетна алтернатива е на L'interdit. Мисля, че ще останете доволна от аромата.
+1
Ароматът е прекрасен ,свеж ,нежен и един от любимите ми.
Когато го помирисах се влюбих в него.

# 119
Имам здравословен проблем, който ми отне възможността да усещам ароматите. Затова, моля, за препоръки за много силни и трайни парфюми, който биха компенсирали, поне частично, загубата!
Моят съвет е да се опиташ да си върнеш обонянието. Да изчакаш. Не всяка аносмия е постоянна. Човек помирисва не само с носа си, но и с мозъка си. А мозъка се обучава наново. Не съм лекар, не бих посмяла да ръся умности, но ще споделя собствения си опит. След една такава неприятна болест и аз бях на ръба да си изхвърля колекцията /цялата/. Не знам кое е по - лошо: съвсем да не усещаш аромата или да го усещаш "изкривено". Нито един парфюм не ми миришеше на това, което трябва. Дадох си време, обаче. В този период не насилвах обонянието си. За определено време почти не ползвах парфюми. И нещата си се върнаха от самосебе си. Имам и още една опитност, която ми се случи в началото на тази година - тествах Бакара руж на Заг Зодиак. След 10 минутки спрях да го усещам. Пак се пръснах. И така още няколко пъти през деня....На другия ден не усещах НИЩО. Никакви аромати. НИЩО. Забила си бях рецепторите.
На въпроса ти: не е ясно какво харесваш. Силни и трайни има от всички видове аромати. Нахвърлям произволно: силни и трайни според мен са: Gucci Bloom Gucci, Royal Oud Dello Yemen Tesori d'Oriente, Rare Pearls Avon, Voce Viva Valentino, Olympéa Rabanne, Girl of Now Elie Saab, Kenzo Jungle L'Elephant Kenzo, Versace Pour Femme Dylan Turquoise Versace...

Общи условия

Активация на акаунт