Сполучливи имитации на маркови парфюми - 57

• 52 861
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Не си струват тия парфюмчетата, траят  най-много час.

Аз днес си взех Лира на Мартинез. От преди години обожавам спряната Лолита Лемпика, за която казват, че прилича на лирата и като че ли този вариант го доближава на 95%. Само ми се искаше да е малко по-траен. Пробвах имитацията и на Заг, но не ми допадна. Оригиналната Лира не я познавам.

Пробвах и на Буредо Библиотеката. Еми на 100%  съм сигурна, че като бях дете майка ми имаше такъв парфюм. Абсолютно същия аромат беше. За пореден път се убеждавам, че всичко ново е добре забравеното старо.

# 496
  • Deutschland
Либре е да, но не усещам лавандулата в него. Някак ми е безличен. На Заг и Рефан версиите са далеч по-добри.
Някой питаше за парфюмите в Кик. Взех един за колосалната сума от 1€, копие на Black Opium, ами трае 2 минути. Няма смисъл

# 497
  • Варна

Имат доста масла 5мл за 5лв и 10мл за 9лв. Сравнително богат асортимент. Но заради доставка от над 9лв(до Варна) се отказах.
Имам 3 техни масла, които съм разредил и са много добри като аромат.
Който е от София, може да се възползва на място.

# 498
Здравейте,
Някой да е ползвал или пробвал Dolce Vita на Лорис? И, изобщо ако има друга имитация освен тяхна, моля да споделите! Аз поне не видях, а много го обичам този парфюм.

# 499
Бях писила , че взех от Барисова масло на амуаж лилак лов и парфюм на Тициана Бореа.Снощи пак ги тествах и пак същото : маслото е трайно , но парфюма не се усеща.

# 500
Някой да е срещал реплика на Amore cafe Mancera? Че нещо ми влезе под кожата....

# 501
Здравейте, понеже есента започва, чудех се дали си имате колекция от любимци за този сезон..

# 502
Някой има ли информация какво се случва със сайта на Yodeyma? Не мога да поръчам цял ден, не работи бутон "Потвърждение на поръчката"

# 503
  • Бургас

Имат доста масла 5мл за 5лв и 10мл за 9лв. Сравнително богат асортимент. Но заради доставка от над 9лв(до Варна) се отказах.
Имам 3 техни масла, които съм разредил и са много добри като аромат.
Който е от София, може да се възползва на място.
За първи път поръчах от сайта ( наистина доставката от 9лв до офис малко дразни). Докато разглеждах доста аромати се изчерпаха. Нямам търпение да ги тествам другата седмица Hug

# 504
  • Deutschland
Здравейте, понеже есента започва, чудех се дали си имате колекция от любимци за този сезон..

Венеция ще нося в хладното време.
Вчера един младеж ме догони на улицата " Извинете, имате страхотен парфюм", вадя аз от раницата шишето на Аристеа и му викам, че е имитация на Обувката на Ерера, той едва повярва. Ухаел баш като оригинал.

# 505
Скрит текст:
Gold Myrrh Absolute CH версията на Рефан, Boss Soul на Заг Irish Leather - Memo на Alhambra

# 506
Препоръчайте ми имитация на Montale Arabians Tonka.

# 507
  • София
Препоръчайте ми имитация на Montale Arabians Tonka.
Рефан. Нямам съпоставка с оригинал, но е много хубав и изпипан парфюм.

# 508
Какво ще кажете зa Honour 43 woman на Гиза? Нямаше го дълго време наличен, та сега вече е факт и доста му се чудя.
Подходящ ли е за сезона?

# 509
  • Deutschland
+1 за Рефанската версия на Montale Arabians Tonka. Невероятен майсторлък в направата му. Уникален парфюм.

Общи условия

Активация на акаунт