Сполучливи имитации на маркови парфюми - 57

• 52 998
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
Момичета сила сте 😁 и ще ме разберете. Отчаяно се влюбих в Guerlain  Aqua allegoria bosca vanilla, но не ми се струва правилно да дам толкова пари за парфюм. Срещали ли сте клонинг на този аромат?

# 361
Скоро ходих до Заг и си напълних десетки. Цената им е 3.30 лв.
Много благодаря! 🌹

# 362
  • обл. Шумен
Ето я гръцката фирма, казват се "1000  аромата"

Има ли вече някой, който да е пазарувал от тук?

# 363
Минавам д апохваля Liam Lattafa Perfumes Green Heart
https://www.fragrantica.com/perfume/Lattafa-Perfumes/Liam-85097.html
Днес въпреки топлото време се напръсках с него.Все още се нося в прекрасен,силно излъчващ облак.Наистина е за  по-хладно време, но и днес се държи чудесно:) Топъл,плътен, силен и много уютен.Не мога да кажа,че усещам отчетливо смокинята(ако я има е узряла,не зелена),но я усещам като топла.... плодова нотка.Усещам доста кардамон и ветивер ,а в драйдануна ванилия и тонкабийн:) Много класа има в този аромат.Унисекс с мъжки уклон.Топъл и плодово-подправкоро гурме бих го определила Blush
Трайност при мен цял ден. Презентацията- красота .

Аз съм писала и преди, че най-трайният парфюм, който съм имала е на Lattafa. Сега взехо още един- MuskOud, също е много траен. Купувала съм къде по-скъпи и известни и не могат да докарат такава трайност.

# 364
  • Deutschland
Излизам от спешното и се самонаградих с два аромата на Рефан. Arabians tonka и Mod blush. 30 мл с 30 капки +шише от тях 10 лева. И другият толкова. Ами, изгодни са ми. Нямам търпение да тествам.

# 365
  • София
Излизам от спешното и се самонаградих с два аромата на Рефан. Arabians tonka и Mod blush. 30 мл с 30 капки +шише от тях 10 лева. И другият толкова. Ами, изгодни са ми. Нямам търпение да тествам.

Тествай и сподели за трайност.

# 366
Monadirs
Дивайн имат 50% и съм сложила в кошницата три красавици на Marly като едната е Valaya.. Но се чудя как ще се справя с тези 100мл. 😁😁😁

# 367
  • Sofia
Може да си делнем Марлитата, но ми пиши кои са, че някои май ги бях пробвала. Валаята е много красив, но няма да му дойде ред скоро и съм пас

# 368
  • Sofia
Аз за имитация на Alien пак питам..

Този го спрягат за двойник на Alien.
https://www.fragrantica.com/perfume/Ajmal/Sacrifice-for-Her-15097.html

# 369
  • обл. Шумен
Фрау С, как си?

# 370
  • Deutschland
След алергичен шок добре съм, благодаря много ♥️

# 371
  • BG-DE
Фрау, оправяй се ❤️ още поне два парфюма си заслужава това ❤️

# 372
  • Deutschland
Благодаря. Зареждам се доволно.
Arabians tonka е мега траен, от снощи до момента го усещам на китката, макар че взех и душ. Трудно вече усещам толкова дълго парфюм, но този е истинска бомба.
Не мога да опиша аромата точно. Има опушено, има нещо тип Ерба пура, подправка може би някаква има също, но е страхотен.
Сега за майка ми издирвам нещо тип червилен аромат, с ирис. Ако имате предложение, ще бъда благодарна. Заг, Рефан може би.

# 373
  • Стара Загора
Стана ми интересен този Arabians Tonka. Погледнах пирамидата, и мисля да взема малко за проба.
Фрау, какъв е уклона - мъжки, дамски, унисекс...и дано повече нямаш такива случки и всичко да е ок!

# 374
  • Deutschland
Унисекс е. Показаха ми за 5 секунди списъка и видях, че е в унисекс секцията. Абсолютно си заслужава аромата. Взех наливен, с капки както писах.
Продавачката ми похвали някакъв нов на Бърбъри, но нито номер каза, нито име. Била направо влюбена в него. Изобщо не се сещам Бърбъри имат ли нов аромат.

Общи условия

Активация на акаунт