Сполучливи имитации на маркови парфюми - 57

• 53 161
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
  • Deutschland
Носи ми се ванилия и си взех този. Спрягат го за близък на

https://www.fragrantica.com/perfume/Joop/Joop-Le-Bain-2419.html

# 151
Ха и парфюми ли имат. Ползвам лосиона за тяло ванилия, няма такава трайност.

# 152
sliver Страстите на Гиза(Gris Charnel BDK) за мен е точно пудрен ирис, не е като молекулата, тя е по-чиста и искряща. Но и този си има страхотен чар - много е топъл, като ароматен чай, зелена смокиня, кремообразност от сандаловото дърво, абсолютен унисекс е, не е прекалено сладък и е много нетипичен, помиришеш ли го веднъж се пристрастяваш и няма как да не го разпознаеш. Малко по-дамски вариант е This is us на Zadig имат го и Гиза, много подобен аромат, но там се усеща доста ванилия, лека алкохолна нотка като от ликьор и доста по-сладък от Gris Charnel.

Последна редакция: ср, 07 авг 2024, 15:57 от morgana999

# 153
  • София
Чудя се някой дали предлага имитация на Guerlain Iris Torrefie? Той е от ексклузивите на Герлен, може би любимият ми аромат изобщо. Усещат се ирис, велур, кардамон, кафе и ванилия.

# 154
  • Deutschland
Ха и парфюми ли имат. Ползвам лосиона за тяло ванилия, няма такава трайност.

Само този е, други не видях.

# 155
  • Варна
И според мен е доста алкохолна тази ванилия. Не знам в Гиза има ли налична Белуга, за мен е най-силната ванилия, много красива при това.
Cuir Beluga наистина е страхотна на Гиза. Но ванилия, която силно бих препоръчал също е YSL Magnificient Gold от Eyfel U15 и в момента е 100мл за 15лв. С леко по-дамски уклон, по-кремава, няма го пощипването, което кожата и кехлибара придават в Cuir Beluga. И е с много прилично представяне при мен в хладно време.
This is US на Гиза също е топ ванилия. Приятелката ми мислила, че е This Is Him и ми подари 10мл масло, а вече имах 6мл разредено. Така че сега имам 50мл парфюм с 16мл масло вътре и е лудница като проекция и трайност, мирише ама мирише ти казвам. Добре че поне и двамата много го харесваме.

# 156
  • Пловдив
На мен пък Vanilla Diorama на Заг много ми харесва. Любимата ми ванилия, не е сладникава, според мен. По принцип рядко повтарям парфюм, но от него гледам да си имам.

# 157
Здравейте, разполагате ли със списък на парфюмите на рефан?

# 158
  • Deutschland
Освен тези на първа страница, вероятно останалите само ЦРУ ги има. Всичко е тайна там. Все пак вижте кипърския им сайт
https://refancyprus.com/

# 159
Преди няколко дни ги измолих списъците, ето тук ги публикувах, разбъркани са, но все пак стават:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1678432.msg48376452#msg48376452

# 160
Здравейте. Търся каталог на парфюми Galleria. И ако някой знае на кого е реплика Glory?

# 161
Току що бях в магазина на Рефан на улица Тунджа в София. Този път отидох там с взето решение: Olympea Legend Paco Rabanne. Само веднъж съм го имала, пак от Рефан и много ми хареса, и сега съм на същото мнение. Не знам защо бях останала с впечатлението, че в него има и кокос, но за мое щастие (не че не харесвам кокос в парфюмите) се оказа, че има много ванилия, плодове и морската сол балансира идеално сладостта, която би се получила, ако тази нотка не присъстваше в композицията. Веднага сравнявам с Coconut Passion на Victoria Secret. Той е силно кокосов, с ванилено присъствие, но е по-свеж и в същото време по-сладък. Определено везните наклоняват в полза но Olympea-та. Може да се каже, че това е една от най-красивите ванилии на които съм попадала.

# 162
  • Deutschland
Наливен ли е? И цените какви са към момента?

# 163
Наливен ли е? И цените какви са към момента?

Наливен е. За 30 мл. с 60 капки 12 лв.

# 164
Здравейте! Може ли да ми посочите дали има имитация, близка до парфюм Calvin Klein Woman.

Общи условия

Активация на акаунт