Сполучливи имитации на маркови парфюми - 57

• 52 723
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Някой тук беше споменал, че версията на Заг е по-добра и реших да я пробвам. Тези бадеми ще си ги изпръскам с кеф, но ще чакам злата зима, там ще му е силата.
Да, преди време изказах такова мнение тук. Имам три имитации и най - хубава според мен е тази на Заг. След нея е Montage, и най - накрая имитацията на Гиза, в която на мен почти изцяло ми липсва тиквата. Същата тази тиква, която усещам при Заг. Flowers Jack O Lantern

П.П. През есента обичам да нося Fucking Fabulous Tom Ford /на Заг/, Organza Givenchy /на Рефан/, Black Orchid Tom Ford /на Рефан и на Сан Сиро/, La Panthere Cartier /на Сангадо/, Armani Code for Women Giorgio Armani /на Сан Сиро/, Girl of Now Elie Saab /на Мартинез/ и някои вечни класики /за мен!/ като Nude Bill Blass и Oscar Oscar de la Renta, които за жалост нямат имитации, но пък за щастие все още ги има и не са недостъпни като цена. Изобщо, есента е най - най - най - благоприятния сезон /от парфюмна гледна точка/, защото почти няма парфюм, който да не става за есента. Обожавам този сезон! Yum

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 20:44 от solar_fields

# 646
🎀 Eau De Parfum Lux 🎀
от серията Color - 55мл - 49лв
на D&P Perfumum Bulgaria
🖤 I7 -Black - Oud For Greatness - Initio Parfums Prives
❤️ F5 - Gray - Portrait Of A Lady - Frederic Malle
💖 L14 - Burgundy - Ombre Nomade - Louis Vuitton
💚 M12 - Green - Roses Vanille - Mancera
💜 M13 - Purple - Intense Cafe - Montale
💙 P15 - Navy Blue - Layton - Parfums De Marly
❤️ P16 - Red - The Coveted Duchess Rose - Penhalion's
🤎 T18 - Brown - Tuscan Leather - Tom Ford
🤍 T19 - White - Andromeda - Tiziana Terenzi
💛 X3 - Yellow - Accento - Xerjoff

# 647
  • София
Le Parfum са с нови цени от днес :
30 мл - 20 лева
50 мл - 29 лева
100 мл - 49 лева

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 10:39 от RebelHeart

# 648
Взех си Кокаина на ML. Изумително прилича на един парфюм на Мадона Truth&Dare, който явно е спрян и вече не се намира. Ароматът е много хубав u плътен. Тубероза и карамел долавям най-отчетливо. Изчаках час, за да споделя. Усещам го слабо.

# 649
  • София
А Madonna Truth and Dare Naked е много хубав, с бензоин, сладък и топъл. Но не знам дали се намира все още, той и в оригинал не беше скъп. Иначе ми харесва Cuir Beluga имитацията на Гиза, много е траен.

# 650
Няма го много отдавна. Хубав и траен беше за скромните си 50 лв.
И Angels Share взех от ML, довечера ще споделя и за него

# 651
  • София
Не съм предполагал, че някой, освен хард феновете познават тези аромати!
Моята наличност от Truth or Dare / Truth or Dare Naked изглеждаше така :

Първият харесвам повече, емоционална ми е връзката. И ако имате желание, можете в ДМ да душнете този ултра евтин крем душ гел - има доста близък вайб :

Носи ми се нещо такова пак, да 😊

# 652
Rebel😳 Аз 😁
Бяла завист изпитах. Скорошни покупки ли са?

# 653
  • София
Rebel😳 Аз 😁
Бяла завист изпитах. Скорошни покупки ли са?
Не, уви. От времето когато ги имаше е снимката. Сега могат да се купят само единични бройки от частни лица със съответната надценка, но количества в търговската мрежа отдавна няма.

# 654
..... можете в ДМ да душнете този ултра евтин крем душ гел...
На Балеа нещата са едни от най-изчистените откъм вредни съставки:) И аз съм им голям фен Green Heart
И за да не спамя, днес си взех Khamrah Qahwa Lattafa.Страхотно кафе -лате с канела:) Кафе с ванилия и пралин и щипка канела.Толкова е хубав, за мен много по-хубав от първообраза Khamrah.

# 655
  • Deutschland
Ахх, Ребел. Душ гелчето при нас не се предлага вече. Закъснях.

# 656
  • София
Ахх, Ребел. Душ гелчето при нас не се предлага вече. Закъснях.
О, лимитирани серии ли са това? Нямам много представа, но сега се наежих да тръгвам да търся по филиалите дали има останали.
Купил съм преди около 2 седмици - София, бул Мария Луиза от Лъвов мост посока Халите, десен тротоар.

# 657
И ва мен Khamrah Qahwa ми допада повече от първият.
Иначе имам на Zimaya Sharaf blend oud сапието на Angel Share и двамата с мъжът ми го ползваме.
Много го харесвам.

# 658
..... можете в ДМ да душнете този ултра евтин крем душ гел...
На Балеа нещата са едни от най-изчистените откъм вредни съставки:) И аз съм им голям фен Green Heart
И за да не спамя, днес си взех Khamrah Qahwa Lattafa.Страхотно кафе -лате с канела:) Кафе с ванилия и пралин и щипка канела.Толкова е хубав, за мен много по-хубав от първообраза Khamrah.
Проверих го този парфюм във Фрагрантика и останах много впечатлена от нотките! Все любими! Моля те, Ре да споделиш как се представя като трайност и шлейф.

# 659
..Проверих го този парфюм във Фрагрантика и останах много впечатлена от нотките! Все любими! Моля те, Ре да споделиш как се представя като трайност и шлейф.
Даа,и аз по нотките го набелязах и скочих до Дъглас,в момента е намален на 72 лв (много високи цени пускат Ларафа в БГ).Пръснах в 11 ч,в момента все още се усеща ,но вече кафето се е поприбрало,останали са основно ванилия ,канела и пралин с много малко кафе.  За трайност ще пиша след тестване:)

Общи условия

Активация на акаунт