Сполучливи имитации на маркови парфюми - 57

• 53 054
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
кой сайт има промоция

# 331
  • Deutschland
Разнасям Мод ванила в Рефанска версия. Прекрасен парфюм, усещам ванилия, карамел, ирис. Истински разкош. В момента на китката си го усещам и след баня. Капсулован е, номер 317.
Пробвах и Парадокс, но честно казано не ме впечатли с нищо.

# 332
Случайно някой да знае дали има добра алтернатива на Louis Vuitton Cactus Garden, ако ви е познат парфюма?
А 588 на Заг е супер, за мен тяхната Лира е много добра

# 333
А 588 на Заг е супер, за мен тяхната Лира е много добра
Пробвах я и аз тази Лира, трайна се оказа, но за съжаление правя сравнение с една отдавна спряна Лолита Лемпика /която мъжа ми обожава и с която си приличат доста според Фрагрантика/, но има доста разлики и затова може би не успях да го харесам. Иначе е интересен и хубав аромат.

# 334
Има ли тема за размяна? Сдобих се с Martinez 286 - G (сходен с Ganymede by Marc-Antoine Barrois), не е моят. Пръснато е само веднъж.

# 335
https://www.bg-mamma.com/?topic=1519252
Ето я темата ни за размяна. Hands V

# 336
  • Deutschland
Взех си мини от този мъжки парфюм

https://www.fragrantica.com/perfume/Le-Chameau/Arabia-Explorer-83596.html

Явно наистина носа ми е повреден. Усещам 5 минути аромат и после нищо, ама нищо. Мъжът ми вика, че ухае яко, но моя нос не долавя нищо.

Трупам сега, защото в Дойчланд няма ни Рефан, ни други, а кой знае кога пак ще дойда в България.

# 337
Fleur HYPNOTIQUE на Рефан, капсулован имитация ли е на нещо?

# 338
  • Deutschland
Ами на Фльор наркотик вероятно. Миналата година го ползвах, но на мен лично не ми хареса. Цветен е, напомняше ми на Евтерпа парфюмите от едно време.

Последна редакция: вт, 27 авг 2024, 23:06 от Фрау С

# 339
Взех си мини от този мъжки парфюм

https://www.fragrantica.com/perfume/Le-Chameau/Arabia-Explorer-83596.html

Явно наистина носа ми е повреден. Усещам 5 минути аромат и после нищо, ама нищо. Мъжът ми вика, че ухае яко, но моя нос не долавя нищо.

Трупам сега, защото в Дойчланд няма ни Рефан, ни други, а кой знае кога пак ще дойда в България.

Мъжа ми го има-силен и траен е много....Проблема е в твоя телевизор 🤣

# 340
  • Sofia
Точно Фльор наркотик. Не съм тествала оригинала , но Рефанския е доста безличен, докато този на Мартин Лайън е много интересен и доста пристрастяващ, въпреки че и той не е точно моя.
Ами на Фльор наркотик вероятно. Миналата година го ползвах, но на мен лично не ми хареса. Цветен е, напомняше ми на Евтерпа парфюмите от едно време.

# 341
  • Deutschland
Предполагам че пише за серията им Maison Refan. Те са по-концентрирани и цената им е уау.

# 342
Предполагам че пише за серията им Maison Refan. Те са по-концентрирани и цената им е уау.

Да, точо тази серия. Свекърва ми го спечелила от някаква игра като си купувала цигари и ме пита какъв, а аз не съм запозната с парфюмите на Рефан.

# 343
  • Deutschland
Аз тествах един, който бил имитация на Байредо, по - назад съм писала. Много наситен, но заради силно подправковия аромат не го взех. Нямаше и малки разфасовки.
Сега пазара се е напълнил с някаква вариация на Рефан, наречена Perfumed мисля, едни малки бутилчици. Щях да си взема, ако ми бяха дали списък. Тяхната цена поне ме устройва, за разлика от Заг.

# 344
Аз тествах един, който бил имитация на Байредо, по - назад съм писала. Много наситен, но заради силно подправковия аромат не го взех. Нямаше и малки разфасовки.
Сега пазара се е напълнил с някаква вариация на Рефан, наречена Perfumed мисля, едни малки бутилчици. Щях да си взема, ако ми бяха дали списък. Тяхната цена поне ме устройва, за разлика от Заг.
Къде имат магазин тези Perfumed? Да не са тези гръцките, които се появиха, бях писала за тях. Имат ли сайт?

Общи условия

Активация на акаунт