Сполучливи имитации на маркови парфюми - 57

• 53 087
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Alien само в оригинал, спестете от несполучливи имитации - и най-приятните накрая го докарват просто до сапунена миризма. Нищо общо с финия аромат, който прави този парфюм уникален.

# 316
Алиен в имитация е ужас лично за мен,някои формули просто не могат да се имитират.

# 317
Алиен в имитация е ужас лично за мен,някои формули просто не могат да се имитират.
Аз съм много доволна от този. Няма силата на оригинала, но не е толкова досаден, колкото имитациите, които съм пробвала и много ми харесва.

# 318
  • BG-DE
Съгласна съм, че има парфюми, които много трудно се имитират но Alien на Divain е много добър. Горният Ajmal в началото наистина прилича но в базата доста се различават.

# 319
От Olx ли е това име “discount ltd”?
Здравейте, а някой поръчвал ли е парфюми на Mancera discount ltd. Реплики са, но дали имат трайност и общо с аромата на оригиналната

# 320
  • Пловдив
Някой ползвал ли е Заг 588 - траен ли е, звучи интересен като описание и се чудя дали да го поръчам.

# 321
  • София
Който му се чуди, на такава цена направо си е находка. Заслужава си.
https://parfium.bg/lattafa-fakhar-parfyumna-voda-za-jeni-edp

# 322
И като стана дума за Alien, вижте какво са пуснали: https://makeup.bg/product/848521/ Чакам отзиви за него, но още няма.
Скрит текст:
Аз не познавам оригинала, но съм ползвала имитацията на Заг Зодиак и са ми правили комплименти за него. Откъм технически показатели, имитацията на Заг е 10 от 10 /трайност, шлейф, наситеност/.
Между другото, има още една нова имитация, но в Лили нямаха тестер и мога само да гадая на кого е имитация:
https://shop.lillydrogerie.bg/elode-miss-elode-damska-parfjumna-voda-100ml-542995
Скрит текст:

Ще съм благодарна за отзиви и за него.

# 323
Предложете ми нещо нежно и цветно, което Рефан имат. Hug

# 324
  • BG-DE
Този на La Rive го пробвах преди няколко седмици в dm, не ме впечатли, докарва на Alien но има нещо дразнещо в базата, за щастие не беше траен 😊

# 325
Предложете ми нещо нежно и цветно, което Рефан имат. Hug
Любим на Рефан ми е Ланком - Идол 181 като номер, точно нежен и цветен.

# 326
Здравейте, а някой поръчвал ли е парфюми на Mancera discount ltd. Реплики са, но дали имат трайност и общо с аромата на оригиналната

# 327
Balea имат дезодорант, имитиращ Alien. Казват, че е много сполучлив, но не съм го пробвала. Около 2-3лв струва и наскоро го мернах отново зареден по филиалите, а се води лимитка. Имам от тях и цяла серия за коса, която наподобява Alien. Oriental Magic се води и ароматът на шампоана е доста траен. Зимата ги бяха заредили, но не съм ги мяркала напоследък. Версията на Заг е доста силна и трайна, но си личи, че е имитация.

Скрит текст:
Скрит текст:

# 328
  • Варна

Има доста клипчета в youtube, в които се вижда, колко вече са сполучливи флаконите и кутийките на ментетата и колко отвратителен е ароматът вътре. Цял свят са заляли. Всеки иска престиж на ниска цена според скромния му бюджет.
Ако искам шишенце на марков парфюм, който с гордост да си гледам на рафта, в OLX има много такива празни бутилки от 5 до 20лв.
Ако искам обаче аромат с качество и сходство, то тази тема е за това.
Вариант - оригинална празна бутилка да си напълните с течност от имитационна (не МЕНТЕ) парфюмерия.

# 329

Има доста клипчета в youtube, в които се вижда, колко вече са сполучливи флаконите и кутийките на ментетата и колко отвратителен е ароматът вътре. Цял свят са заляли. Всеки иска престиж на ниска цена според скромния му бюджет.
Ако искам шишенце на марков парфюм, който с гордост да си гледам на рафта, в OLX има много такива празни бутилки от 5 до 20лв.
Ако искам обаче аромат с качество и сходство, то тази тема е за това.
Вариант - оригинална празна бутилка да си напълните с течност от имитационна (не МЕНТЕ) парфюмерия.
[/quote

Благодаря, поръчах си от Венера козметика. Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт