Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 149 - август 2024)

• 130 144
  • 1 399
  •   1
Отговори
# 1 380
Хора, дайте жокер за слушалките на 7 дейс, моляяя.
Искам и аз жокер! Сега играх ... нищо... 9 опит.....

# 1 381
  • ЛОВЕЧ
Съвсем в началото като се включих в темата имаше коментари относно тези игри,тогава изразих мнение,че трябва следене и има алгоритъм, но имаше много несъгласни с това и твърдения,че наградите се дават според интереса,така да го кажа и примерно на всяка стотна регистрация пуска награда. Днес продължавам да твърдя ,че има чалъм и късмет разбира се винаги е нужен,ще ви кажа само това днес пуска на четна минута ,който има време да следи и като види,че не е пуснало в рамките на два часа примерно си харесва един час и пробва. Успех на всички и нека всеки спечели желаната награда!

# 1 382
Хора, дайте жокер за слушалките на 7 дейс, моляяя.
Искам и аз жокер! Сега играх ... нищо... 9 опит.....
И аз преди малко....нищо за не знам кой път. Но си ям безбройните кроасани с удоволствие и тук-там някоя неприлична дума.

# 1 383
Има ли определен час за спечелването на помбер мечето

# 1 384
Има ли определен час за спечелването на помбер мечето
Мечето не е моментна награда. Тегленията са ден назад. Поне аз така разбрах де...

# 1 385
Със сигурно има чалъм в моментните награди, който аз за съжаление не владея. Но имаше игра с хлебопекарни преди години и хората спечелиха по 3-4, за себе си и за родата. Предполагам че сега е същото, с гол късмет да се улучи си е чист късмет. И трябват много участия, което, видно от коментарите, пак не е гаранция. За да не е спам, чакам тегленето от Хайнекен и Лидъл и Фантастико и Федон/там наградите са малко и шанса е малък/. Интересно ми беше да опитам от тези продукти, гръцки са и не съм очарована, макар че ММ ги хареса. И са поне 2 пъти по-скъпи от Залца, при същия грамаж.

# 1 386
  • Пазарджик
Със сигурно има чалъм в моментните награди, който аз за съжаление не владея. Но имаше игра с хлебопекарни преди години и хората спечелиха по 3-4, за себе си и за родата. Предполагам че сега е същото, с гол късмет да се улучи си е чист късмет. И трябват много участия, което, видно от коментарите, пак не е гаранция. За да не е спам, чакам тегленето от Хайнекен и Лидъл и Фантастико и Федон/там наградите са малко и шанса е малък/. Интересно ми беше да опитам от тези продукти, гръцки са и не съм очарована, макар че ММ ги хареса. И са поне 2 пъти по-скъпи от Залца, при същия грамаж.
Федон не са гръцки ,а български.Производствената база е в Пазарджик.

# 1 387
  • Варна
Ако някой има ваучер за рожден ден от Спорт депо и няма да го ползва,бих била много благодарна.Получих.Благодаря от сърце.

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 21:32 от Alatea

# 1 388
Във Федон и аз участвам. Купих гризини на промоция 5.59 или нещо такова. Не съм много очарована. Твърди и безвкусни.
Салца са къде къде по-хубави.

# 1 389
Здравейте,доста отдавна не съм влизала в групата,бихте ли споделили на коя страница са активните игри,че не ги откривам.
Благодаря

# 1 390
  • София
Здравейте,доста отдавна не съм влизала в групата,бихте ли споделили на коя страница са активните игри,че не ги откривам.
Благодаря
Мисля, че последно качване има на 60та страница.

# 1 391
Благодаря
Мисля, че последно качване има на 60та страница.
Да , на страница 60 са. В новата тема "Активните игри" ще бъдат качени на 2 септември ( поради това че и тогава ще има игри и е хубаво да ги сложа и тях в поста )

# 1 392
# 1 393
  • София

https://www.lillydrogerie.bg/bg/post/5-godini-lili-onlayn-magazin

Успех на всички, които ще вземат участие.

Късметлийски нов месец - нека сърцата Ви бъдат изпълнени с топли емоции, а ръцете Ви с желаните награди.

# 1 394
  • Там...
Игра на лепила Uhu
ub-promo.com

Общи условия

Активация на акаунт