Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 149 - август 2024)

• 131 064
  • 1 399
  •   1
Отговори
# 450
Морени продължават да ме държат на резултат 0 - нито хавлия, нито ваучер. Само торба вафли. Имам си и друга пълна с кроасани, пак със същата успеваемост. И като резерва не ме отразяват никъде. МРЪН!!!
И аз само трупам сладки неща и нищо, даже вече си мисля, че 7 days са ме заклеймили да не ги спечеля тези слушалки никога. А има ли още някой, който да си чака престилката от Leki ? Майка ми си чака и пише мейли, но вече не и и отговарят...

# 451
https://avendi.bg/EFESpromogame/
Не видях да е споделяна,Ефес и Кауфланд Simple Smile

# 452
  • Сливен
И аз съм мейл за резерва с  телевизор.

Най долу на мейла има телефон . Обадих се да питам , като резерва сега ли трябва да изпратя декларацията или след като реално спечеля. Момчето ме попита за имената и каза че не е сигурен дали съм резерва или печеля. Направи проверка. И се оказа че печеля. Иейййй. Обадете се за да проверите.

Последна редакция: чт, 08 авг 2024, 16:07 от mamita84

# 453
  • Елхово

Щастлив ден:heart:

# 454
  • Велико Търново
Да не има бъг в системата на P&G, че доста тук се похвалиха, а телевизорите само 10? Все пак, честито момичета! Simple Smile

# 455
  • Сливен
Да не има бъг в системата на P&G, че доста тук се похвалиха, а телевизорите само 10? Все пак, честито момичета! Simple Smile

Надявам се, че не аз съм малко притеснена относно изпращането на данни. Досега рових да търся регистрацията на фирмата подписала мейла.

# 456
  • Пловдив
https://avendi.bg/EFESpromogame/
Не видях да е споделяна,Ефес и Кауфланд Simple Smile
И играта им с билла изчезна, а трябва да е активна до 20 август.

Получих си наградата от билла и циф/доместос и сие. Продуктите не са като на снимката, циф-ът е малък, Коколиното и то, а душ гелът на дав е станал на малко шише сапун за ръце. Blush

Последна редакция: чт, 08 авг 2024, 19:32 от dundi73

# 457

Това е моята "СКРОМНА" кутия с козметика от Pierre Cardin, Сузи и Рени от Инстаграм.
Днес като я взех, съм се радвала като малко дете .
Сега намерих време да разгледам съдържанието и....
Ами всичко е УНИКАЛНО. ❤️🥺❤️

# 458
Superrrr, Бяхте изтеглени като резервен печеливш в томболата на P&G. Вашата награда е: ваучер за пазаруване в DECATHLON.

# 459
Тези са се побъркали какви са тези резерви какво е това чудо или изобщо не са теглили на датата и сега са се сетили,че не са свършили работа.

# 460
Ако някой подарява купона за сладолед, ще се радвам да ми го прати 🤗

# 461
Superrrr, Бяхте изтеглени като резервен печеливш в томболата на P&G. Вашата награда е: ваучер за пазаруване в DECATHLON.
Айде и аз с ваучер.

# 462
  • sofia
Всички ли получихте комплектите си от тази игра на Ленор

# 463
  • Дупница
Всички ли получихте комплектите си от тази игра на Ленор
Аз не съм.

# 464
  • Б
И аз имам емейл за Декатлон , че съм резерва .

Общи условия

Активация на акаунт