Сполучливи имитации на маркови парфюми - 57

• 53 120
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
А някой да е тествал Vanilla sex на Заг?
Фрау, аз го тествах преди две - три седмици. Със смесени чувства съм. Първоначално усетих безкрайно любимият ми ЦИАНИДЕН бадем. След 3 минутки, обаче, цианидността отслабва.Прокрадва се нещо като какао /?!/ Някаква "бабъл гам-ност". След малко всичко изчезва, обаче.../с уговорката - при мен !!!/ Реално не изчезва, а се залепва като слой козметика за кожата ми. Дъвката и бадема вече ги няма, сега е леко сапунен аромат. Близко до кожата, едва уловимо, нещо леко ванилно, леко сапунено...
Държа едни 15 мл. и ги чакам да видя в друг сезон, а и като постоят няколко месеца в шкафа, дали ще се подобрят нещата. Защото и това се случва често.

# 301
Да имате опит с Pure Eve имитация?.Твърди се, че Kenzo amour e близък до миризмата и търся кой го има, но дотук не намирам.Сансиро са го имали, но липсва в сайта.
https://www.fragrantica.com/perfume/The-Different-Company/Pure-eVe-12344.html

# 302
  • Бургас
А някой да е тествал Vanilla sex на Заг? Нещо ми втръснаха розите, с които съм се заринала.
Солей Блан на Рефан ще го връча на мъжа ми. Нещо не мога да го усетя, нито ми е траен, нито ме впечатли с аромат.

Имам малка опаковка от версията на Заг. Не познавам оригинала, но определено няма рози. Много интересен аромат- 2 пъти съм го тествалa и 2та пъти се развива различно върху кожата ми. Усещам ванилия, но не онази тежката, сладката. Според мен, когато захладнее ще се развие по съвсем друг начин.

# 303
  • Deutschland
Аххх, Кензо Амур ми е ♥️
Рефан не знам имат ли го, после ще питам в едно магазинче, че имам път натам. Продавачката няма много наличност, но поне не крие списъци. За морето ще ми е супер!

# 304
Аз за имитация на Alien пак питам..

# 305
Какво мислите за TOM FORD
 FUCKING FABULOUS  на рефан доближава ли се до оригинала, или някоя друга имитации доближаваща се до оригинала?
Имам на Гиза и за мен е неразличим от оригинала. Пробвала съм и други версии,но са голям компромис -липсват нотки,дълбочина.....
Кой е по-добрия на Гиза или Рефан?
Смятам,че достатъчно ясно отговорих.....

# 306
  • Light of Zartha

С парфенската съм получавала само комплименти и са го познавали приятелки, понеже "мирише като оригинал". Но за мен е само за зимата - траен и силен, лятото направо ми прилошава.

# 307

С парфенската съм получавала само комплименти и са го познавали приятелки, понеже "мирише като оригинал". Но за мен е само за зимата - траен и силен, лятото направо ми прилошава.
На мен всички парфюми на прарфен са ми тежки.

# 308
Аз го имам на Le Parfum-разкошен, правили са ми комплименти. Но не съм се пръскала с оригинала, за да кажа дали си приличат. В последствие си взех и на Нина Ричи- Примиер жур и много ми харесва.

"А коя е най-хубавата и трайна имитация на This is her? Много искам да си го взема за по-студените месеци."

# 309
  • обл. Шумен
77roza , може ли да споделиш малко повече за имитацията на Нина Ричи- Примиер жур? Прилича ли на оригинала, трайността как е? Любим парфюм ми е, но от  имитациите които съм вземала до сега, все нещо не ми достига.
На Зара и на The perfume не знам как са.
Всъщност, някой поръчвал ли е вече нещо от The perfume? Имат доооста голям каталог.

Последна редакция: нд, 25 авг 2024, 14:21 от Емилия Петрова 684235

# 310
Здравейте, а някой поръчвал ли е парфюми на Mancera discount ltd. Реплики са, но дали имат трайност и общо с аромата на оригиналната

# 311
копие на обувката на Каролина Херера, траен и силен зимен парфюм, определено добро копие

# 312
77roza , може ли да споделиш малко повече за имитацията на Нина Ричи- Примиер жур? Прилича ли на оригинала, трайността как е? Любим парфюм ми е, но от  имитациите които съм вземала до сега, все нещо не ми достига.
На Зара и на The perfume не знам как са.
Всъщност, някой поръчвал ли е вече нещо от The perfume? Имат доооста голям каталог.
На мен много ми харесва. До кроя на деня се усеща по много приятен начин.  Много прилича на опигинала, но все пак не съм се пръскала с него, за да кажа в течение на деня как се развива аромата. Тествах и Нарцизо, Гучи Бамбоо, Макс Мара, Герлен -Ла Петит... Ами бих си взела всеки от тях. Не избиват гадни или спиртни нотки.

# 313
Наскоро прочетох за Aristea, беше мнение на Фрау С, ако се не лъжа ❤️. Мернах ги в едно магазинче, тогава нямах време и реших да ги оставя за после. Мисля да отида до там, та какво ще ми препоръчате като номера, които са ви допаднали най-много?🙂

Последна редакция: нд, 25 авг 2024, 23:31 от a.vasileva

# 314
От моя опит отчитам като сполучливи имитациите на Аристеа на Mugler Aura, Bvlgaria Omnia Crystalline, Mugler Alien, Victoria's Secret Bombshell. Повечето им доста се доближават, единствено не препоръчвам Crystal Noir.

Общи условия

Активация на акаунт