Сполучливи имитации на маркови парфюми - 57

• 53 006
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Група, открих някаква нова гръцка фирма за аналогови парфюми, даже имат 2 магазина в бг, но за жалост не в София. Цените им са прилични, при все че не са наливни, а капсуловани. Някой случайно да ги е пробвал,че им се чудя, а не искам да рискувам, ако не стават? Давам линк към цените от FB https://www.facebook.com/photo.php?fbid=249108861350849&set=a.10 … =rS40aB7S9Ucbxw6v
Също така, може има ли някъде нормален списък на Гиза кое на какво отговаря? Сайтът им е като лабиринт, а да чета имената и номерата е като харакири 😂🤣. Ще съм много благодарна

Този линк към нищо конкретно не води.
Що се отнася до Гиза, в сайта има Каталог на Олфакторните Съответствия - отваряте и четете!

# 181
  • обл. Шумен
Привет, хубави почивни дни 😊😊😊
. Misterscent.co.uk е пуснал нови 26 аромата
Търсих, но не не видях цена на доставката. 🤔 На теб коло ти излиза и до къде?
Тази гръцка фирма имат списък, но не мога да прикача нищо. Вижте от тук, даден е като снимки.
https://www.facebook.com/photo/?fbid=105851205676616&set=a.101534396108297

Последна редакция: сб, 10 авг 2024, 12:59 от Емилия Петрова 684235

# 182
Привет, хубави почивни дни 😊😊😊
. Misterscent.co.uk е пуснал нови 26 аромата
Търсих, но не не видях цена на доставката. 🤔 На теб коло ти излиза и до къде?
Тази гръцка фирма имат списък, но не мога да прикача нищо. Вижте от тук, даден е като снимки.
https://www.facebook.com/photo/?fbid=105851205676616&set=a.101534396108297
След  30 лири е безплатна до английски адрес и след това ползвам за доставка от Англия до България ГГБГ 5лв на килограм до офиса им. Аз ползвам и опция да ми ги  пратят до офис на Еконт от тях, че не ми се ходи до Младост. Иначе мисля че е 5лири ако е под 30 лири сумата до английски адрес

# 183
Ето я гръцката фирма, казват се "1000  аромата" ,закачвам снимките - списъците и цените им:
Скрит текст:

С това прикачване нищо не се вижда, обаче само така позволява форума ни Angry

# 184
Здравейте,
Възможно ли е след слагане на двойна доза капки на парафюм на Рефан, да не се усеща аромата на парафюма?

Не! Защо да не се усеща? Пак ли някоя продавачка си измисля?
Не купих си парафюм и сложих капките и ми се струва, че не се усеща аромата.

# 185
  • Плевен
Здравейте
Днес ми подариха 2 парфюма от наличните на Рефан. Единия са го запомни ли на кой е имитация, но другия не. Този, за който не са запомни ли е номер 018. Търсих в гугъл, но нищо не открих. Някой може ли да помогне Simple Smile

# 186
  • Deutschland
Здравейте
Днес ми подариха 2 парфюма от наличните на Рефан. Единия са го запомни ли на кой е имитация, но другия не. Този, за който не са запомни ли е номер 018. Търсих в гугъл, но нищо не открих. Някой може ли да помогне Simple Smile

018 – Inspired by Paradoxe Prada

# 187

Също така, може има ли някъде нормален списък на Гиза кое на какво отговаря? Сайтът им е като лабиринт, а да чета имената и номерата е като харакири 😂🤣. Ще съм много благодарна.

Ето от тук можете да го свалите и рязгледате. Намира се най-отдолу на страницата.

https://giza-perfumes.eu/katalog-na-olfaktornite-sotvetstviya/29 … sotvetstviya.html

# 188
Привет на всички!
Изкуших се и въпреки противоречивите отзиви, които ми дадохте, все пак си взех Vanilla Diorama на Заг Зодиак. Започвам с позитивите: много траен, прави добър шлейф и е някак изискан и премерен. Както няколко пъти съм казвала, не съм много по унисекс ароматите, но този е абсолютно приемлив за мен. Чудех се на кой парфюм ми напомня и това е Dolce Vita. Определено я има ретро нотката, но не мисля, че е дразнеща, а по-скоро внася в аромата една приятна зрялост. С две думи: не е младежки парфюм, но не може и да се определи и като парфюм, който не може да се носи от една по-сериозна млада дама или млад мъж. Ами, сега като се замисля, май няма отрицателни страни.
Пропуснах нещо важно: трябва му време след напръскване, за да разкрие красотата си. В началото е малко остър и груб.

# 189
Група, открих някаква нова гръцка фирма за аналогови парфюми, даже имат 2 магазина в бг, но за жалост не в София. Цените им са прилични, при все че не са наливни, а капсуловани. Някой случайно да ги е пробвал,че им се чудя, а не искам да рискувам, ако не стават? Давам линк към цените от FB https://www.facebook.com/photo.php?fbid=249108861350849&set=a.10 … =rS40aB7S9Ucbxw6v
Също така, може има ли някъде нормален списък на Гиза кое на какво отговаря? Сайтът им е като лабиринт, а да чета имената и номерата е като харакири 😂🤣. Ще съм много благодарна

Този линк към нищо конкретно не води.
Що се отнася до Гиза, в сайта има Каталог на Олфакторните Съответствия - отваряте и четете!
Бяхте супер любезна!!!

# 190
  • Бургас
Момичета, в парфимо има намаление на Jenny glow . Тук в темата има почитателки. До сега не съм имала нищо от тях. Вие кой аромат ще препоръчате, за да не правя сляпа покупка. Сега за лятото харесвам акватични, пудрени аромати.

# 191
Дали ще дочакаме магазин Гиза в София?!...

# 192
Дали ще дочакаме магазин Гиза в София?!...
едва ли, вече много пъти се обсъждаше този въпрос и няма май такова намерение, а и честно казано е по удобно така в забързаното ежедневие

# 193
Ето я гръцката фирма, казват се "1000  аромата" ,закачвам снимките - списъците и цените им:
Скрит текст:

С това прикачване нищо не се вижда, обаче само така позволява форума ни Angry
Точно тези са, явно моят линк нещо не е бил правилен. Интересно ми е дали някой ги е ползвал да каже как са и дали са трайни.
Благодаря за усилието ☺️

# 194
  • обл. Шумен
До сега сякаш не сме коментирали тези парфюми.
Хубаво е, че имат толкова голям избор и варианти от 30 мл.

Общи условия

Активация на акаунт