Сполучливи имитации на маркови парфюми - 57

• 53 038
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте! Нахлувам в темата ви с въпрос..
Кои са хубавите имитации на Parfen?
Харесвам в оригинал Si, Idole, Alien, Narciso Rodriguez...и др. Бих се радвала, ако някои от тях са сполучливи в Парфен? Питам конкретно за този сайт, защото повече от 20-30мл не бих взела на първо време за проба Simple Smile
Благодаря!

# 166
Днес попаднах на много интересен унисекс аромат на Maison Kurkdjian Gentle Fluidity Silver.
Много специфичен, леко натрапчив на гора и дърво, с приятна амбра, мускус и ванилия. Първо реших, че е за мен, но после определено си се развива като мъжки аромат, но е много завладяващ. Взех си от Заг  15мл за проба и мисля да видя от Delirium магазин да тествам и оригинала. Сега мъж ми го тества и за лято, есен  и пролет мисля, че е много подходящ.
Жалко, че няма от къде да тествам онзи Ganimed на живо, че не ми се рискува да взимам  30 мл за нещо, дето после ще кисне в шкафа.. Вече имам едни към 6-7 арабски отливки така седят.
На Parfen имам gipsy water, уникален е този аромат, даже повече ми харесва тяхната версия вместо оригинала.
Иначе на Заг имат 15 мл. и за тест са си супер, лично на мен техните, особено нишовите парфюми много ми допадат. Lira им е уникакен, а съм душила и оригинала. Simple Smile

# 167
Някой с мнение за Alhambra Precious Pink и дали има добри сходство с Perfect Marc Jacobs че ми е много любим
https://makeup.bg/product/802964/?gad_source=1&gclid=CjwKCAjw2dG … z5ZxoCA6EQAvD_BwE
И сайта на Makeup как е откъм качество на парфюмите,предвид разликата в цената с повечето сайтове. Не съм поръчвала от там

# 168
Качеството на мейкъп си е нормално, не продават ментета. Друг е въпроса че както много други сайтове, играят здраво с ценовата спекула вече. Понякога един продукт струва 10лв понякога 50...козметика итн, имало е вариация и при парфюмите.
А преди 2-3 години го нямаше това, цените им бяха най-добрите спрямо доста други сайтове.

# 169
  • У Диспансера ...♥♥♥
От мейкъп редовно си взимам Boucheron Quatre, винаги там е най-добрата цена и с безплатна доставка над 50 лв мисля когато пазаруваш. Един от любимите ми аромати е това, а и е траен. Струва почти колкото имитациите ако го намериш на промоция, а те често го пускат. Доста ги завишиха цените на аналоговите парфюми.

# 170
  • БГ
Здравейте,
случайно да знаете да има имитация на La Belle Paradise Garden Jean Paul Gaultier ?
https://www.fragrantica.com/perfume/Jean-Paul-Gaultier/La-Belle- … Garden-88873.html

# 171
  • София
Някой поръчвал ли е от ФБ групата "Доставки от Турция" ?
Изкушавам се за този:

Xerjoff Amabile EDP 100мл-70лв

Имитация със сигурност, но се чудя как са се справили...Thinking

# 172
За оригинала пишат доста кофти коментари, че мирише на изгнило, а за такъв тип менте не бих рискувала 70лв. Може да е някакво чудо и да са направили нещо по-хубаво пък, знае ли човек...

# 173
  • София
[quote author=Emsi696
Refan 310 – Inspired by Goddess
Аз имам този-няма го в списъка на 1-ва страница.
#Emsi696, може ли да ми кажете кой вариант имате 310 номер на Рефан - капсулованото черно шише, или наливен?

Наливен е моя.

# 174
  • София
Така. Най - накрая днес наминах до магазинчето в Красна поляна, за да проверя що за парфюми са тези mall 24. От сайта им си бях набелязала два за купуване, и двата са ненамираеми никъде вече. Но се изненадах много неприятно, като ми казаха, че ги нямат. Можели да ги поръчат, обаче, и ако си дам номера, да ми се обадят като ги доставят. Продавачката беше мила жена, но предвид ситуацията, дълбоко се съмнявам, че ги имат изобщо. Дано да греша. Исках да пробвам някои други, но се оказа, че колбите им са пълни с вода или са просто празни и изветрели и съответно не можах. Не вървели, затова. Общо взето имат налични едни около 50 дамски аромата, стандартните масовки, които се търсят и десетина нишови. Не мога да разбера защо изобщо държат такива, на които не могат да предложат проба от аромата. Това много ме ядоса. Също и поръчката за моите два парфюма, които явно щом "си ги знам", то не ми е нужна проба. Едва ли не трябваше да обещая, че ще ги купя... И последното, което забелязах преди малко, като извадих шишенцето - милилитрите са 30, не 35, както пишеше в магазина. Трябваше да го снимам това листче... Шишето е копие на тези на The Moon. Цената - 15лв. В сайта пише 30 мл. за 17.50 лв. въпросния парфюм. Не знам какъв е тоя маркетинг, но лично аз хич не долюбвам такъв подход. Иначе си взех L`Interdit Rouge. Харесва ми, добре е направен, не мирише на спирт. Издържа интензивно около 3 часа, усещам го още около 2 по - слабо. Ще го оставя до есента да отлежи. Но всичко останало много куца, според мен. Не разбирам правенето на бизнес по този начин, но... ще пия една бира и така, хахаха.

# 175
Днес съм с покупка на Сан Сиро Libre YSL, още не знам какво чувствам, но мирисах няколко други на марката и имам чувството, че или нямам нос и нищо не отбирам, или са всичко друго, но не и добри имитации.

# 176
Привет, хубави почивни дни 😊😊😊
. Misterscent.co.uk е пуснал нови 26 аромата 😁😁😁. Хванаха ми окото много неща, но със сигурност ще  си взема 2 на Frederic Malle.🤗🤗🤗

# 177
Здравейте,
Възможно ли е след слагане на двойна доза капки на парафюм на Рефан, да не се усеща аромата на парафюма?

# 178
Група, открих някаква нова гръцка фирма за аналогови парфюми, даже имат 2 магазина в бг, но за жалост не в София. Цените им са прилични, при все че не са наливни, а капсуловани. Някой случайно да ги е пробвал,че им се чудя, а не искам да рискувам, ако не стават? Давам линк към цените от FB https://www.facebook.com/photo.php?fbid=249108861350849&set=a.10 … =rS40aB7S9Ucbxw6v
Също така, може има ли някъде нормален списък на Гиза кое на какво отговаря? Сайтът им е като лабиринт, а да чета имената и номерата е като харакири 😂🤣. Ще съм много благодарна

Последна редакция: сб, 10 авг 2024, 11:37 от Sansola

# 179
  • Deutschland
Здравейте,
Възможно ли е след слагане на двойна доза капки на парафюм на Рефан, да не се усеща аромата на парафюма?

Не! Защо да не се усеща? Пак ли някоя продавачка си измисля?

Общи условия

Активация на акаунт