Сполучливи имитации на маркови парфюми - 57

• 53 039
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
  • Deutschland
Ами специален магазин не знам да имат, аз ги виждам навсякъде, където има Рефански парфюми. Ако ги срещна пак, ще снимам.

# 346
Случайно някой да знае дали има добра алтернатива на Louis Vuitton Cactus Garden, ако ви е познат парфюма?
Shobi имат, но не съм я пробвал

# 347
Гиза имат доста нови парфюми, поне 10, но още им оправят опаковките. Казаха, че ще се опитат до края на тази седмица да ги пуснат Simple Smile Изредиха ми ги, но запомних само мъжки Скандал и два на Parfums de Marly, че ще има.

# 348
Гиза имат доста нови парфюми, поне 10, но още им оправят опаковките. Казаха, че ще се опитат до края на тази седмица да ги пуснат Simple Smile Изредиха ми ги, но запомних само мъжки Скандал и два на Parfums de Marly, че ще има.
Ооо, страхотно със сигурност ще има интересни. Ако вземат да пуснат и Valaya ще съм много доволна да я пробвам, че ми стана любима..

# 349
Чудесна новина👍.

# 350
  • Бургас
Момичета, за пореден път се убеждавам, че с това реформулиране на парфюмите няма смисъл да се дават пари за оригиналите. Взех си D&G pour femme intense оригинал, пръснах от него на едната ръка, на другата една отлежала имитация на Bargello 403номер . Оригинала изчезна след 1час, имитацията остана 5+ часа Hushed
По този повод влезнах в сайта на Баргело да си поръчам малко запаси и видях, че имат промоция 2+1 , доста са обрани ароматите, но ако все пак имате фаворити сега е момента Sunglasses

# 351
Ооо, страхотно със сигурност ще има интересни. Ако вземат да пуснат и Valaya ще съм много доволна да я пробвам, че ми стана любима..

Valaya имат на Yodeyma напоследък ми излиза тяхна реклама и аз му се зачудих доста, има много добри отзиви за тях във Фейсбук

# 352

Valaya имат на Yodeyma напоследък ми излиза тяхна реклама и аз му се зачудих доста, има много добри отзиви за тях във Фейсбук
Аз си я взех от misterscent.co.uk и съм очарована от арамота, така че бих я пробвала на други фирми в топ 5ми е в момента 😁😁😁

# 353
Тази седмица ,ще ходя до Стара Загора за да си напълня парфюми от Заг Зодиак. Ще си нося и шишенца.
Можете ли да ми кажете колко са в момента 10 мл. като цена?

# 354
Скоро ходих до Заг и си напълних десетки. Цената им е 3.30 лв.

# 355
  • Sofia
Дивайнската е много добра, но не мога да си намеря мострата, за да ти я дам. Шишенцето знаеш къде замина. За мен много женствен и чувствен аромат с ненатрапващ се мускус

Аз си я взех от misterscent.co.uk и съм очарована от арамота, така че бих я пробвала на други фирми в топ 5ми е в момента 😁😁😁

# 356

Това ще са новите на Гиза.

# 357
Момичета, днес получих като подарък ето този парфюм, който се оказа много траен. Според мене копие на Dior J'adore.
https://perfumesfromdubai.com/product/adorable-de-paris

В сайта гледам, че има много парфюмни аналози на известни марки.

# 358
Момичета, днес получих като подарък ето този парфюм, който се оказа много траен. Според мене копие на Dior J'adore.
https://perfumesfromdubai.com/product/adorable-de-paris
+1
Тези също са много трайни:
https://perfumesfromdubai.com/product/jardin-de-paris
https://perfumesfromdubai.com/product/bad-femme

# 359
Минавам д апохваля Liam Lattafa Perfumes Green Heart
https://www.fragrantica.com/perfume/Lattafa-Perfumes/Liam-85097.html
Днес въпреки топлото време се напръсках с него.Все още се нося в прекрасен,силно излъчващ облак.Наистина е за  по-хладно време, но и днес се държи чудесно:) Топъл,плътен, силен и много уютен.Не мога да кажа,че усещам отчетливо смокинята(ако я има е узряла,не зелена),но я усещам като топла.... плодова нотка.Усещам доста кардамон и ветивер ,а в драйдануна ванилия и тонкабийн:) Много класа има в този аромат.Унисекс с мъжки уклон.Топъл и плодово-подправкоро гурме бих го определила Blush
Трайност при мен цял ден. Презентацията- красота .

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 10:52 от Ре

Общи условия

Активация на акаунт